|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2006
Lokacja: Nidzica
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Xantera
Poziom: 51
|
![]() Mam pytanko jak dojść na te wszystkie żółwie. Patrze że dużo tam ludzi chodzi i czy da się expić tam 34 lvlem? tylko tak na wyprubowanie bo chce tylko ozbacyzć jak tam jest bo pacc mi się kończy...
I co do piratów to właśnie jak tam dojść, wiem że trzeba questa ale co i jak to niewiem. Prosze o pomoc. Pozdro |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() jak nie wiesz jak wykonac questa to tu sie nie dowiesz, to samo jest z zolwiami.
kiedy wy sie nauczyczie podawac voc/skile ?
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Dębica
Imię: Byakuya Ralh
Profesja: Knight
Świat: Premia
|
![]() Na 34 lvl dasz sobie rade na zolwiach na poziomie -1. Na -2 moze cie lekko przytloczyc lekko liczebnosc wroga, a nizej to juz wogule nie ma sensu schodzic na twoim lvl. Zeby tam dojsc to musisz pomoc pewnej niewiascie w odzyskaniu jej pierscionka, i nie tylko...
Z piratami jest juz z deczka gorzej. Zeby sie do nich dostac musisz sie juz troche nameczyc, ale na twoim lvl sie to wcale nie oplaca. O ile z tymi najslabszymi dasz sobie rade to te lepsze moga ci sprawic juz problem. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Na żolwie i piraty mozna dojsc gdy masz wykonane questy jak chcesz wykonac pirate questa to najpierw skombinuj vodoo dolls z cultow i jak je bedziesz mial napisz do mnie na gg powiem ci co dalej ^.-
Pzdr |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: B-stok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() na zolwie po quescie a na piraty nie masz szans sie dostac
*2 rady od teletoobis'ia: 1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie 2.TULIMY! Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/ Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#6 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Jak nie? Gwarantuje, że można i na 8lv dostać się na Nargor. Pytanie tylko-jak daleko zajdzie(obstawiam, że do pierwszej tarantuli).
@autor Na tym forum nie dostaniesz dokładnej solucji questów. Radzę pomęczyć się samemu-większa satysfakcja. Mała podpowiedź: zacznij od porozmawiania z Eleonore Silverhand.