|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2004
![]() |
![]() Postanowiłem się dzisiaj wybrać moim drugim charem wraz z 2 charem szmatexa na małe zwiedzanie edronu by pokazać wam jak wygląda cyclopolis
Coś było przy schodach ![]() ![]() Dla zabezpieczenia poprosiliśmy kogos o eskortę ![]() 1 padł qmpel ![]() Małe lurowanko.. ![]() ......i zaraz potem dead od kolesia, w którego lurnąłem cycuszki ![]() ![]() Ale się nie poddaliśmy i mimo, że każdy z nas padł na cyckach wróciliśmy i doszliśmy do 2 poziomu w dół ![]() Ale kolega padł znowu..... ![]() Ja prawie uciekłem... ![]() Ale jednak..DEAD ![]() I to już koniec mam nadzieję że się podobało.... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Heheheh bardzo smieszna i smiala wyprawa. Za ten pomysł dostajesz +
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Kocham HappyEnd'y
![]() Ja jak mam dead'a to nie wracam tam gdzie zginął* nim się odpowiednio nie wzmocnie. '+' za odwagę i zawziętość w tresowaniu jednookich!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Łódź
|
![]() Spoko kibel ja doszedlem na 3 poziom i nie zdazylem sie uhnac. Czemu mi nie powiedziales ze idziesz :/
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Warszawa
|
![]() a co w tym takiego śmiełego jak ktoś ma postać na straty to i se na demony może iść
Ostatnio edytowany przez ken - 25-08-2004 o 19:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() A durniejszych nicków nie dało się mieć? Zje.bany na ryj, maszynka do mielenia miesa... mój boże -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Fajne, tez mam chara na zbyciu ale bez pacca :/, ale ja che testa to wam pokarze screny jak knight na ~35 blokuje demony xD (i inne guwna
![]()