|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: w domu
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Gildia: tez nie powiem
Świat: antika
|
![]() Chcialbym sie spytać gdzie moge kupić gre Dungeon Keeper 2?
Nie jest to gra nowa a nawet dosyć stara ale jak to sie mówi "stara ale jara" No więc czy mógłby mi ktoś dać link do sklepu internetowego w którym napewno da sie kupić tę grę (szukalem w google ale nie znalazlem dobrego sklepu) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Z tego co wiem, DK 2 kupisz w każdym większym sklepie o komputerach/sofcie, spróbuj poszukać w sklepach jak Empik (chyba ich sieć jest porozwalana po całej polsce). Dungeon Keeper 2 wcale nie jest taki stary. Niedługo może znaleźć się w jakimś czasopiśmie jako dodatek, więc postaraj się nie przepłacić.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() jesli masz w okolicy Media Markt to jedz tam sa tam TOOONY gier starych, nowych, wszystkich ;]
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Głuchołazy
Imię: Dziki Ryjkowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 117
Skille: 96/49
Poziom mag.: 19
![]() ![]() |
![]() Może powinieneś poszukać na stronach internetowych np. Tim soft pl jeśli mieszkasz w miesice w kturym niemam Madia Markt czy empiku.
Ostatnio edytowany przez LOLO - 23-08-2004 o 11:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: w domu
Profesja: Rookstayer
Gildia: tez nie powiem
Świat: antika
|
![]() 1Ja juz w timsofcie patrzylem pisze "nie mo produktu" czy cos takiego
2 o to chodzi ze nie mieszkam kolo empik'a,miedia marku czy cos takiego ![]() Miejsce gdzie mieszkam to male miasteczko albo jak kto woli duuża wieś ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() hmmm... wiec wejdz na www.allegro.pl (bedzie nowa lub uzywana (na uzywana nawet nie patrz kiedys kupilem spider man the movie i byla porysowana jak jasna cholera dobrze ze dalem tylko 50 zeta
![]() a jaesli nie to wejdz na google.pl zaznacz zeby szukalo na stronach kategorii polskiej i wpisz internetowe sklepy wysylkowe z grami a jak nie znajdziesz to juz nie weim co robic :/
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
![]() |
![]() Albo za pare k na eterni ja ci wysle
![]() ![]() |
![]() |
![]() |