|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2006
Lokacja: Toruń
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matthew van Dyk
Świat: Galana
|
![]() Zaraszam wszystkich Rookstayerów do przystąpienia do Gildi RfG!! (Rookstayers from Galana)
Rekrutujemy osoby, które wiedzą co to jest Rookgaard, umieją się bawić, mają poczucie humoru, potrafią się zaklimatyzować (poznawać się szybko z innymi) no i co najważniejsze grają dla przyjemności ![]() Rekrutacja jest ciągle otwarta! Przyjmujemy osoby, które mają 17lvl na Rookgaardzie na serverze Galana ![]() Zapraszam również na nasze forum!! Pozdro MvD ![]()
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Profesja: Rookstayer
|
![]() Do samej gildii nic nie mam ale do członków...
Novice Bebiilon (Sword of Honour) Jul 26 2006 Demonica De'Vir Aug 06 2006 Lobath Sep 02 2006 Lukasz Otwock Aug 31 2006 Marosz marcin Aug 11 2006 Nagana Jigsaw Aug 10 2006 Pani Piwoszka (Queenbeer) Aug 31 2006 Valashas Aug 12 2006 Zyta of Rookgard
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Nazwa: Alic Oris
Profesja: Knight Level:19 Skile: 53,52 M Level:3 |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Profesja: Rookstayer
|
![]()
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Raccoon City
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
żal.. odpowiedzcie mi na JEDNO pytanie: rookstayer czy rookslayer ? bo rozne nazwy sie spotyka..
![]() |