![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam,
Postanowiłem umieścić tu swoje prace wykonane w Paincie. Bardzo go lubię, rysuję od 11 lat. Główną tematyką u mnie są samochody. Zazwyczaj sportowe. Miałem wiele prac, aczkolwiek płyta główna mi się rozwaliła... ale to długa historia. Na razie mam 2 obrazki. Zachęcam do konstruktywnej krytyki ![]() Pierwszy obrazek to samochód OFP -1. Łączy w sobie wszystkie style lat 50-60-80-90 ale najbardziej pasuje do lat 70'tych. ![]() 2gi samochód to bardzo ciekawy sportowy mały samochód, czyli coś dla energicznych kobiet ![]() ![]() A teraz mała próbka tego co umiem... a raczej wydaje mi się, że umiem. Przerobiłem ten samochód... ![]() Na ten w ciągu 10 minut ![]() ![]() Jak się podobały samochody/ ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() slabe i to bardzo ;/ . 4-5 minut nad jednym obrazkiem ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() 1 - nie zapominaj, że to Paint
2 - skoro mówisz, że to jest do kitu, to pewnie umiesz lepiej? Chętnie obejżę kilka Twoich prac, możesz je tutaj zamieścić. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Przemyśl
|
![]() 4 kolory i same kontóry, żadnego cieniowania, ogólnie nic ciekawego, ściągnij sobie jakiś pożądniejszy program typu photoshop albo gimp, w ms paincie cudów nie zdziałasz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Mi nie chodzi o obrazek typu taki jaki masz w podpisie (bardzo ładny, gratulacje
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Cytuj:
A prace sa takie sobie ![]() Edit: Down: Nie chodzilo mi o ciebie, tylko o innych, ktorzy mogliby ocenic podobnie, bo ty to wiem ze pro i mastah w grafikach xD Ostatnio edytowany przez Vrael - 20-10-2006 o 19:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Oki, Proszem Bardzom,
Jakie grafiki chcesz ? (moze bys tak wlaczyc przycisk "Szukaj", zaznaczyl opcje "szukaj tematow uzytkownika", wpisal moj nick... i gotowe ?) edit: Up: Nie nawidze sie przechwalac, w glebi duszy jestem skromny... ale powiem, robie znacznie lepsze grafiki w paintcie -.- ... (Paint'a traktuje jak przedszkole). |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Paint puka w dno od spodu dla dużych grafik. Chłopie, masz 17 lat - weź do ręki gimpa i stwórz coś
![]()
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Nie bo najlepsza jest ta fala na pierwszym i ogólny brak cieniowania.
Chociaż pierwszy i tak najlepszy bo reszta kanciasta i zupełny brak cieniowania.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
A co do prac... to są kiepskie... takie coś robią dziwci na informatyce w podstawówce, a kiedy się końcy podstawówkę, w wieku 13'stu lat... ty masz 17'ście więc domyśl się co myślę o tych pracach...
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Ok, dzięki, postaram się mocno poprawić prace. (ogólnie cieniowanie) Chciałem kiedyś nawet się przerzucić na inny program, poszukam czegoś odpowiedniego, ale najpierw znajdę poradnik do np Photoshopa żeby nie zrobić obciachu ponownie
![]() Co do mojego pierwszego komentarza, to przepraszam, po prostu troszkę mnie poniosło ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Przemyśl
|
![]() Myśle że masz talent, ale nie posiadasz odpowiednich narzędzi, aby go ujawnić. Mam nadzieję że kolejne twoje prace będą na wyższym poziomie jeśli chodzi o grafikę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A tak na serio to kilku grafików z byłego MTA miało 13 lat.
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() Dzięki MKM
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() 2Up: Hahaha xD
Nie powinno sie oceniac po wieku, szczegolnie, ze jest duzo tepych 16+ letnich mulow. (ofc nie mowie, ze kazdy 16+ to mul, tylko po prostu duzo takich ![]() Ostatnio edytowany przez Vrael - 20-10-2006 o 20:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() Vrael, tępe muły zdarzają się w każdym wieku, no cóż, trzeba przebrnąć przez wiek 12-13 lat, gdy wszyscy mają cie za debila
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po prostu kazdy mysli, ze jak ma wiecej lat to moze zjezdzac, zapomina, ze sam byl w jego wieku i na pewno wtedy nie uwazal, ze jest zamaly albo zaglupi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() Amen, in nomine Patris, Filici, Spiritus
![]() (amen, w imię Ojca, Syna, Ducha) Ostatnio edytowany przez Kurnafix - 20-10-2006 o 20:53. |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() @up
Jak chcesz się popisać łaciną, to przynajmniej pisz poprawnie. @ontop Cienizna imho. Prosta, nieskomplikowana robota. Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]() Faktycznie, zamiast "r" wpisałem "t" ale to raczej wina szybkiego pisania niż małej znajomości tego co napisałem
![]() |
![]() |