|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Siema...
Mam pomysl na dlugopis tibii.. ;PP moze taki dlugopis by przypominal nam dobre chwile z tibii i lepiej by sie myslalo ?? ![]() no i po 2 fajnie by bylo miec dlugopis z tibia ;]taki niepowtarzalny bo nie widzialem dlugopisow z gier... ![]() ![]() ja dalem tylko pomysl reszte sami mozecie zrealizowac jak ma wygladac(i czy wogle tibia.pl sie zgodzi?) ![]() (C) By FellanK Ostatnio edytowany przez FellanK - 13-10-2006 o 15:50. |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
![]() |
![]() A długopisy ze Star Wars to co? Mało prawdopodobne, byś ich nie widział.
Ech, wszystko z Tibią, po co to komu? Zresztą, chcesz taki długopis to druknij sobie co chcesz, leć do jakiejś firmy zajmującej się reklamą i płać. A jakbyś miał ochotę, to nawet możesz je sprzedawać ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() moze otworzcie siec sklepow tibia.pl ?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() up:
Kafejka internetowa dla nie wyzytych dzieci neostrady (Spam forum + gra w Tibie), Krzesla jednorazowego uzytku... Ciekawe... Czego to ludzie nie wymysla (Dlugopisy z Tibii... wez sobie nos laptopa do szkoly i graj w Tibie, to bedziesz se mogl przypominac o niej co chwile o.O ). No ale juz jak naprawde tak kochasz Tibie, ze chcesz o niej myslec non-stop to... Wydrukuj sobie ikonke Tibii, zanies do salonu tautazow.. i powiedz ze chcesz by Ci to wytatuowali na dloniach + napis <3 (Serduszko) Tibia . Bedziesz mogl to calowac, przytulac, ogladac... i tak do upadlego. Ostatnio edytowany przez Avager - 13-10-2006 o 17:56. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Lokacja: Osaka
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @Raxev
Jemu chodziło raczej o sklep z gadgetami (gadżetami dla niekumatych) z Tibii, a nie jedzeniem ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() up@
to była tak zwana "ironia" topic@ może jeszcze zrobimy komixy,filmy,seriale,telenowele z tibą i najlepiej by puszczali to non-stop w tv a w reklamach reklamy stron internetowych z tibią TAK zalejemy tibią cały świat ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Nie wiem jak wy, ale ja już dawno mam pościel z tibią, lampke i nawet tapete na komórce -.- Co masz na myśli mówiąc długopis z "tibią" na nim ? Ja bym proponował wkleić awans na 3 lvl.
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
|
![]() długopisy tibia.pl głupi pomysł kto by takie kupował.jedynym dobrym rozwiązaniem byłoby rozdawanie takich długopisów na konwenktach.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Dąbrowa Górnicza
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 150
Skille: 90+/75+
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() jak dla mnie spoko
![]()
Ostatnio edytowany przez Prostyy - 13-10-2006 o 20:46. |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rzeszów
Świat: World
|
![]() Może jeszcze książke o tibi i okładka na zeszyt z napisem "tibia" i advem na 2lvl
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
dobra dobra na ch*** mi tatulaz??i jescze laptopa do szkoly ... zeby owalili to nos laptopa do szkoly i niech ci go owala bedzie ci i ciesz sie z tego jescze ze nie masz......i na dodatek plac za neta...blu albo iplusa...no to niezle cie wyniesie.. |
|
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Polalunia
Świat: Aldora
|
![]() aż się pofatygowałem, już dawno to widziałem...
http://allegro.pl/item131416516__dlu..._pacc_ots.html |
![]() |
![]() |
#16 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() mam nadzieje ze zartowales ![]() |
|
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Cytuj:
No to se kur... implanta zamontuj w "MuSkU" -.- Topic: Co do tego allegro... Tia... to zestaw prawdziwego Tibijczyka... lol ... "Tibia it's my Life" HA ! |
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Gostyń/Wlkp.
![]() |
![]() Słaby pomysł-to sie nie sprzeda.
A ten długopis z allegro wygląda wręcz ch...wo (gdybym go komuś pokazał to pewnie zabiłby mnie śmiechem). Ciekawe co jeszcze wymyślicie, buty ze skrzydełkami? szaliki, plecaki etc. ![]()