|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Czy Podobaja Ci Się Praca ? | |||
TAK ! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
21 | 48.84% |
NIE ! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
22 | 51.16% |
Głosujących: 43. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 10 2006
Lokacja: Płock
Świat: N
![]() |
![]() W Tym temacie bede umieszczał swoje prace. Niedawno zaczołem swoja przygodę z PS więc mile widziane bedą posty z tym co mam poprawic albo jakies linki z tutkami. Chetnie przyjmę zlecenia na avatary , sygnaturki , userbary itp.
1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() I to wszystko dzis moze dodam cos jeszcze ![]() Komentujcie !!!! Ostatnio edytowany przez Feeix - 17-10-2006 o 11:47. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Jedyne, które mi się spodobało to ostatnie 8, od 1 do 5 przypomina mi efekty wizualne z Winampa ;D, na 7 mogłeś zrobić jakieś ciekawe znaczki imitujące pismo. Rób dalej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2005
Lokacja: Araraquara, Brazil
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neaniver
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 53
|
![]() A mi się nie podoba, wygląda to jak jakies nie wiem, pierwsze prace czy coś.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: a gdzie mieszkaja krasnoludki?.. hopsa-sasa ! hop-sasa!
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Prawie wszystko to prace z tutoriali (i pod i kartka papieru 100%) i do tego jeszcze badziewnie wykonane.. żenada -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Przemyśl
|
![]() Do tego, o ile sie nie mylę zucone 2 brushe i pokolorowane... wysilił byś się troche..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() New :
![]() KOMENTUJCIE !!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Adobe Photoshop CS 30 dniowa wersja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() @up
Omg, PSa się nie da krótko wytłumaczyć, to nie jakiś tam MS Paint... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Po pierwsze napie jest cos takiego jak "spolszczenie" - jesli nie wiedziales trzeba bylo poszukac..
Po drugie chcesz sie nauczyc to jest cos takiego jak tutorial "podstawy ps'a" - jesli nie wiedziales trzeba bylo poszukac... a to wszystko sponsorowane przez google.com Po trzecie napie, nie podnos reki na osoby powyzej twojego IQ, bo moga Cie one zrownac z ziemia.. Po czwarte, wyzwanie rzucasz grafikowi (artyscie czy nie artyscie- grafikowi) a nie psu.. wiec po pierwsze spytaj czy przyjmuje on wyzwania, po drugie popros a nie rozkazuj Po piate, naucz sie ortografii.. rozumiem jeden czy dwa bledy, ale 10 to juz przesada.. i nie tlumacz sie pospiechem czy innym kałem. Tu moge przyznac Ci racje. Ostatnio edytowany przez Jackiew - 17-10-2006 o 19:46. Powód: pierrrdolta siem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Jackiew
Przestań, zawstydzasz mnie... ![]() Cytuj:
Cytuj:
1. Włącz PS 2. Zrób rysunek 3. Zapisz 4. Wyłącz 5. Walnij se w łeb młotkiem. Ciężkim. Cytuj:
EDIT: Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ale ok, już milczę. Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 17-10-2006 o 19:59. |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Sprawdz pierwszy twoj post ze slownikiem i cofnij to co napisales.. nie chodzi mi o polskie znaki...
a jak czegos Ci sie nie chce robic to juz Twoja wina.. w ostatecznosci popros.. bo nie mowisz do psa - a chamstwa nie znosze. Jesli nie wiesz co to dziecko neostrady to przymknij usta (nie bede mowil brzydko bo juz warna chycilem).. A co do rl'a .. mmm smialo ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Zrubcie sobie inny temat do klutni , nie chce miec smietnika w temacie -.-
i PS nie da sie w skrucie opisac masz olówek i nim rysujesz. Ostatnio edytowany przez Feeix - 17-10-2006 o 20:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Feeix
Ciii, bo cię zaraz zjedzie, że masz czelność mu nie tłumaczyć... Ontop: Grafiki nawet fajne. Podoba mi się 2, 4, 5. Reszta gorsza, a papier zbyt sztywny... @up =O Aż się ciebie zląkłem. I pragnę nadmienić, że to TY, lolku, zacząłeś... I bądź o tej piątej w piaskownicy... Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 17-10-2006 o 20:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Ehhh... Nayebek do ciebie to nie dociera co ? tak wiem ciezko jest zrozumiec zeby nie zasmiecac tematu. Najlepeij bedzie jak wyjdziesz i nie wrucisz ok ?-.-
Modki prosze o usuniecie nie wnoszacych nic do teamtu postów. Komentujcie i dawajcie zlecenia ![]() Ostatnio edytowany przez Feeix - 17-10-2006 o 20:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() Prace? Średnie, same tutki @edit Nie zwruciłem uwagi na nick NAJEBEK. JEBEK rotfl!!111oneoneraz
[HACKED] by Winzard Ostatnio edytowany przez slawekmag - 17-10-2006 o 20:24. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Nowa Praca :
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() xxxxxxxxxxxxxx
Ostatnio edytowany przez Nayebek - 17-10-2006 o 20:39. |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Ile jeszcze bede pisal ? -.- Od takich rozmów macie GG , PW , E-Mail.
Prosze Modków o oczyszczenie tematu z niepotzrebnych postów. A tak do tematu : Komentujcie i dawajcie zlecenia (nie mam cos pomyslów na nowe prace) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() O, zobacz jaką fajną grafikę zrobiłem:
http://dx.ampednews.com/images/conte...ry_01_1600.jpg ^^ Nayebek, weź ty nie udawaj tutaj kogoś inteligentnego i nie wylatuj z tekstami którymi obsypujesz kolegów w swojej szkole specjalnej, bo na nas to nie działa. Mamy się z czego śmiać, ot co ![]() @ontopic Grafiki... Te pierwsze kilka to kilka minut roboty, nic trudnego. Nawet używając opcji na chybił trafił można takie coś zrobić ![]() A ten iPod i papier - gdyby nie tutorial byłoby to już coooś... Ale i tak jak na pierwszy raz to dobrze ![]() Oceniam pracę na 7/10 - tak na zachęte do robienia następnych. A zlecenie? Zrób kulę (coś w stylu takiej http://www.graveyard.yoyo.pl/templat...mages/_orb.gif [by me ^^ {tutaj brzydko wygląda, bo ta wersja jest przystosowana do akurat tego miejsca na forum, zresztą zobacz}]), tylko zamiast krzyża daj pentagram, a co! ![]()
![]() In the memory you’ll find me Eyes burning up The darkness holding me tightly Until the sun rises up Ostatnio edytowany przez Radek 666 - 17-10-2006 o 20:55. |
![]() |
![]() |