|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 10 2006
Stan: Początkujący
Profesja: Elite Knight
Gildia: ----------
Świat: galana
Poziom: 80
Poziom mag.: 6
|
![]() no to tak mam pytanko:
czy muglby mi ktos powoli i wyrznie wytłumaczyć jak zrobic SDka , czytałem już o tym kilka postow ale nie wiem najważniejszej żeczy skąd wziąc zaklęcie , i jak ono sie nazywa z góry dzięki i pozdro |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() adori vita vis to jest zaklecie z mozesz to znalezc w spell booku lub w czarach sorca na stronce
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kupujesz blank rune -> czystą rune [bez wzorku szara] w sklepie z magicznymi rzeczami "hi > buy blank rune > yes".
Wkladasz w dłon i wpisujesz "Adori Vita Vis". Musisz wpierw kupić ten czar aby móc robic SD'ki, mieć maga na 45 lvlu. ![]() troche to trywialne pytanie ale ok ![]()
. Ostatnio edytowany przez Luthi - 16-10-2006 o 14:01. |
![]() |
![]() |
#4 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Ech.
Po koleji więc: Czar Sudden Death Rune można używać od 45 Levela, inkantacja brzmi: "Adori Vita Vis", koszt many to 880. Cena czaru to 3000gp - 3k, można go kupić w Guildi Sorcererów, czyli np. w Thais przy Południowo-Zachodniej bramie. Żeby zrobić SD Rune potrzebujemy Blank Rune, która możemy kupić w sklepie magicznym za 10gp sztuka. Następnie gdy mamy już Blank Rune wkładamy ją do ręki (obojętne której), mamy 880 many i zakupiony czar wypowiadamy zaklęcie i mamy SD Rune. Mam nadzieje, że jasno i klarownie. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 10 2006
Stan: Początkujący
Profesja: Elite Knight
Gildia: ----------
Świat: galana
Poziom: 80
Poziom mag.: 6
|
![]() dzięki o to mi chodzilo
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Wejherowo
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sheo Dendos
Profesja: Elder Druid
Świat: Candia
Poziom: 55+
Skille: 15/24
Poziom mag.: 56
|
![]() coś nie wydaje mi sie żeby miał on 45lvl ale dobra
![]() bez urazy ![]()
"Bo wszystko to iluzją jest oraz magią i zdarza się raz na milion" 15:24 Tilin Todu [7]: twuj stary ma ryj jak morde |
![]() |