|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Lokacja: Częstochowa
![]() |
![]() Awięc: działo się to dosłownie przd sekundą:
![]() zdjęcia kiedy Belth używa "utani hur" neizdążyłem zrobić, to był szok !, Belth z White Skull - ucieka ..., ojojoj ..., strzach sie bać, wracam do gry i zdam sprawozdanie, mieszkańcy Thais pewnie obejrzą tą walke. 17:04 Jesakes: exiva belth Ostatnio edytowany przez Prasios Didymos - 24-08-2004 o 17:10. Powód: błąd + dodatek |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2004
Lokacja: Piła
|
![]() belth jest knightem wiec nie moze utani gran hur. a co do hunted to z tego co wiem to chcieli go zabic dzisiaj.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() @up
On napisal Utani Hur nie Utani Hur Gran. @Temat Za co dokladnie jest huntowany(najwyzszy lv na Danubi). @Down Nie zauwazylem. Ostatnio edytowany przez Villen - 24-08-2004 o 17:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2004
Lokacja: Piła
|
![]() Cytuj:
patrz dokladnie zanim cos napiszesz. poprawilem go to edytowal post i usunal gran. belth nie jest najwyzyszym lvlem na danubi. wiec jak masz klamac tolepiej nic nie pisz btw 17:12 Ja: lol juz na forum jest ss jak beltha gonicie 17:12 Zulkir Aznar Thrul da Doom: hahaha 17:12 Zulkir Aznar Thrul da Doom: ![]() 17:12 Ja: ile juz go ganiacie? 17:13 Zulkir Aznar Thrul da Doom: 1 h 17:13 Ja: a trapa nie robicie? 17:13 Zulkir Aznar Thrul da Doom: na otwartym 17:13 Zulkir Aznar Thrul da Doom: biega 17:13 Zulkir Aznar Thrul da Doom: nie da rady
Obecnie tak jest. (zmniejsz ten obrazek) Ostatnio edytowany przez Karwa - 24-08-2004 o 17:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2004
|
![]() hehe... to ja proponuje wybranie sie grupka 30 osob i zablokowanie ludzkimi cialami :tongue: bo na otwartej przestrzeni inaczej jest trudno
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sazala pal
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Bad Boyss
Świat: Danubia
Poziom: 94
Skille: 94/71
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Szkoda ze spałem!! Ale tak mnie bania bolała ze nieogarniałem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Belth już nie gra. Ale jego brat zapowiedział, że pobawi się tą postacią w pk i będzie ścigał Polaków i członków Ruthless (obecnie Sharakai). Ma też swoją własną postać - Casparii, więc tylko czekać kiedy ona też będzie ścigana.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Lokacja: Płock
Imię: Nexagon Tribunal
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Busters
Poziom: 141
Poziom mag.: 73
|
![]() Nie Brat Beltha tyko on sam gra i po przegranej wojnie chce wybic ex ruthlessow np. mnie
![]() A Casparii to postac brata Beltha ktora tez ma do dyspozyci... btw. Na tym ss'ie przebiegalem ja tylko mnie nie widac bo bieglem na utani gran i slyszalem jak ten koles za mna "szkoda ze screena nie zdazylem"... heheh ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Przecież ani Belth, ani nikt inny nie przegrał tej wojny. Zawarto rozejm i ustalono, że nie ma przegranych. A trudno mi uwierzyć, że to Belth gra tą postacią. A zresztą na forum tibia.com czytałem, że to jego młodszy brat postanowił się pobawić.
![]() |
#10 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Ojojoj, z takim levem to trza uwarzac nawet na brata
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Niegrający
Imię: Solinari
Poziom: 63
Skille: 89/59
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() chyab huntuja belth dzis widzialem
leci belth i jakas gosciara jeszcze nagle na horyzoncie z 5 czlonkow ruthless pozniej fingerout i pozniej kilku innycg lv >60 a ci ostatni to tylko exiva belth
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sazala pal
Gildia: Bad Boyss
Poziom: 94
Skille: 94/71
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Widzicie to rozmycie na ss??? To właśnie przebiegajacy Nexagon
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Lokacja: Częstochowa
![]() |
![]() byłem nieźle zdziwiony tm co się działo wiec sory za kadr
![]() o to hity jakie mi zadał: 19:12 You lose 223 hitpoints due to an attack by a giant spider. 19:12 You are poisoned. 19:12 You lose 60 hitpoints due to an attack by a giant spider. 19:12 You are poisoned. 19:12 Prasios Didymos: Exura Vita ""feal life power"" 19:12 You lose 182 hitpoints due to an attack by a giant spider. 19:12 You are poisoned. 19:12 You lose 6 hitpoints due to an attack by a giant spider. 19:12 Prasios Didymos: Exura Vita ""feal life power"" 19:12 You lose 5 hitpoints due to an attack by a giant spider. 19:12 Prasios Didymos: exana pox fotka: 23:48 You see a giant spider fotem dam puzniej ..., czas na hunt ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Puławy
![]() |
![]() huhu ja widizałem dzisiaj ekipe hunterów w Ab
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 08 2004
|
![]() "Belth - Hunted"
zle sformuowane, Belth zabija ex ruthless a oni za nim tylko biegaja ![]() kewstia czasu jest tylko dolaczenia do niego walkora and co. Ostatnio edytowany przez Krox - 25-08-2004 o 13:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
|
![]() OMG Naxagon Chyba wie lepiej jak belth go sciga I nie tylko Go z tego co slyszalem to cale ruthles ma byc rooked wiec dlatego xsiao i inni nie graja graja na elysi tam gdzie ja
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ruthless rooked ;D predzej by jej postac skasowali za pkerstwo niz by zrookowala exruthlessow
![]() |
#18 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
Belth to chlopak .... Elydin z Belthem zabili Tripliego z Academy Sharakai i Elydin jest hunted przez Shara~ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() sie nie dziwie ze go zabili
wczoraj w thais Tripli: belth u biatch i cos o romim jeszcze ;]
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
|
![]() niestety historia zaczyna sie powtarzac Bleth i co pokazali znowu klase, polska "Elita" zostala po raz kolejny soczyscie skopana.
![]() |
![]() |
![]() |