|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2006
Lokacja: N/c...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Harleck
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 42
Skille: **/23
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() Hej. (W poprzednim temacie nie blyo ss'ow bo czekalem na advy wiec zostal usuniety, sorry Nekromanta juz bede grzeczny)W tym temacie beda zamieszczane screeny czlonkow gildii Ancients Group dzialajacej na Eternii. Bedziemy tu wklejac ss'y adv, huntow itp
![]() ![]() ![]() ![]() 40 axe : ![]() Chwile pozniej 40 shielding : ![]() A tutaj 2mlvl wpadl... ![]() ![]() No i ostatni screen czyli stan postaci : ![]() Nic ciekawego no ale poskilluje to zaczna sie drag hunty itp ![]()
Ostatnio edytowany przez Mysterious Flash - 07-10-2006 o 18:37. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Mława
Imię: Axe Hero Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Punishers
Świat: secura
Poziom: 32
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
|
![]() Ok, narazie jest super
![]() Pozdro, |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() taa, o to chodzi !! heh eq raczej z innego hara ;> powodzonka zycze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Heh thx za mile commenty
![]() Up : taa eq z sorca 22lvl byly m.in. bohy to za nie kupielm wiekszosc eq ![]() Cos o gildii? Coz narazie troche low-lvle ale to glownie rl qmple bo my dopiero zaczynamy grac na Eterni ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powiem Wan szczerze, że ja też jestem w gildi. Grałem sorcem pare dni, wbiłem 18 lvl i mi się znudziło... Więc założyłem sobie wczoraj palka, o to on:
![]() No narazie skilluje. Mam nadzieje że będzie dobry, a już nie długo pacc dochodzi. Już nie moge się doczekać wspólnych huncików z Harleckiem ~ Jak wbije pare skilli, lvli to dam Wam obrazki. Wczoraj ubił mnie jakiś 9 sorc (update z wandami sux) Jak go goniłem potem, to padł... "i eat all pokemon" mi pisał ;S Ładny hit w kolege ![]() @Nowy obraz Wreszcie 40-stka: ![]() I 40-stka, ale fishinga kolegi ![]() Niech złowi mi jeszcze więcej rybek ![]() PoZDRO!!! I więcej commentów prosimy ładnie. @down Te eq takie, bo nie radze więcej niż 8 spearów w p-secie. P-set w depo rdzewieje. NIe moge sprzedadć blue robe, którego wyloociłem z Thiefa drugim charem. Jak sprzedam to zainwestuje w coś lepszego i w amunicje. Ostatnio edytowany przez Axe Hero Knight - 08-10-2006 o 14:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Spoko postać skiluj dalej
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnio edytowany przez Axe Hero Knight - 08-10-2006 o 17:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hej postanowilem, ze nie bede was zanudzac nudnymi screenami wbijania kazdego skilla po kolei i narazie dam tylko co pare skilli ale oczywiscie bede wklejal all adv w lvlu i mlvlu wiec...
To juz dosc stary adv ale nie mialem czasu wkleic : ![]() Narazie tyle ide skillowac. Potem jeszcze cos wkleje ![]() Edit : Dobra jestem strasznie nie chce mi sie skillowac, leń ze mnie :> Ale mam nowy, fajny sposob na skillowanie na rotach kolo wody (wszystkie prawa zastrzezone xD) I tak 43 Axe fighting ;p ![]() I 43 shielding : ![]() Jutro postaram sie zrobic 45/45. Comment PLS!!!
Ostatnio edytowany przez Mysterious Flash - 09-10-2006 o 20:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() OO gdy już byłem ucieszony, że wreszcie będzie ten przeklętny skill 45, już wszystko przygotowane na obrazek i all, a tu lol. :
![]() 1 % do skilla i BUM. Ostatni spear, za ostatnie moje "ciężko" zarobione pieniądze, połamał się na ostre kawałeczki i został z niego malutki pyłek, a doświadczenie ani rusz. No jak tu się nie wnerwić? ![]() Jutro się biore za exp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Siema. OMG ale zajedwabisty dzien!! Najpierw tak : wracam na sorca. Knightem cos mi nie szlo wiec postanowilem dalej grac sorcem bo chyba lepiej mi to idzie
![]() ![]() Hyh w momencie jak blem ostatnia larve na 22lvlu uslyszalem glosne krzyki dobiegajace z pokoju... :> ![]() Juz lecialem ogladac mecz bo jestem zagorzalym fanem pilki kopanej. Patrze Oo prawie 20mlvl (sux) Dobra wbije zrobie ssa i lece i znow jak wpisywalem 2 ostatnie exury gran ponownie uslyszalem okrzyki z pokoju!! ![]() ![]() Portugalia do domu Polska rzadzi thx Leos czekamy na druga (2 razy lepsza ![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez Mysterious Flash - 11-10-2006 o 21:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Niegrający
Gildia: Dies Irae
Poziom: 314
![]() |
![]() Nic cieeeekawego.
Czy wierzysz w istnienie Boga? - zapytał fanatyczny wyznawca. Mistrz odparł: "Odpowiem na twoje pytanie, jeśli ty odpowiesz na moje: Czy twoje krzesło jest pierwsze po lewej?". - Po lewej stronie czego? - W istnienie czego? - odparł mistrz |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Siemka dzis przelomowy dzien ;D najpierw namowilem qmpli z gildii na zrobienie zaleglego Desert Questa ;]
No to tu juz blisko bylo ![]() ![]() A tu juz radosc z nagrod ^^ : ![]() I zakonczenie : ![]() Thx for Eternialczyk czyli Grindenwalld (wystapi na screenach za chwile) i reszty ;*** A tu juz to na co czekalem z niecierpliwoscia Przed : RL=http://imageshack.us] ![]() W trakcie : ![]() I po ![]() ![]() ![]() ![]() Narazie lece moze potem cos wkleje ale dzis to juz watpie. Comment pls ![]()
Ostatnio edytowany przez Mysterious Flash - 12-10-2006 o 17:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum