|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam.
Pisze w imieniu mojego kumpla ponieważ ma on pewnien problem. Pewien Tutor(chyba tak sie to pisze) jak sie póżniej okazało każe mojemu kumplowi podać R-keya bo twierdzi że coś tam jest nie tak i jeżeli mu go nei poda to usunie mu kotno a jescze wcześniej twierził że wogule nie ma r-keya. Oczywiście mój kumpel r-keya mu nie podał a więc rozmowa zakoczyła się ze strony tego Tutora? takim oto zdaniem "Allright. Then as of tomorrow, You will not be able to log into your account." I nie wiem czy rzeczywiście kumpel nie bedzie sie mógl zalogować na swoje konto puki nie poda mu r-keya czy to tylko taki złodziejski chwyt? Pytałem sie o tą osobe na help chanel i dostałem odpowiedź że jest to Tutor a jak napisałem że każe on aby podaać mu R-keya i że pisze że nie zaloguje sie już na konto puki mu go nie poda to nic nikt mi już nie odp. :/ Miał ktoś już taką sytuacje? Wierzyć takiemu człowiekowi czy to tylko zwykły oszust? Pozdrawiam |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Gostyń/Wlkp.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Tak, oszust, nigdy nie podawaj nikomu passow ani r-keya.
re:down Ja tam mówie, że na 100%
Ostatnio edytowany przez Adrian! - 24-10-2006 o 16:23. |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Na 99.9999999999999% oszust (w końcu tutor to też zwykły grasz).
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Nawet GM nie prosiłby Cię o podanie r-key`a. Możliwe, że jakaś, osoba trzecia poznała jego pass`y i teraz to wykorzystuje. Może jednak po prostu Tibia mu zbrzydła i próbuje wykorzystać w złym celu swoją range "Tutora", wyłudzając hasła.
9% ludzkości ma gen głupoty, dobrze, że należę do pozostałych 71%. Bądź uroczy dla swoich wrogów - nic ich bardziej nie złości. - Carl Orff Dzień, w którym się nie śmiałeś, jest dniem straconym. - Phil Bosmans |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() zwykly oszust.
Nikt nigdy nie bedzie prosil cie o podanie pass/r-key. Bedac przy sprawach podawania. Niematakiego czegos takiego jak free pacc bo gm ma urodziny lub ja jestem gm i moge ci dac pacc na 3dni tylko wejdz na www....... i podaj swoje passy Wiec mowie jeszcze raz nikomu nie podawac swoich danych do accounta |
![]() |
![]() |
#6 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Omg tak zwykly oszust.
Offtop: Ile jeszcze bedzie tematow "oszust?" Co chwile ktos o to pyta... |
![]() |