|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: nonPvP
Poziom: 25
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
|
![]() Od jakiego poziomu i magic levela mam szanse ubić zlurowanego GSa lub chociaż przed takowym uciec? Nie chodzi mi tu o opłacalność lecz o przeżycie spotkania ze zlurowanymi GSami.
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() oj na 20lvlu (bo taki masz w opisie) to musiał byś mieć z 2bp uhów jak nie więcej ;] bo jak wyłapiesz takeigo lurnietego gsa to jedyne wyjście to jak maz sd to go ubić a jak niemasz to musisz uciekać jak najdalej zeby zniknoł przez anti-lur system ;] szanse są bardzo małe na przeżycie bo na tym lvlu masz około 240hp? a on będzie cie jechał po 200hp więdz musiał być mieć ustawionego uha na hotkeya i uhać sie po karzdym hicie xP
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2005
Świat: Inferna
|
![]() Przedewszystkim od szczescia, mozesz uciec nawet na 6lv. Haste GS'a jest w miare niezbyt częste, więc ucieczka na 6lv wchodzi w gre.
Jednak uciekajac bez obaw - tzn, uciec owe 50sqm by znikł. Powinnien wystarczyć 40lv, w zapasie time ring. Jednak dziala to tylko wtedy gdy GS jest na drugim koncu ekranu. Gdy bedzie kolo ciebie, sprawa sie komplikuje i wymagany jest 40lv/t-ring/boh, lub 40lv/gran hur. |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Wszystko zależy od twoich możliwości. Inni moga na 40 lvl expić na GS'ach, inni mogą od nich panicznie uciekać.