|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Luminera
Poziom: 73
Skille: ~/31
Poziom mag.: 52
![]() |
![]() Czesc wczystkim mam zamiar stworzyc knighta wyjde z rooka przy srednich skilach 17/16 chce walic axe bede mial 10-15k na start od kumpla swiat niezbyt tani reufugia no-pvp mam pytanie jakie wbije skile skillujac miesiac dokladnie miesiac od 21 pazdziernika do 21 listopada, bedzie 60/60 jak myslicie a jesli bedzie wiecej to ile mam zamiar grac 2-3h dziennie.
Jakie kupic eq za te 10-15k? Za odpowiedzi ciekuje z gory Prosze o nieusowanie tematu i przepraszam za bledy Ostatnio edytowany przez Likierki - 18-10-2006 o 08:16. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2006
Lokacja: Nidzica
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Xantera
Poziom: 51
|
![]() Wydaje mi się że nie ten dział ale spoko. Przez ogólnie miesiąc jakbyś skilował i byś siedizał 4h dziennie to byś napewno wbił ponad skile 60/60. Ja teraz zrobiłem knighta i siedziałem 3 dni po 3h i mam juz 51 shielda napewnow wbijesz ponad 60/60. Pamiętaj też o magic lvlu, wbij 4 i narazie ci starczy. No mam na myśli że jak bedizesz skilować to rób odrazu magic lvla exuro albo czymś innym. Radze ci skilować na dwarfach albo na rotach.Ja obecnie skiluje na rotach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 85+
Skille: 82+
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Nie wiem. Przypuszczam, że szybko Ci się znudzi trenowanie
![]() Plate Set Fire Axe Guardian Shield Dark Helmet Więcej ci na początek nie trzeba ;D
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() [quote=Nyksus;1036714]
Plate Set Fire Axe Guardian Shield Dark Helmet Więcej ci na początek nie trzeba ;D[Myslalem o takim ukladzie czekalem na potqierszenie, ale mysle ze przez miecha wbije wiecej bo skilowalem 2 dni po 2h i wbilem 36/31 oczywiscie innym harem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Mysle ze wbije wieksze bo po 2 dniach 2h skilowania wbilem 36/31 innym harem Nara cos mi tam wyzej nie wyszlo pierwsyz raz cytuje xD Edit@ Moze mi ktos napisac gdzie skilowac, nie naczym tylko gdzie, dokladniej plis mile widziana mapa Ostatnio edytowany przez Likierki - 18-10-2006 o 16:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Manu Lisek
Profesja: Knight
Świat: Chimera
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() na poczatek rotwormy na fermour hills (czy jak to sie pisze) lub na dwarfach kolo kazo. przed 60 skillem przerzuc sie a slimy. ja skillowalem na tym na ghost landzie kolo carlin trzeba sie ustawic tak zeby atakowaly cie slim matka i slime dziecko i bic caly czas slimy dzieci i gitara. najlepsze w ty miejscu jest to ze stoisz przy wodzie i mozesz lowic ryby i trenic mlvl a jak skoncza sie robaki to niedaleko sa ghoule
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2006
Imię: Phoeniks Arcus
Świat: Astera
Poziom: 31
Skille: xx/21
Poziom mag.: 33
|
![]() Moim zdaniem to na slimy to 60skille i dobry set bo inaczej uhy idz a i food bo bez fooda pojdzie 1 uh na 20min
11:12 Devis of knight [1]: czy tu sie wylegajom noobki??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 09 2006
Lokacja: Kazordoon
Stan: Aktywny gracz
Imię: Andy Royal
Profesja: Knight
Gildia: Brak
Świat: Jamera
Poziom: 28
Skille: 60/59+
Poziom mag.: 4
|
![]() Wg mnie najlepiej skilowac na dwarfach/rotach do skili 65/65 a z guardian shieldem bym nie radzil isc na slimy ( za durze hity bedo wkladac), jak cos to w k arm, p leg,drag, crown shield,boots warrior helm. I na slimy mozesz isc. Ale moja taktyka wbijasz 30 lvl skilujesz do 80 i na jakis czas masz spokuj
![]() Ostatnio edytowany przez arsim15 - 18-10-2006 o 17:26. |
![]() |
![]() |