|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam Wszystkich !!! W tym temacie bede umieszczal sski z mojego zycia na Lucerze , sytuacja wyglada tak iz podczas wakacji mielismy wojne , przegralismy , no i all mielismy hunta.Przenieslismy sie wszyscy n innego serwa lecz kilka osob dosatlo Unhunta (miedzyinnymi ja) wiec postanowilem wrocic na Lucere aby osiagnoc to o czym chyba wszyscy marza
![]() Kilka Advanced: 79 ![]() 80 ![]() 82 a 81 gdzies zginol ?? :> ![]() 83 ![]() 84 ![]() Po drodze jakis Addon ![]() Tutaj mi i moim Bro sie nudzilo xD widac kawalek mojego domku ;] ![]() Pozniej kolejne marzenie , jakies tam eq (pozyczone) aha nie zebym byl Gejem xD ![]() Wczorajsze dwa Questy: Djin: ![]() Pirate Outfit: ![]() Po drodze jakies Ue slabe ![]() ![]() I dragi kilka minut temu (2h +/- na dragach) ![]() Narazie tyle , licze na wszystkie komentarze , na te zle jak i dobre ,bede staral wrzucac sie sski co kilka dni , ale kazdy wie szkola etc. Pozdrawiam Lewoj P.S Pozdro dla wszystkich znajomych ktorzy nie graja na lucerze ![]()
20:51 Alkonn [25]: ,,i,, (>.<) ,,i,, RoB LoDa nA sChODaCh ,,i,, (>.<) ,,i,, |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2006
Lokacja: Jelenia Góra
Imię: Royal Todi
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Sparta Avengers
Świat: Obsidia
Poziom: 96
|
![]() No Lewoj widze ze niezle lecisz z tymi lvlami
![]() ![]() Pozdro dla wszystkich znajomych z Lucery i oczywiscie z Xereny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2006
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() nie wpoeim sski, aldne
szkoda, ze dales najlepsze, i pewnie nic nuie ozbaczymy wciagu najblizszego mjeisiaca, jak sie robi temat o sobie trzeba wklejac wszytskie sski, z kadego dnia, zeby bylo ciekawie
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 30+
Poziom mag.: 30
|
![]() Narazie nawet nawet zobaczymy jak sie rozkrecisz