![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2006
|
![]() Jest już temat "Outfity na zamówienie" ale tam tylko outfity, więc zakładam ten temat by tutaj dawać potworki które sie zrobiło i składało zamówienia na nie, to może ja zaczne:
Potrzebuję: smoka na dwóch łapach i bez skrzydeł (jak człowiek na stać), we wszystkich kierunkach i jak sie da to jeszcze chodzenie we wszystkie strony Zrobiłem i oddaje do użytku (w razie użycia dać wzmianke o mnie): Możecie to traktować jak zamarzniętego smoka labo jak ducha smoka, wybór należy do was ![]() Robi sie tu syf, z tego powodu powstał nawet kolejny temat, robie regulamin! 1)Bez komentarzy! Komentować prace mogą jedynie osoby które dały zlecenie na nią 2)Post = potwór, zlecenie, bądź komentarz "zleceniodawcy" 3)Na miłość boską weźcie sobie do ręki słownik, "mufie do wszystkih, nie rubcie prac analfabetuf" 4)W związku z punktem 3 nie obchodzą mnie wasze zaświadczenia, macie bana na słownik? 5)Wykonanie pracy typu: "Pomaluje ludzika na zielono i będzie zombiasek" ja bym karał banem jakbym mógł (no właśnie dajcie mi możliwość chociaż karniaków, dajcie dajcie dajcie ![]() 6)Maksymalna ilość zleceń do złożenia : 2, nowe zlecenia można dawać jak te zostaną zrealizowane 7)W związku z punktem 6 można je cofać, zmienia sie wtedy swój post na "zlecenie wycofane", a wtedy najlepiej post usunąć (gdybym tak sam mógł) 8)Nie pisać z,c,n,a,e itd. zamiast ż,ź,ć,ń,ą,ę 9)Nie przestrzeganie regulaminu może doprowadzić do tego że ktoś trafi na BanListe (osoby które na nią trafią nie mogą składać zleceń, jak złożą to nieróbcie a i reporty istnieją...) BanLista: <<PUSTA>> Ostatnio edytowany przez Wolfo - 07-11-2006 o 20:16. |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() A ja bym poprosil Golema ziemi. Moze byc nawet prozerobiony z Stone Golema, ale aby był. Oki??
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Może być? Powiedz czy się podoba i wybierz któregoś (ze skrzydłami/bez skrzydeł) to zrobie w pozostałe kierunki obróconego Ostatnio edytowany przez Wolfo - 27-10-2006 o 17:37. |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Mi się wydaje, że temat jest bez sensu. Ale cóż... Pomogę jak mogę.
![]()
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Wybacz ale...Te potwory sa ochydne.. (w sensie negatywnym).
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
![]() |
![]() EEe tam... Mnei siem podoba i prosilbym Wolfo o spelnienie mojej prosby...
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 02 2006
Stan: Niegrający
Imię: Jeszcze bana dostane...
Profesja: Sorcerer
Gildia: Explosion
Świat: Fortera
Poziom: 32
Poziom mag.: 40
|
![]() Zamówienie:
- Gryf: *nie przerobiony smok *ma wygladac tak jak gryf królewski z HeroesV (http://www.homm5.info/h/5/j_haven.php) *wszystkie pozycje (chodzący, stojacy we wszystkich pozycjach i rozpadający się na 3 sposoby) *wymiary oczywiste 64x64 piksele To na tyle, a jak będe coś jeszcze potrzebował to dam edita bo nie lubie nabijac postów. Oczekuje dobrej pracy, a czas najlepiej żeby nie przekraczał 1 miecha. Jak skończysz napisz mi prywatną wiadomość. @Edit: Dzięki za gryfa bardzo fajny ale mógłbyś jeszcze dorobic pozycje chodzące i gnijace w edicie. Klojene zamówienie: - Koń: *nie dragon znaczy bez jego mordy, szyi, ogona i skrzydeł *to samo co wcześniej - we wszystkie strony, chodzący, gnijący * zostaw troche miejsca na jego górze to se dorobie jeźdzca i podstawie pod grafike bk (pobawie się może mi sie uda z 32piksele na 64piksle przerobić) *nie śpiesz się Ostatnio edytowany przez Kleszczu - 28-10-2006 o 15:42. Powód: Nowe zamówienie. |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() 867395 temat. Były ściany, no ale przecież nie było drzwi, były outfity, no ale przecież nie było potworów... -.-''
A te różowe coś z rozpixelowanymi ogniami na nogach... aff... |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2005
Lokacja: W domu przed monitorem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lunnix
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
|
![]() Hohoho...temat jak widze sie dopiero rozkreca...oby byl taki jak outfity na zamowienie...co do tematu...bardzo bym prosil o: Lodowa Hydre (moze byc z dodatkami np. jakies rogi czy cos w tym stylu) oraz Ogniowego Monka (bardzo prosze, zeby to nie byl zwykly monk pomalowany na czerwono
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: W bloku
Stan: Na emeryturze
Imię: Trudno napisać
Gildia: Taka tam dziwna...
Świat: Taki duży...
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: -9
|
![]() @Kleszczu
Chciałeś Gryfa i prosze oto on ![]() Niejest on mój dał go ktoś kiedyś w Outfity na zamówienie i prosił aby go przerobic... |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() @up: Tylko ten nie do końca przypomina tego z HOMM V
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 10 2006
|
![]() ja bym poprosil aniola z mieczem
|
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A oto twój bożek: ![]() Ten ogień tak wtył idzie bo jakbyś sie podpalił i stał to ogień byłby w góre ale jakbyś biegł leciałby bardziej za ciebie niż w góre (więc zrobiłem taki efekt). Podoba sie? Ostatnio edytowany przez Wolfo - 28-10-2006 o 09:27. |
|
![]() |
![]() |
#20 |
Kapłan Preclanski
|
![]() Potwór z czterech stron.Wygląd:
-Tułw może być ludzki, tylko broń Boże w koszuli xP -Bez nóg.Mają być macki jak u ośmiornicy tylko zielone.Minimum 6. -Ręce z trzema palcami.Umięśnione. -Głowa, to ma być taka wielka wężowa. Najlepiej, żeby wyglądał jakoś tak: http://img409.imageshack.us/img409/9075/co347tam9xq.png Może być tylko w cztery strony, bez ruchu.