Pokaż pełną wersje : Legendy i Bohaterowie Arcani
xardas-91
19-05-2007, 21:32
Tak jak w tytule, piszemy jakie osoby są bohaterami tego świata, a jakie osoby zasługują na pamięć będąc legendami.
Zapamietany bedzie wg. mnie :
Nie grajacy:
-Fosfik
-Falain ( 1 owner)
-Morximal
-Valais
-Geddarm
-Shayan ~~
-Farlin ~~
-Tomasi
-Troy~~
-Sheriff Woody
Grajacy:
-Luki~~
-Leszczu
-Bedurion (1 owner)
-Ataa ~~
-Belish~~
-Sua Mea
-Lamus
-Cafuze
-Damoon
Doom Terror
20-05-2007, 03:06
do niegrajacy add:
Morximal
Ruskhus
Rafaman
Farylin~
Vorith (za pg)
Arris (za pg)
do grajacych add:
Alunir
Ares~
Lindlay
odzielna rubryka miasta Carlin
K'K ;p
Ivanov Galil
20-05-2007, 04:08
Jak dla mnie
Shyan Aurelius
Rhargar
Mannow Canavi
Galiron
Fosfik
Losari
Barlox
Rafaman
Cha'os
Co do ca'fuze to chyba legendarne to jest jego "bahuehuieauiehueauheuuha" ... n/c na forum tibia.com tez bylo to swego czasu legendarne.... A raczej legendarnie obsmiewane
To dorzucę coś od siebię ;P :
- Shyan Aurelius
- Buz Astral
- Geddarm
- Rhargar
- Valais
- Sheriff Woody
- Fosfik
- Farylin Manson
- Troy Dragonbreath
- Vorith
Hmm..
Emerytura:
-Shyan Aurelius
-Mannow Canavi
-Rhargar
-Harycane
-Rafaman
-Hajl
-Geddarm
-Kigoz
-Galiron
-Zeewor
-Fosfik
-Kosobobo
-Notorious Patrik
-Farylin Manson
-Falain
-Davo Aurelius
-ja xD
-Lindlay
-Buz Astral
-Maxo Tagi
-Thorotor Cateiranus (stary owner..)
Grający:
-Alunir
-Lamusini
Psyholis
25-05-2007, 00:01
Maxo Tagi i Thorotor Cateiranus malo znane osoby hmm mozesz powiedziec dlaczcego sa dla Ciebie legendami/bohaterami arcani??:>
Za dużo by pisać ;-)Zaczęło sie od tego, że sprzedawałem im uhy kiedyś... to był chyba marzec 2005 (albo pózniej) ale porządnych ludzi sie nie zapomnia. Może nie są bohaterami świata ale wg. mnie gracze legendy z moich najlepszych czasów na Arcani (a przeżyłem wiele na tym serwie xD). Maxo i Thorotor byli też w pierwszym Cartoon Network. Maxo wlaczył w EZ, Thorotor przestał już grać ..
sratatata, ide spać ...
Pozdr
PS Po Twoim komencie na tibia.com widze, że jednak coś wiesz .. ;>
jak tak patrze to chyba widze ze arcania idzie w dobra strone skoro nikt nie wymienia graczy takich jak Aata^^
Tak na prawde to gracze dzięki którym Arcania była kiedyś zajebistym serwerem są retired/pohakowane/posprzedawane/deleted.
Została tylko garstka ludzi których darze szczególnym szacunkiem, reszta to same przydupasy i zasrani nałogowcy bez szkoły.
Tak na prawde to gracze dzięki którym Arcania była kiedyś zajebistym serwerem są retired/pohakowane/posprzedawane/deleted.
Została tylko garstka ludzi których darze szczególnym szacunkiem, reszta to same przydupasy i zasrani nałogowcy bez szkoły.
Chyba ty !!
A ataa nikt nie wymienia, bo nie jest legenda nie zasłynął w niczym (no może w Pg i mortem w Aresa)
Chyba ty !!
Skoro poczułeś się urażony to znaczy, że kwalifikujesz się do tej drugiej grupy .
Ciacho1920
25-05-2007, 22:22
Chyba ty !!
A ataa nikt nie wymienia, bo nie jest legenda nie zasłynął w niczym (no może w Pg i mortem w Aresa)
i z 30 fragow z beach... nawet jak to nie byl aata ale jednak to cos...
Nacpany_Wlodek
25-05-2007, 22:47
Nie trudno nabic fraga gdy ma się ~215 lev, a przeciwnik max 164.
Hmm..
Emerytura:
-Thorotor Cateiranus (stary owner..)
stary dobry thoroyor ktorego kiedys kupilem pamietam ze zrobilem na tym interes zycia sprzedalem ta postac 2x ;d
Zależy kto i za co...
Porządni ludzie:
Szefo
Delysid
Czesiu Wojownik
Riku Than
Moppok
Nie grają juz ale milo ich wspominam ;)
Szefie :)
26-05-2007, 15:52
Kto nie gra to nie gra ^.^ ja gram
a ktoz ty xd?
z tym zgodze sie w 100% najlepszym przykladem jest to ze ludzie pamietaja grajacych 1-2 lata temu na arcanii a zadko kiedy wymienia wiekszosc z top terazniejszego:D
poprostu wtedy Arcania miala lepszy klimat i ludzie grali z innym podejsciem, teraz w wiekszosci jest to czyste PG i jeden drugiego za bp uhow by sprzedal:D
tak jak na wszystkich swiatach. Starsi gracze (nie mowie o tych, jak np. Notop, ktory gra 8 lat(?), wystarcza 3 lata) pamietaja, co to byla tibia - a czym jest teraz. Wandy, manasy - takie wzmocnienie magow bylo bez sensu... Podobniesz w update'cie ma byc rownanie postaci, ale pewnie znow ulatwia exp i za rok mdw bedzie mial 420 lv ;f. Niszczenie pvp to byl gwozdz do trumny. Ale i tak stara dobra Arcania... Pozdro stare ziomki ;)
@up
Ehh n/c w taki prymitywny sposób próbować hackować ludzi :|
skarabeusz323
31-05-2007, 02:14
to znaczy jaki bo ja juz 2 razy klikalem i nic ??? ale i tak wiem ze to link hakerski albo goscio dostaje ip me albo cusik
@skarabeusz323
Mysle ze jak to sciagnoles to raczej keylogera nie masz to zeby uruchomic keyloga to trzeba go odpalic... chyba ze to dziala na innej zasadzie to polecilbym formata...
skarabeusz323
01-06-2007, 19:45
@skarabeusz323
Mysle ze jak to sciagnoles to raczej keylogera nie masz to zeby uruchomic keyloga to trzeba go odpalic... chyba ze to dziala na innej zasadzie to polecilbym formata...
Dzięki ale dał rade bez.;)
xardas-91
02-06-2007, 12:56
bohaterem oczywiście był aata ze swoim mortem :p
a legendą na świecie na pewno zostanie
lechu
delysid
lamus
polo
fosa
...
xardas-91
02-06-2007, 12:57
lechu
delysid
lamus
polo
fosa
...
Sir Stas
03-06-2007, 01:34
Znam wiele osob ktore gralo, gra, zmienilo postacie i dalej gra. Jednak legendarna osoba to osoba ktora juz nie gra ktora jest juz legenda. Znam naprawde wiele osob niektore z rl i nie sadze by chodz polowa z wymienionych osob przez was byly legendami z salym szacunkiem dla nich.
lechu
delysid
lamus
polo
fosa
...
Nie uznaje sie za legende w niektorych miejscach mi sie udalo w innych nie. x]
Leszczu wkońcu jest najlepszym Wojownikiem Arcani oczywisćie w Axe : 103 w shieldingu jest 2 ;/ 102:)
Leszczu wkońcu jest najlepszym Wojownikiem Arcani oczywisćie w Axe : 103 w shieldingu jest 2 ;/ 102:)
legenda dla mnie na bank nie bedzie ktos kto sie sprzedal za rl kaske.
zal.pl i pff
btw: dla mnie legenda jest Fosfik i Luki jedynie do nich mam szacunek mimo to ze fosfik jest Hiszpanem/Brazylijczykiem i byla wojna to i tak darze go szacunkiem.
aa i jeszcze szacunek dla Lord Smigacza;).
legenda dla mnie na bank nie bedzie ktos kto sie sprzedal za rl kaske.
zal.pl i pff
btw: dla mnie legenda jest Fosfik i Luki jedynie do nich mam szacunek mimo to ze fosfik jest Hiszpanem/Brazylijczykiem i byla wojna to i tak darze go szacunkiem.
aa i jeszcze szacunek dla Lord Smigacza;).
Tylko gra nie sraj tak ze sie sprzedal (jezeli prawda) jego sprawa po spuszczac mozna sie na ten temat w innym temacie (bo walkowanie tego w kazdym jest nudne)
Moim zdaniem legendą Arcanii jest Knight Kotletas i cala gildia ORMO. To my jako jedni z pierwszych na serwerze zorganizowalismy wojne noob charów! to tez jest przeciesz jakas wojna
TO MY TWORZYMY HISTORIE!:cup:
SamurajTyson
08-06-2007, 16:02
Moim zdaniem to Fosfik , jak slysze juz slowa zaczynajace sie na fosfor albo cos takiego juz kojazy mi sie z arcania
Doom Terror
08-06-2007, 18:46
Moim zdaniem legendą Arcanii jest Knight Kotletas i cala gildia ORMO. To my jako jedni z pierwszych na serwerze zorganizowalismy wojne noob charów! to tez jest przeciesz jakas wojna
TO MY TWORZYMY HISTORIE!:cup:
to nie jest temat przeznaczony do slabych sarkastrycznych dowcipow ,sry
Moim zdaniem to Fosfik , jak slysze juz slowa zaczynajace sie na fosfor albo cos takiego juz kojazy mi sie z arcania
to masz niezle zryta banie, powinienes sie leczyc;]
Mannow Canavi
Fosfik
Alucarr
Sua Mea
Vorith
Faidel
Alunir
Alex Dotto
Ironus
Xivic
Nannos
Aldius Ostoher
Farylin Manson
Ares Dragoon
Rustidy
Shyan Aurelius.
Fosa i Luki ich tak naprawde szanuje.
Mannow Canavi
Fosfik
Alucarr
Sua Mea
Vorith
Faidel
Alunir
Alex Dotto
Ironus
Xivic
Nannos
Aldius Ostoher
Farylin Manson
Ares Dragoon
Rustidy
Shyan Aurelius.
ja dodalbym do tej listy rafaman ruskhus(ktorzy uprzykrzali zycie wielu osoba na poczatku serwa maslogami;p) oraz valais-a[bismillah](najwiekszy idiota arcani)ca'fuze(jak wczesniej nr2) oraz balrox i losari
Bartekmar
25-06-2007, 21:46
Trzeba pamiętać o :
- Sasuke Romanov
- Seba Shady
Najlepsze jest to, że nawet połowy z tych ludzi nie znacie. Sam osobiście znam każdego no prócz ataty bo onim nie slyszalem nigdy jak gralem. Najlepiej zapamietam:
Lamus! znam od 20lvla
Sua Mea kochany pijaczek :)
Vorith dawno temu;>
Bedurion zawsze walka z lvlem ;> i moj solo style na nim ;D
Ca'fuze pipa :P
Morximal oszust ale jego dobrze zapamietam
Valais druga pipa :P
Shyan zajebisty koles
Galiron rownież
Fosfik dla niego respect Si tu kierres ser me amigo toma me polla en tu mano ;>
Ares Dragon stary owner zawsze na lagach ;D
Sherif Woody ladny domek mial :P
Lady Ninaa moze nie legenda ale fajna kobitka ;P
Coral Beach!!!! Na koncu lecz tylko na liscie, zajebisty ziom! oczywiscie Valgrav czyli 1st owner.
Fajnie jest zobaczyc swoj nick w legendach Arcani. A z odejsciem wielu osób Arcania to juz nie jest to samo. Kiedys turtle, pozniej EZ, zawsze bylo ciekawie.
Pozdrawiam! Falain!
@Falain
podaj mi swoje gg,bo interesuje mnie pare rzeczy=p
Turon De'Galx
16-07-2007, 16:33
Legendy:
Barlox
Losari
Lamusini
Fosfik
Arris
Vorith
Valais
Shyan Aurelius
Falain
Luki Tharion
Alunir
Bedurion
Farylin Manson
Morximal
Coral Beach
Dark Kajko
Xaiderek
Lindlay
Tiuso
Leszczu i Troy Dragonbreath
Eldyn, Ellis, Arcal Avano ;)
Ares Dragoon
Mannow Canavi
Tetuni
Dark Thork
Perrymon
Noctambulant
Milowin
Wovimus
Sua Mea
Bellish Elane
Damoon
Medivh Shady
Sheriff Woody
Buz Astral
Eragon Deon
Knight Kamos
Ruskhus
Rafaman
Aata Arhari
Astaroth Zeg'en
Rhargar
Geddarm
i na pawde wielu innych...
Cała Gildia: Era Zero, Dark Purples Faster Turtles, KGB, Legends of Arcania, Time to Terror, Seventh Knighdoom, Dark Wind, Next Generation
P.S Niestety Falain... Lady Ninaa nigdy nie grała dziewczyna a i niestety po jego prośbie musiałem i ja Ciebie okłamywac za co chciałbym Cię przeprosic... =]
Medivh Shady
16-07-2007, 21:24
wow nawet ja tam jestem :) . ale nie czuje sie legenda arcani , jest parę osób ktore sa legendami bo coś konkretnego zrobiły na arcani , nie tylko w obecnym dpft , ale także w starym dpft ,kgb ,ng ,ez .
tyle odemnie
17-07-2007, 00:19
P.S Niestety Falain... Lady Ninaa nigdy nie grała dziewczyna a i niestety po jego prośbie musiałem i ja Ciebie okłamywac za co chciałbym Cię przeprosic... =]
I tutaj jestem niemile zaskoczony aff..
2-3 lata caly czas myslalem ze gadam z dziewczyna :P
Skrzator
17-07-2007, 01:06
Dla mnie prawdziwą legendą jest Fosfik. Ten typ ma jaja. Jeszcze pamiętam jak za czasów gdy brałem skrzatolongiem ( w wojnie przeciwko Ez) fosfik padł i za 2 minuty sfragował Morximala. Może po update by tego nie zrobił bo cipy spierdoliły pvp i teraz dobrali sie do magów. Pozdrawiam
A zapomnieliscie o Drah Slim?;] przeciez to on wywolal jakas tam wojna ;p
21-07-2007, 16:41
Drahu to kiedys moj bliski znajomy, ale raczej nie wywolal on zadnej wojny :p
Turon De'Galx
21-07-2007, 18:21
Nie kojaze zeby Drah Slim wywołał jakąkolwiek wojne na Arcani... ;]
P.S Szefo to Twoja jakże okazała i piękna pupa w tym avatarze ?? ^^
21-07-2007, 20:01
jak najbardziej xD
Pan i Wladca
31-07-2007, 14:58
Falain
Valais
Death Crawler
Delysid
Alunir
Vorith
Losari
Dark thork
Glideroy
Perrymon
Van Hels'ing
Naprawde spoko ludzie?
Death Crawler
Delysid
Virtuosso
Vorith
Valais (przed namelookiem)
Belish Elane
Zin Alin
Ares Dragoon
Cador Mawr
Sheriff Woody
Wiatrak De'Omerta
Vynaleck(1owner)
Chamscy ludzie?
Dalacin Crawler (obecny owner)
Ljubo De'Omerta
Rexsi
Arcania to już nie ta co kiedys =)
Nacpany_Wlodek
31-07-2007, 19:46
Pytanie do doświadczonych graczy na Arcanii: czy może ktoś przedstawić sylwetkę Arrisa? Bardzo mnie ciekawi ta postać.
Bartholomew
31-07-2007, 19:50
Pytanie do doświadczonych graczy na Arcanii: czy może ktoś przedstawić sylwetkę Arrisa? Bardzo mnie ciekawi ta postać.
Arris to byl polak XDDDDDDDD
SamurajTyson
12-11-2007, 19:42
to masz niezle zryta banie, powinienes sie leczyc;]
hahahaha buahahahahaha xD!!! omg ... To jest moje zdanie a taki Elf jak ty nie ma nic tu do powiedzenia bo ciebie to bym nie poznal w zyciu . Nerw ci puszcza ze jestes taki znany jak jakies zadupie zabite dechami "? xD
15-11-2007, 16:48
Jak juz filu odswiezyl temat to sie wypowiem.
Uwazam sie za legende (kto jest ze mna?!)
Nacpany_Wlodek
15-11-2007, 17:54
Lol szefo twoj.... Coś tam porobiłeś na Arcani, trzeba ci przyznać.
Ca'fuze
Kigoz
Sebek~ :|
nono Szefo xD
GallAnonim
18-11-2007, 21:44
szefo to gej! hahah saint oziris to dopiero legenda :>
Picinhoxs
18-11-2007, 22:18
Gall 2 czesc fotek z rl :D:D:D:DD a prawdziwa legenda to pvp ferta
I cos o a$$licowaniu low levelom panova
21:08 Althia Junior [57]: mowie i tyle
21:08 Near Flam [62]: spytaj czy chcielismyt kogos ubic Harrlema
21:08 Anyador Vald [57]: on mowie
21:08 Panov [111]: film nagrywales ?
21:08 Near Flam [62]: bo on widzialem co robilismy w carlin
21:08 Anyador Vald [57]: wiec sie zamknij
21:08 Dran Tirgan [98]: e
21:08 Near Flam [62]: tak
21:08 Near Flam [62]: tak
21:08 Dran Tirgan [98]: althia
21:08 Anyador Vald [57]: bo najbardziej kozaczysz
21:08 Panov [111]: to chyba peczyc chciales <<< tu sie w*******a w paymenta nie dla niego to jest git jak to kolejny debil z sf
19-11-2007, 15:31
Lol szefo twoj.... Coś tam porobiłeś na Arcani, trzeba ci przyznać.
ke? pamietaj ze znam twojego maina!!
zapytales o legendarnych graczy ......
dla mnie to nie jest szefo (i chyba nie bede osamotniony :P)
wspomne nieobecnych juz:
Maxo Tagi (rip)
Kalident (rip) - inny swiat Fast'molt (rip)
starzy ownerzy na swoich starych charach:
Sua Mea
Fozgen
Arris
Fosfik (choc tu troszke watpliwosci czy to jeszcze Alfonso)
Regatin
Belish Elane
Lamusini
Ares jakistam (powiedz rebus :P)
stara gwardia jeszcze nie umiera ...........
generalnie gracze, ktorzy pamietaja gre przed "ulepszeniami" - jak to mowi sua mea - szanuje graczy, ktorzy nie sa "dziecmi visa".
a tak pozdrawiam ludzi dla ktorych Aldius byl GURU, szybkiego powrotu do zdrowia :P PK jako IDOL no nie .......... (nie powiem zal.pl);
moze jeszcze Lindlay:P Negocjator :P Seba Shady (iluz on mial jezdzcow :/) Kowal Executor :P
20-11-2007, 19:26
nie uwazam sie za legende ;p taki zarcik, nie ukrywam ze mnie zraniles. Jesli ja nie jestem legenda to dlaczego Regatin?!
xd
pici brawo widac tutaj asslickera althie ! pozatym wszystkich juz troche wkurza on, a panov sie wtracil bo oczywiscie althia mu dal znac !
jak chcecie zobaczyc zreszta jak to bylo ( bezsensowny payment) to na tibicams jest filmik pod tytulem why near flam died czy cos takiego ;d zobaczcie sobie wszystko widac
a ten ded kolesia to czysty przypadek padl na combo jakies oddali mu bp no i chcieli 20k zaplacic
ogolnie nc ;s
Szefo :p
moze na 2 charze zostaniesz legenda :D
duzo sukcesow zycze :D
a co do regatina, dla mnie jest wielki, bo go dlugo znam. Gralismy razem jeszcze na aurerze.
Aro aka papa
21-11-2007, 21:37
out off boredom przed meczem:>
Legenda staja sie ludzie ktorzy czegos dokonali na serwie, a nie ktos kogo znasz 3 lata wbil 150lvl i woho power legenda
Fosfik - za caloksztalt
Losari - pierwszy pg
Barlox - pierwszy pokazal co to prawdziwe pvp na Arcanii
Shyan - swe lider i good pvp swego czasu
Ruskhus - za pro pkowanie za czasow old pvp
Rafaman - old KH i lider paru wojen vs old dpft
Aata - dla niektorych za pg jednak dla mnie to nadal szara postac Arcanii
Reszta to w wiekszosci wannabies. Just my 2 cents.
Lal jestem pod wrazeniem ze ludzie mnie jesszcze wogole pamietaja xo
Yyh LaL
Losari?
To był taki nick czy chodzi o aktualnego ownera Lukcik Almighty (Losari)
Może ktoś coś więcej o nim powiedzieć?
Lvl prof za kim był itp bo grałem jakieś 6 miesiecy na arcanii od powstania i go nie zabardzo kojarze, a chyba go znam
Mmm tak chodzi o mnie gralem na arcani od poczadku serva zrobilem 50lvl i szwedzi z Chaosem~~ i Dreader~~ iitp (reszty namow nie pamietam xd) wywolali wojne ale wszyscy sie wyplacili poza mna i Barloxem ja przepilem 150k na 15mlvl i walczylismy we 2 i wygralismy ta wojne (Barlox byl best msem 40lvl mial ja best pallem 50lvl) po wojknie zrobilem lvl 70 i dostalem deleta za acc sharing :P Bylem na 1 miejscu w expie po mnie byl Glideroy i Mc'lusky czy jak on sie tam zwal z lvlami 62 xP
Lal jestem pod wrazeniem ze ludzie mnie jesszcze wogole pamietaja xo
Mmm tak chodzi o mnie gralem na arcani od poczadku serva zrobilem 50lvl i szwedzi z Chaosem~~ i Dreader~~ iitp (reszty namow nie pamietam xd) wywolali wojne ale wszyscy sie wyplacili poza mna i Barloxem ja przepilem 150k na 15mlvl i walczylismy we 2 i wygralismy ta wojne (Barlox byl best msem 40lvl mial ja best pallem 50lvl) po wojknie zrobilem lvl 70 i dostalem deleta za acc sharing :P Bylem na 1 miejscu w expie po mnie byl Glideroy i Mc'lusky czy jak on sie tam zwal z lvlami 62 xP
a ja to kur..cze co...
Thuygioshok
25-11-2007, 10:08
notop idz teraz do occiatane z paroma kolegami, wygraj wojne to bedziesz legenda i nikt sie nie bedzie z ciebie smiac
Lentylki
25-11-2007, 16:45
notop idz teraz do occiatane z paroma kolegami, wygraj wojne to bedziesz legenda i nikt sie nie bedzie z ciebie smiac
dzieciaku Neo jak nie wiesz o co chodzi to morda w kubel Pioknu
Doom Terror
25-11-2007, 22:40
dzieciaku Neo jak nie wiesz o co chodzi to morda w kubel Pioknu
boze czy tu zawsze bedzie trzeba pisac z pseudotagami typu <ironia> <zart> <br?> zeby inni zajarzyli O.o anyway felix wie sporo,a ty nie wiem skad sie urwales koles ;D
ja neichce byc legenda ale ty nawet jakbys wygral final podwodnych bierek ,nigdy niebedziesz pamietany jak ja;]
Dobrze mowi :p Zrob cos nowego i nieoczekiwanego na Arcani xD 8o
Thuygioshok
26-11-2007, 16:18
ja neichce byc legenda ale ty nawet jakbys wygral final podwodnych bierek ,nigdy niebedziesz pamietany jak ja;]
=] no i widzisz muszę sie odgryźć teraz :(
będziesz pamiętany z tego ze w wieku 27 lat chodzisz na imprezki!
wiesz,mi mamusia niezmusza mnie lazic spac o 19;30 jak ciebie a rano do szkolki
a ja to kur..cze co...
:*** sry Ty tesh tam byles ;]
Picinhoxs
27-11-2007, 18:25
A po 18 to juz nie wolno chodzic ;D?
zapomina sie o starych czasach.
teraz to lindlay jest legenda :/
za duzo nowych graczy aby o staryc pamietac
losari - oczywiscie szacunek :P
jak losari byl wielki - ja bylem noobkiem, teraz losariego nie ma a ja jestem ciagle noobkiem :P
sua mewa - legenda sie najczesciej staje po smierci (tutaj kasacji postaci), po co Ci to :D zyj nam dlugo i szczesliwie.
Losari
Barlox
Vorith
Radena Silva
Fosfik
Rafaman
Shyan
...
jest troche tych osób, z których każda coś zrobiła dla arcani,każdy zna jej nick i wydarzenie z nim związane ale niechce mi sie pisać..........
ogólnie to troche zmule i powiem że tibia 7.6/old pvp style,arcania,ehh. . jak mi sie wtedy ta gra podobała ;) stare czasy.pozdro
Losari
Barlox
Vorith
Radena Silva
Fosfik
Rafaman
Shyan
...
Co niby Radena Silva zrobiłla poza tym, ze botnela se 100 lvl? Jak ja zauwazylem 1 raz to 110 lvl miala o,o
@up
Bycmoze to ze kazdy znal go po tym ze jako 1 mial mass nakradzionych/badz nie eplatow i innych syfow z demonow x)
Ciacho1920
23-12-2007, 19:51
Co niby Radena Silva zrobiłla poza tym, ze botnela se 100 lvl? Jak ja zauwazylem 1 raz to 110 lvl miala o,o
A ty co zrobiles? 1 fraga na wojnie z hotami... GRATZ
Nacpany_Wlodek
23-12-2007, 20:07
Ale był na wojnie, a ty swoim rycerzykiem siedziałeś z dupą w pzecie i wrzucałeś ttt na forum.
A ty co zrobiles? 1 fraga na wojnie z hotami... GRATZ
A czy ja gdzies napisalem, ze jestem legenda?
Ale był na wojnie, a ty swoim rycerzykiem siedziałeś z dupą w pzecie i wrzucałeś ttt na forum.
Ten jego rycerzyk byl bardziej mój, niż jego...Poza tym T.W to moje inicjaly ;)
Wybaczcie, ze 2 posty z rzedu, ale nie pomyslalem ;)
zapytaj sie kto byl jednym z najbogatszych na arcani na pcozatku? Radena i pare innych rzeczy jeszcze zrobil :P
Ciacho1920
24-12-2007, 01:12
Ten jego rycerzyk byl bardziej mój, niż jego...Poza tym T.W to moje inicjaly ;)
Wybaczcie, ze 2 posty z rzedu, ale nie pomyslalem ;)
Ty masz tak wybujała fantazje jak 10letni dzieciak dostajacy instalke tibii
Nacpany_Wlodek: Nie bylem hunted na wojnie z ttt i nie wbijalem na nich, ponieważ dobrze znam sie z rl kumplem od tiuso
Ty masz tak wybujała fantazje jak 10letni dzieciak dostajacy instalke tibii
Nacpany_Wlodek: Nie bylem hunted na wojnie z ttt i nie wbijalem na nich, ponieważ dobrze znam sie z rl kumplem od tiuso
Przeczytalem ten twoj tekst i boki mam zerwane, dlatego nie odpisze.
...... widać ,że niegrałeś od początku serva, kto grał ten wie.
kazdy o tym dobrze wie ze kolbus najpopularniejszy na arcani byl i jest lalalaalala hahahaah
ps ; wykasujcie ta gre i poczujcie w koncu zapach zdrowej cipki .chillout
aha no i wesolych swiąt i sova na gwiazdkę hahahahaha czy cos tam super i wogule jest okej!
24-12-2007, 21:20
Chce poczuc twoja cipke
Chce poczuc twoja cipke
a dupy poczuć nie chcesz? moge dać "poczuć zapach" i wylizać nawet jak chcesz ;)
Santa Claus
29-12-2007, 21:10
a dupy poczuć nie chcesz? moge dać "poczuć zapach" i wylizać nawet jak chcesz ;)
jedziesz K'olbinski jedziesz:baby:
Thuygioshok
29-12-2007, 21:53
http://img258.imageshack.us/img258/5665/jazdaprzeddpdp4.png (http://imageshack.us)
znalazlem to na starym kompie, mniej wiecej 2~ lata temu, czasy jak bylem nubem, 1wszy owner meth zadi, moj rl byl aktywny, mial 40~ lvl i dla mnei byl bogiem
btw.char dostal rooka po tym jak mnei ubil pk, rookowalem sie bo myslalem ze jak bede przychodzil i go lal, on mnei bedzie ubijac to wbije mu sie ban <ja mialem yellowa>
heh, no to były czasy ;] Skrzatolongo jak zwykle z pk xD jeszcze tylko Negocjatora i Vinchenzo Nightmare brakuje : p
Nacpany_Wlodek
30-12-2007, 00:34
Wtedy to znałeś z widzenia praktycznie wszystkich 60+ leveli. Teraz kliknę na jakiegoś typa, mysląc, że jakiś max 50, a tu 120+.
Stare czasy były dobre.
Ciacho1920
30-12-2007, 12:30
Fajne stare zdjecie szkoda ze ta grafa pewnie miales zintegrowana karte graficzna nie obsługiwujaca open gl tez pamiętam takie czasy na tym syfie
Skoro już zjechaliśmy nieco z tematu do daje zdjęcie Arcy Fila (po 2 rokowaniach), był chyba wtedy pallem.
http://img150.imageshack.us/img150/646/arcy2po3.jpg (http://imageshack.us)
Pamiętam, że wtedy było zimno i piłem kawe 3 w 1 Neskafe.
30-12-2007, 16:48
http://img411.imageshack.us/img411/7880/uo0065tj4.th.jpg (http://img411.imageshack.us/my.php?image=uo0065tj4.jpg)
Zobaczcie Filush teraz taki cfaniak, a kiedys ladnie lizal dupke (Armonos Oroth)
@Down
HAAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
haha lama nie umie zdjecia wkleic !
http://img165.imageshack.us/img165/8186/uo0065we8.jpg (http://imageshack.us)
Wszyscy Ci co stawiali się DPFT i mieli z nimi wojne!! to oni są legendami i bohaterami... A nie wielkie kozaki z DPFT a tak naprawde dzieci neo...
Arris(za outfit ten stary), Alunir( za wszystko poprostu debeściak), Delysid (za guardy) Vorith( peger), Astaroth Ze'gen(szacun ziom), Arathorn Yrverion( kozak vs dpft)
Arris(za outfit ten stary), Alunir( za wszystko poprostu debeściak), Delysid (za guardy) Vorith( peger), Astaroth Ze'gen(szacun ziom), Arathorn Yrverion( kozak vs dpft)
hehe, Arathorn Yrverion to największy hiszpański nubek, jakiego kiedykolwiek widziałem :) i to nie dlatego ze był w dpft. tylko naprawde był nobem i abuserem ;)
stare czasy niewrócą, heh, niewiem wogóle co mnie jeszcze zachęca do wchodzenia na te forum, niegram od dawna,jak przeglądam top na erigu to mi sie żygac chce, tibia się zmieniła na gorsze moim zdaniem, ja się zmieniłem, ale jednak jest coś w tej grze ;p
peace.
Moze dlatego ze jako pierwsza postac rzadzial arcania ?
Moze dlatego ze pierwsza i przez dluzszy czas od poczatku servera byla najbogatrzą postacią ?
I moze z wielu innych powodow ?
Szefie :) z kad ty masz to foto? :D
Picinhoxs
22-01-2008, 17:20
ten maly obrazek pod nazwa uzytkowanika mozna znalesc na kazdej stronie porno :s
22-01-2008, 17:29
Szefie :) z kad ty masz to foto? :D
zalezy ktory drah mowi, stary czy accbuyer?
Picinhoxs
22-01-2008, 18:48
http://www.miejski.pl/slowo-Redri
o/
Szefie :) Ten i Ten xD,ale serio z kad to masz?moze mi to potrzebne.. :P daj mi gg na priv
Picinhoxs
22-01-2008, 21:59
A ty mi ...
22-01-2008, 22:18
niepowiem ci skad mam, jakbys byl starym ownerem bys wiedzie, niestety nim nie jestes.
btw. po co ci foty xD moze chcesz zobaczyc jak dzialala postac przed kupnem?:p
I to chyba był 2 owner z 3 drah slima ? ten ktory wylapal hunta za jakies pare tygodni .. nie mam pewnosci czy było 3 ownerów czy 2. Dawno dawno temu Drah Slim był liderem gildi Comunity of Winsdom w której byłem.. a po tym exori przylizałem mu dupe i nic nie wiedział o tej gildi..
@down
Ważna nie :P to stare czasy były.. każdy po 30 lvl i wio..
Moze chcialbym sie dowiedziec wiecej histori na temat tej postaci?interesuja mnie takie rzeczy x]
Edit@Up@
minuty xD
A to byla jakas wazna gildia?:P
23-01-2008, 00:35
moge ci pare rzeczy opowiedziec, no to expil dosc szybko (szybciej ode mnie), bylismy razem w wielu gildiach (Sunrise, Kiss etc.), w tamtejszych czasach jeden z najlepszych kumpli, wylapal hunta na 110 lvlu, pamietam jak wbijal 100 na parchamencie haha wszystko bylo elegancko dopoki mr. Polo enmo nie zablysnal inteligencja i nie ruszyl parchamentu, w nastepstwie zginal Demon Rabbit Warrior.
byl kiedys z tego film, moze ktos go ma xD
A za co hunt? slyszaledm ze za duze PG wlasnie xD
moge ci pare rzeczy opowiedziec, no to expil dosc szybko (szybciej ode mnie), bylismy razem w wielu gildiach (Sunrise, Kiss etc.),
Kiss ftw _/ =)
=*
Btw, Szefo, pamietam Cie jak mi zawsze zajmowales slime na trollach pod Thais, kiedy skillowales =(
Picinhoxs
23-01-2008, 20:48
Kradnom nam avarty
23-01-2008, 21:46
ej co sie dzieje, chcialem miec monopol na taki avatar ;ss
<---------- Ownz!
:D
a btw smiesznie to wyglada jak sie strone przewija :D
Mlodzieniaszek
23-01-2008, 22:22
Heh Kiro bys chociaz udawal ze nie kupiles konta... :(
Ja pamietam Draha i Szefa z thais slime jak trenowali... Wtedy byli w jednej gildii Cofee ...:>
Ogolnie milo wspominam tamte czasy....:>
Mimo ze 80% moich wiadomosci byla ignorowana.. xD
Mlodzieniaszek@
A co ja mam do stracenia?juz duzo stracilem np.3kk bo Dart mial haka,kumpli wszystkich powoli trace bo Dart ich przekabacil ze ja go haklem i ze se wziolem jego i moje itemki na wlasna korzysc <lol2>,i duzo wiecej..wiec jebie mnie to co sie bedzie dziac ;].
Mlodzieniaszek@
A co ja mam do stracenia?juz duzo stracilem np.3kk bo Dart mial haka,kumpli wszystkich powoli trace bo Dart ich przekabacil ze ja go haklem i ze se wziolem jego i moje itemki na wlasna korzysc <lol2>,i duzo wiecej..wiec jebie mnie to co sie bedzie dziac ;].
a dziwisz sie?
jak sie jest dzieckiem owntibi to tak jest...
Ciacho1920
23-01-2008, 23:01
Mlodzieniaszek@
Nie płacz, kupisz sobie nowego chara xDDD
24-01-2008, 00:10
Heh Kiro bys chociaz udawal ze nie kupiles konta... :(
Ja pamietam Draha i Szefa z thais slime jak trenowali... Wtedy byli w jednej gildii Cofee ...:>
Ogolnie milo wspominam tamte czasy....:>
Mimo ze 80% moich wiadomosci byla ignorowana.. xD
co ty gadasz zawsze odpisywalem xd
Mlodzieniaszek
24-01-2008, 01:27
co ty gadasz zawsze odpisywalem xd
xD
Chyba do momentu az Fosa zaczal Cie huncic... bo potem kilka razy sie pisalo i zero odpowiedzi.... :> w/e
@Drah chcesz kupic chara? ofc nie mnie bo nikt nigdy nie bedzie na tyle godzien zeby mna grac.... :> ale mam kilku znajomych ktorzy chca skonczyc z ta gra... :>
Huje muje dzikie weze xD
@do Ciacho
Tibia dla mnie nie jest rl life..gdyby byla to bym mial Drahem ponad juz 150 lvl a tak wbilem w pol roku z 10 lvl xD
@do xoz
Ja nie mialem haka,tylko Dart wiec do niego z tym textem o.o.Ja sie niczemu nie dziwie,kazdy dostaje po jakims czasie hacka,nawet MDW dostanie xD.Poprostu z 2 dni przed hackiem Darta mowilem kumplom ze koncze grac na stale z prywatnych powodow,Dart dostal haka i myslal ze to ja x],i tak sie poklocilismy..szkoda mi kumpla ktorego znalem od zawsze i traktowalem jak brata ale life is brutal.
a tak wbilem w pol roku z 10 lvl xD
To z kolei świadczy o tym że jesteś noobem ;)
up@
Nie znasz mnie :(,mialem w hoooj postaci,gdybys gral tyle ile ja kiedys to tez bys wpadal na tibie zeby sobie tylko pogadac :P.Mi wystarczy ze na Neranie w niecaly miech zrobilem 53ms nick Malkholm,bylem nim w pierwszej 20,jestem z tego wyniku zadowolony.Na arcani gralem postaciami takimi jak..Kiro Elona,moze ktos zna?:D,Knight of Lacza skile po 70/70 34 lvl zrobilem tez w miech...i to mi wyystarczy.Po drodze mialem 110 lvl na Galanie,80 na Secura i duzo innych.
Ciacho1920
24-01-2008, 13:19
up@
Nie znasz mnie :(,mialem w hoooj postaci,gdybys gral tyle ile ja kiedys to tez bys wpadal na tibie zeby sobie tylko pogadac :P
To na huj ci 115lvl~ do pogadania... Ja mam postac z 9lvl do pogadania-.-
Dla siebie :P,jak ja wchodze na Tibie to pierwszy cel to gadam z ludzmi,puzniej jak mi sie nudzi tak ze nie mam co robic,to ide zwastowac gdzies kase dla wlasnej satysfakcji,a tego bym nie zrobil 9 lvl..
@down
Brak satysfakcji z gry :/
Puścić bota, niech expi a ty se gadaj... będzie przynajmniej coś z chara.
Ciacho1920
24-01-2008, 18:38
Puścić bota, niech expi a ty se gadaj... będzie przynajmniej coś z chara.
Odpalić bota to tez trzeba umieć ;p
Medivh65
30-01-2008, 11:31
To Są Same Hlvl ;D
Medivh65
30-01-2008, 11:34
Seba Shady
Medivh~
Aata~
Leszczu~
Alunir~
Achmed~
Bedurion~
Ares~
Thouri~
Misiek~
I itp
Picinhoxs
30-01-2008, 17:53
Seba Shady
Medivh~
Aata~
Leszczu~
Alunir~
Achmed~
Bedurion~
Ares~
Thouri~
Misiek~
I itp
Lol Misiek co on zrobil ze byl legendą ahahahhaah chyba rekordowe PA a jak cos mu nie szlo to placz u medzia.
A taki Medivh co tez zrobil full nightmare knighta? Wiecej juz notop zrobil.
Bedurion to za bp cc jest :D i za deda w duelu na fosfiku
30-01-2008, 18:04
Lol Misiek co on zrobil ze byl legendą ahahahhaah chyba rekordowe PA a jak cos mu nie szlo to placz u medzia.
A taki Medivh co tez zrobil full nightmare knighta? Wiecej juz notop zrobil.
Bedurion to za bp cc jest :D i za deda w duelu na fosfiku
Medivh? Jest w najlepszej gildii od poczatków Arcanii, wygral wiele wojen
Bedurion? Swoimi czasy najwiekszy lvl Arcanii, a to ze ty zapamietales wybryki ostatnich 2 ownerow to wiesz
Picinhoxs
30-01-2008, 19:52
jescze szefa zapomnial szszszszsz...........
Szefo jedyne co zrobił to wyłapał hunta. Dzieki niemu mnie pustynna burza zabiła :|
Murder10
30-01-2008, 20:39
ale czy kolega Miku wie że Mateusz Dragon Wielki już prawie w Tibie nie gra!!
30-01-2008, 21:30
zostawcie mnie w spokoju!
ja z pewnościa pamietam Voritha.... ktory ze wzgledu na bodajze problemy z netem zrezygnował z tibii na ok. 175 levelu, sprzedał chara i dostał delete'a za acc trading.
oprocz tego z pewnością Fosfik, Bedurion.... to tacy najbardziej znani...
co jak co ale jak patrze to polowy osob z tych "legend" to nawet na oczy nie widzialem:D
Szefo legenda:Di juz^^
XCzarnyX
05-02-2008, 20:48
Seba Shady
Ktory puzniej mial hacka i zostal zchuncony
Seba Shady
Ktory puzniej mial hacka i zostal zchuncony
pózniej....
Bartholomew
07-02-2008, 08:04
pózniej....
pfffffffffffffffffffffffff
auhauhuahuahuahuaha
niemozliwe ty poprawiasz!
a moze powinienes poprawic blad w commencie na tibia.com?
Pierzchal
01-05-2008, 16:25
Jak dla mnie za PG w pamięci zachowam 2 z kumpli:
*Goral Dave - morze nie bardzo szybko ale ładnie mu szło do czasu war
*Fruti Angel - w 2 miesionce z 40lvl do 120lvl obecnie ma 140+
z pozostalych graczy zachował bym w pamienci:
*Meduvh Shady
*Mazur Shady
*Thouri Shady
*Vesiga
*Leszczu~
*Achmed Assassin
*Dark Kajko :)
i jeszcze paru ale pisac sie niechce ;p
@down
Przepraszam panie LICEALISTO ale ja dość długo mieszkam w anglii.
A wkoncu można sie pomylic po nocce ;p
Jak dla mnie za PG w pamieni zachowam 2 z rl kumpli:
*Goral Dave - morze nia bardzo szybko ale ladnie mu szlo do czasu war
z pozostalych graczy zachowal bym w pamienci:
*Meduvh Shady
*Mazur Shady
*Thouri Shady
*Vesiga
*Leszczu~
*Achmed Assassin
A moze wzialbys do reki slownik ortograficzny przed napisaniem jakiegokolwiek posta?
*Medivh Shady
*Mazur Shady
*Thouri Shady
*Vesiga
*Leszczu~
*Achmed Assassin
*Dark Kajko
*Goral Dave (Rl Friends)
*Fruti Angel (Rl Friends)
*Seba Shady (Najepszy Dlamnie Player Był)
Picinhoxs
01-05-2008, 16:37
Jak dla mnie za PG w pamieni zachowam 2 z kumpli:
*Goral Dave - morze nia bardzo szybko ale ladnie mu szlo do czasu war
z pozostalych graczy zachowal bym w pamienci:
*Meduvh Shady
*Mazur Shady
*Thouri Shady
*Vesiga
*Leszczu~
*Achmed Assassin
Uff???????????
Fruti angel taki z niego wielki pg jak to zrobil powiedz znasz jego tajemnice O.o.o.o.o.o.o.O :OOOOOOOOO = tzn podaj waypointy do ng
Meduvh shady ?? Jakis arabski brat Medzia?
Mazur ?? Wtf?
Thouri ?? Wtf :>?? Chociaz za fair play
Vesiga ??
Leszcze??
Achmed???
Kajko?????????????????????????????
o.O
o.O
o.O a to twoje morze jest pro moge ci za to sellac 5k za 10k
...
...
haha ta on to jest legenda, pamietam jak byl totalnym pionkiem i go w venore zawsze gnebilem, biedak nie wiedzial co robic jak go inny palek z tym samym lvlem tlukl...
a z legend to losari... bezsprzecznie
Thouri ?? Wtf :>?? Chociaz za fair play
LOL
Fair play, taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
smiech na sali te niektore legendy
Picinhoxs
01-05-2008, 19:08
LOL
Fair play, taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Bo ktos mnie chcial kiedys huncic w port hope i na default pisal a thouri stal na afk i akurat to widzial a gosc mowil ze nie ma reasonu ale zabije mnie dla przykladu i potem jakos zamknal sa pan bo thouri napisal try.
Dla mnie Legendy to Fosfik i Vorith, jak zaczynałem grać na Arcani to ników tych dwóch najszybciej zaczołem kojarzyć.
Osobistymi legendami byli też dla mnie :
> Eman Detseggus < pokazał mi tibie
> Pit Pan < na thori pokazał więcej niż na arcani ale zawsze był Ok !
> Bogdon < best ziomek z tibi .
Nie mieli może super leveli (choć 45 level w tamtym czasie to nie było mało ).
PS.
... no i Kiro Elona też od dawan znam.
~~ Torin
twoja stara
jak logowalem na poczatku serwa tego nooba to wszystkie afkery baly sie;pco kasy mi niezarobil to omg;]nie ma to jak poczatek serwa;)
kiedys po carlin biegal typ o nicku "alfonso" ale nie mam pewnosci wszyscy robili w pory na jego widok na 70 ktoryms lvl robil PA i to calkiem skutecznie:)
Widzę, że wszyscy zapomnieli o pierwszej legendarnej postaci arcanii, mianowicie "Losari" który(którzy*) w przeciągu tygodnia, niecałych dwóch wbił 70 lvl, kiedy następny po nim nie miał nawet 40, lecz postać została skasowana natychmiastowo, bez wcześniejszych ostrzeżeń w postaci tygodniowego zwieszenia konta lub też miesięcznego :)
Aata nie może być legendą, to byłoby kompletną abstrakcją!
Iomer Thunderblade
11-05-2008, 16:34
Eizix
Lindlay
Arcash
Crawf
11-05-2008, 19:13
Aata nie może być legendą, to byłoby kompletną abstrakcją!
dlaczego niby? jest najwiekszym obecnie lvlem na arcanii i niema chyba osoby grajacej na servie ktora niewie kto to Aata Arhari.
Troche źle rozumujecie, nie trzeba wygrać miliona wojen żeby stać sie legendą. Człowiek-legenda to osoba, którą każdy zna i o której cos charakterystycznego mozna powiedzieć, która sie czymś specyficznym odznaczyła. O Aacie jak najbardziej można powiedzieć, ze jest legendą... czemu? pionier w levelach, bardzo szybkie expienie, legendarny i znany exori mort na mostku w hellgate - to wpisuje sie w pamiec ludzi ^.^
Picinhoxs
12-05-2008, 16:20
Lord Smigacz kilka lat pogral nie robil pa jak mi wiadomo mimo iz byl z j-w i wogole.
Picinhoxs
12-05-2008, 18:57
Nie? jakos nie pamietam zeby ktos z moich kumpli gadal ze smigacz go hunci za nic
Bo nie masz kolegow proste ;DDDDDDDDDDDD
Bo nie masz kolegow proste ;DDDDDDDDDDDD
Bedziesz moim kolegą? plx xdxdxdxdxdxd;];];];););)
Spoko, napisz to pogadamy
Nie? jakos nie pamietam zeby ktos z moich kumpli gadal ze smigacz go hunci za nic
Bo ja w przeciwieństwie do was grałem, żeby grać, wbijac levele, skille, kolekcjonowac fajne rzeczy i chodzić na hunty z kolegami, a nie tak jak wiekszosc z was - żeby innym życie zatruwać... :o Przyjdzie dzień, ze nikt oprócz was nie zostanie na serwerze, bo wszyscy beda mieli dość i sami sie zaczniecie wybijać :p
P.S. - "was", "wy" - ormo & interregnum
no masz w tym sporo racji ...
No ma troche racji ale Interregnum walczy za honor arcani! xD
Ale jak sie tu da expic skoro jest PA?
Bo ja w przeciwieństwie do was grałem, żeby grać, wbijac levele, skille, kolekcjonowac fajne rzeczy i chodzić na hunty z kolegami, a nie tak jak wiekszosc z was - żeby innym życie zatruwać... :o Przyjdzie dzień, ze nikt oprócz was nie zostanie na serwerze, bo wszyscy beda mieli dość i sami sie zaczniecie wybijać :p
P.S. - "was", "wy" - ormo & interregnum
Well, a moze LR nie robi PA?
Btw. Interr ma zakaz robienia PA ;)
To wiecej butów dla nas...
To wiecej butów dla nas...
ten chlopak wie co mowi :evul:
Koszyk, nie twierdze, że nie robi, ale ze strony inter odczułem wieksze... Myśle, ze to dlatego, ze w LR wiekszosc ludzi jest z dawnego dpft, poczuli juz smak tego jak to jest byc w jednej z panujących gildii. Natomiast połowa Inter~ to głupki, którzy nigdy nie mieli za wiele do gadania na arcanii,a teraz jak dorwali sie do "władzy" to sie zachowują jak psy spuszczone z łańcucha np. clapek, krecik. Próbowali mnie zabić ale pomimo 15-minuowego pz locka uciekłem im, bo wybotowane postacie wciąz nie czynią ich mądrzejszymi niz są :p
Była taka sytuacja, zabiłem noobchara Noam'a Prodigy (La Revolution), przelogował sie i zaczął pisać do mnie zwyczajnie, że musze zapłacic za to. Wiedziałem, ze zawiniłem wiec nie fikałem do niego ale poprostu sie dogadalismy i skończyło sie na oddaniu loota i przeproszeniu. Natomiast reakcja ludzi z Inter na to, ze ubiłem 25 knighta botującego na waspach (Feniks Druid) była taka, że w pare minut zwaliło sie na mnie troche osób i tylko paru życzliwych znajomych pisało mi, zebym uciekał szybko i daleko bo juz sapia na vencie ze bedą mnie bili. Better luck next time.
Pomijam fakt, że Luki im dużo razy mówił zeby mnie nie ruszali, ale podobnie jak w "Granicy" Zofii Nałkowskiej, popędy i dzikie rządze biorą góre nad zdrowym myśleniem.
Z drugiej strony spójrzcie ile osób odczuło to chamstwo ze strony Inter tylko dlatego, że mieli jakies dalekie powiązania z LR. A ja? Ja jestem z Jarosławia i LR mogliby mnie juz 100 razy zabić bo przeciez znam Lukiego itp, a zrobili mi coś? Nic. Dlaczego? Bo ja nic do tej wojny nie mam pomimo moich znajomości. Za to ludzie z Interregnum (oczywiście nie wszyscy, chodzi mi tu głównie o ekipe SF i pare innych, którzy dołączyli) są poprostu niewyżyci, oni muszą pokazać jacy są mocni, silni, jak trzeba sie ich bać. W moim przypadku im sie akurat nie udało chociaż mając taką ekipe i bota mogli mnie zdmuchnąc od razu, zabrakło im niestety wiedzy i myślenia. Fail menz. Ze mnie żadnego fraga nie byłoby do tej wojny i wszyscy o tym wiedzą, a te półgłówki z Inter~ zabijają znajomych LR i potem sie wykłócają na forum, ze trzeba ich policzyć we fragach jako support LR, żenada. To żaden wyczyn zabić na frostach w kilka osób 70~ msa, który nawet sie niczego nie spodziewa...
Co do Ormo, no cóz... dla mnie to banda sfrustrowanych ludzi, którzy sie wyżywaja na tym, ze kogos zabiją. Wiekszosc ich ofiar to hlvle, którzy mają aole wiec loota z tego nie ma żadnego, poprostu gra dla w*****ania innych. Odszedłem z serwera dlatego, że on nie ma przyszłości zadnej, jest bardziej zrujnowany niż Aurea czy Obsidia i nie widać nadzieji na poprawe...szkoda, bo masa wspomnień i znajomości mnie tu trzyma :)
Smigacz to powiem Ci ze tylko SF robi takie akcje, no moze z poczatku ekipa SB ale juz wszystko sie uspokoilo, Interr ma zakaz robienia PA a kto zrobi poniesie tego konsekwencje. Na Arcanie mozna wracac, tylko nie wiem jak LR i Ormo ale IT nie bije random, znudzilo sie juz, polowa nie ma przez to fragow itp.
skarabeusz323
12-05-2008, 23:19
nie no gościu gada jak jakiś mędrzec a co najlepsze teraz pewnie sie śmiejecie co on pisze ale nie długo tak na prawdę będzie
Interr ma zakaz robienia PA a kto zrobi poniesie tego konsekwencje.
U, zawialo Lukim i zasmerdzialo Alunirem o,o
No bo zobacz ile tutaj osob gra, wchodzisz a 50% respow jest wolna, w sumie respy jeszcze są okey ale za niedlugo mysle ze ten serwer bedzie wyludniony
ywemytus
12-05-2008, 23:38
Ty smigacz, a powiedz mi czym przez 3 lata zawinil Ci clapek i krecik? Ok, jest wojna, clapek odjebal kilka rzeczy, ktore nazwalbym pseudo "PA", bo nudzilo mu sie (im sie), ale co do Kreta, to imo, on raczej nie jest ta osoba, ktora od*******al by takie rzeczy o ktorych piszesz. Dodalbym, ze kret bardziej stoi za ta strona, zeby wyjebac z serwera ludzi ktorzy od*******aja(od*******ali przed wojna fest) typu: rexsi, divox,damoon, drocan, pal palus(rofl) i tak dalej. A co do niektorych typow z inter~, to wiem, ze dorwali sie chlopaki do gildii i chca sie pokazac, trudno- zenujace i tyle.
Pozdro dla super smooka z zabrza, ktory nie chce sie ujawnic:)
btw; jest kilka osob z zabrza ktore maja 100+ lvle na arcanii, ale smokuu, to nie zabardzo znam. Przydupas jakis????? Nieee, pewno zaraz odpowiesz swoim inteligentnym postem jaka Ty masz racje i sie kurwa nie przyznasz pionku kim jestes.
Ivanov Galil
13-05-2008, 00:16
Koszyk, nie twierdze, że nie robi, ale ze strony inter odczułem wieksze... Myśle, ze to dlatego, ze w LR wiekszosc ludzi jest z dawnego dpft, poczuli juz smak tego jak to jest byc w jednej z panujących gildii. Natomiast połowa Inter~ to głupki, którzy nigdy nie mieli za wiele do gadania na arcanii,a teraz jak dorwali sie do "władzy" to sie zachowują jak psy spuszczone z łańcucha np. clapek, krecik. Próbowali mnie zabić ale pomimo 15-minuowego pz locka uciekłem im, bo wybotowane postacie wciąz nie czynią ich mądrzejszymi niz są :p
Natomiast reakcja ludzi z Inter na to, ze ubiłem 25 knighta botującego na waspach (Feniks Druid) była taka
Wrrr ...
Lolz za knighta cie gonilismy ;/ Nie gonilismy cie wcale za to ze jak poszlismy na frosty po typa ktory supportowal i pomagal na opence LR to nas wybluzgales bez dowiadywania sie o co chodzi, po prostu za tego 25 knighta!
I masz racje jestem glupi nie mam pvp o tibi nic nie wiem nawet load wciskaja mi rodzice =) To ty jestes taki pr0 ze jak wyruszylismy z veno to majac 2-3 min pz locka left zdarzyles dac loga. Nauczysz mnie? :)
Over and out~
Była taka sytuacja, zabiłem noobchara Noam'a Prodigy (La Revolution), przelogował sie i zaczął pisać do mnie zwyczajnie, że musze zapłacic za to. Wiedziałem, ze zawiniłem wiec nie fikałem do niego ale poprostu sie dogadalismy i skończyło sie na oddaniu loota i przeproszeniu. Natomiast reakcja ludzi z Inter na to, ze ubiłem 25 knighta botującego na waspach (Feniks Druid) była taka, że w pare minut zwaliło sie na mnie troche osób i tylko paru życzliwych znajomych pisało mi, zebym uciekał szybko i daleko bo juz sapia na vencie ze bedą mnie bili. Better luck next time.
Pomijam fakt, że Luki im dużo razy mówił zeby mnie nie ruszali, ale podobnie jak w "Granicy" Zofii Nałkowskiej, popędy i dzikie rządze biorą góre nad zdrowym myśleniem.
Z drugiej strony spójrzcie ile osób odczuło to chamstwo ze strony Inter tylko dlatego, że mieli jakies dalekie powiązania z LR. A ja? Ja jestem z Jarosławia i LR mogliby mnie juz 100 razy zabić bo przeciez znam Lukiego itp, a zrobili mi coś? Nic. Dlaczego? Bo ja nic do tej wojny nie mam pomimo moich znajomości. Za to ludzie z Interregnum (oczywiście nie wszyscy, chodzi mi tu głównie o ekipe SF i pare innych, którzy dołączyli) są poprostu niewyżyci, oni muszą pokazać jacy są mocni, silni, jak trzeba sie ich bać. W moim przypadku im sie akurat nie udało chociaż mając taką ekipe i bota mogli mnie zdmuchnąc od razu, zabrakło im niestety wiedzy i myślenia. Fail menz. Ze mnie żadnego fraga nie byłoby do tej wojny i wszyscy o tym wiedzą, a te półgłówki z Inter~ zabijają znajomych LR i potem sie wykłócają na forum, ze trzeba ich policzyć we fragach jako support LR, żenada. To żaden wyczyn zabić na frostach w kilka osób 70~ msa, który nawet sie niczego nie spodziewa...
Co do Ormo, no cóz... dla mnie to banda sfrustrowanych ludzi, którzy sie wyżywaja na tym, ze kogos zabiją. Wiekszosc ich ofiar to hlvle, którzy mają aole wiec loota z tego nie ma żadnego, poprostu gra dla w*****ania innych. Odszedłem z serwera dlatego, że on nie ma przyszłości zadnej, jest bardziej zrujnowany niż Aurea czy Obsidia i nie widać nadzieji na poprawe...szkoda, bo masa wspomnień i znajomości mnie tu trzyma :)
I tu widac opinie bezstronnego obserwatora ktory w tym momencie MA RACJE ! :) w szczegolnosci racje w 4 pierwszych linijkach tekstu
Smigacz to powiem Ci ze tylko SF robi takie akcje, no moze z poczatku ekipa SB ale juz wszystko sie uspokoilo, Interr ma zakaz robienia PA a kto zrobi poniesie tego konsekwencje. Na Arcanie mozna wracac, tylko nie wiem jak LR i Ormo ale IT nie bije random, znudzilo sie juz, polowa nie ma przez to fragow itp.
HASuhdauha juz jedni zwalaja na drugich :D zakaz ma bo juz narobiliscie sobie w huj przeciwnikow ktorzy nie byli niczemu winni a i wspomne post ktory napisal Verudur na tibia.com odnoscnie wczorajszego opena ze Boil o ile dobrze pamietam nie ma free unj bo wszystko wykorzystal na PA LOL i kto tu nie robi pa ? :o no wlasnie nie macie fragow :/ Znudzilo sie juz ? lol dobre sobie, poprostu luki zabronil ot tyle :D
nie no gościu gada jak jakiś mędrzec a co najlepsze teraz pewnie sie śmiejecie co on pisze ale nie długo tak na prawdę będzie
Ja go szanuje :p chlop madrze gada :)
Owned :D HueHhuaasAhuuea
Ok, jest wojna, clapek odjebal kilka rzeczy, ktore nazwalbym pseudo "PA", bo nudzilo mu sie (im sie), A co do niektorych typow z inter~, to wiem, ze dorwali sie chlopaki do gildii i chca sie pokazac, trudno- zenujace i tyle.
Pozdro dla super smooka z zabrza, ktory nie chce sie ujawnic:)
btw; jest kilka osob z zabrza ktore maja 100+ lvle na arcanii, ale smokuu, to nie zabardzo znam. Przydupas jakis????? Nieee, pewno zaraz odpowiesz swoim inteligentnym postem jaka Ty masz racje i sie kurwa nie przyznasz pionku kim jestes.
Wez mnie chlopie nie rozmieszaj odnoscnie clapka, typ jest jakis przejeba***y, potrafi tylko wyzywac innych od jakis smieci tak jakby nie znal innego slownictwa:( ta napewno mu sie znudzilo :/ Niekktorzy? ty chyba chciales powiedziec polowa inter ;o
BTW dzieki za pozdrowienia :*
Wrrr ...
Lolz za knighta cie gonilismy ;/ Nie gonilismy cie wcale za to ze jak poszlismy na frosty po typa ktory supportowal i pomagal na opence LR to nas wybluzgales bez dowiadywania sie o co chodzi, po prostu za tego 25 knighta!
I masz racje jestem glupi nie mam pvp o tibi nic nie wiem nawet load wciskaja mi rodzice =) To ty jestes taki pr0 ze jak wyruszylismy z veno to majac 2-3 min pz locka left zdarzyles dac loga. Nauczysz mnie? :)
Over and out~
Ta a smigacz siedzi i zawija je w te sreberka :/
Btw Kamsz nadal wpierdzielasz trojany do swoich uplołdowanych programow i probojesz kogos owalic czy juz ci sie to znudzilo ? :confused:
Ivanov Galil
13-05-2008, 01:53
Btw Kamsz nadal wpierdzielasz trojany do swoich uplołdowanych programow i probojesz kogos owalic czy juz ci sie to znudzilo ? :confused:
Postanowilem ze nigdy nie odpowiem takiemu kolkowi jak ty ale raz niech ci bedzie mozesz czuc sie zaszczycony =)
Po pierwsze nie jestem kamsz.
Po drugie jakbysmy cos wjebali do ip changera czy co tam sobie wymysliles to ani ty nie mialbys tej swojej smiesznej i nic nie wartej postaci i prawie cale turtle bylyby bez kasy etc =)
Po trzecie jakbym chcial kogos owalac to znam na to lepsze sposoby =)
Po czwarte pocwicz myslenie - elo, pozdrow rodzine zloz im moje kondolencje i zycz wytrwalosci w obcowaniu z kolkiem takim jak ty =)
Po piate
Masz racje.
HASuhdauha juz jedni zwalaja na drugich :D zakaz ma bo juz narobiliscie sobie w huj przeciwnikow ktorzy nie byli niczemu winni a i wspomne post ktory napisal Verudur na tibia.com odnoscnie wczorajszego opena ze Boil o ile dobrze pamietam nie ma free unj bo wszystko wykorzystal na PA LOL i kto tu nie robi pa ? :o no wlasnie nie macie fragow :/ Znudzilo sie juz ? lol dobre sobie, poprostu luki zabronil ot tyle :D
Zwalanie na innych? nie powiedzialbym, w sumie najwiekszy PA jakby byl w interr byl zdradziecką ku*wą wiec 'boh quest' nie byl tak czesto wykonywany, ale byl... w koncu przemyslelismy nasze postepowania i jest zakaz robienia PA ;). A powracajac do tego zwalania to nie zwalanie tylko naprawde kilka osob z SF i pare osob z SB robilo PA na szerszą skale. Zresztą temat byl przez nas walkowany dosyc dlugo.
Do krecika nigdy nic nie miałem, dopóki nie stał sie arogancki jak wbił 100+ level i sie do silver flame wkrecił, tam wszyscy oprócz Lorda Safety mieli cos zjebane w głowach bo byłem w tej gildii od samego początku, jeszcze jak liderem był Lord a nazywała sie Confess of Deneira, pamietam dobrze to głupie gadanie na guild chacie i rozkminianie co, kto, kiedy, kogo i za co. Całe to towarzystwo poza kilkoma osobami odznaczało sie płytkim, prostackim trybem myślenia i nie wydaje mi sie, żeby teraz cos sie wsród nich zmieniło. Dużo razy mnie z silver flame wyrzucali przez nasze kłótnie (pomimo, że racja była po mojej stronie), ale ostatecznie sam odszedłem bo nie mogłem wytrzymac tego prostactwa...mam do tej ekipy uprzedzenie i spodziewałem sie, że bedzie tak jak jest, gdy oni dojdą do jakiegos malutkiego głosiku na Arcanii, A Luki? No cóz zakaz może wydać, ale przecież nie bedzie siedział 24h/7 i pilnował czy psy sie na kogoś nie rzucają...
Co do Clapka, ten człowiek robił cyrki odkąd pamietam, jest to pionierska postac na Arcanii jeśli chodzi o "płacisz albo padasz", sam tego doświadczyłem tylko mu sie akurat nóżka powinęła, ale niczego go to nie nauczyło bo gdy wrócił do gry po długiej przerwie (wypłacił sie bo miał hunta od dpft i padł pare razy) to dalej zaczął robić to samo. Wklejałem swoje screeny w topicu ze screenami i pojawiały sie pare razy fotki z jego legendarnym "płacisz albo padasz". Clapka też można za legende Arcanii uznać :p Anyway róbcie co chcecie, co mi tam :) A przyczepiłem sie dlatego, że paru moich kolegów przez was z serwera odeszło, a byli całkiem ok.... I wogóle nie rozumiem waszej polityki na tym świecie...
Cały problem waszej wojny i tego serwera polega na tym, że żadna z gildii praktycznie nie zajmuje sie wojną :o Spora czesc was wykorzystuje to, żeby zabłysnąc w "świecie wielkich ludzi", żeby sie pokazać, ustawić i żeby potem móc wymuszać rózne rzeczy, a ludzie bedą sie was bali. Zajelibyście sie lepiej planowaniem, pomaganiem Lukiemu i pogłebianiem swoich własnych umiejetności, a nie zatruwaniem życia tym, którzy chcą płacą za pacce i chcą normalnie grać, a nie znosić to, że jakiś półgłówek czuje sie mocny z ventrilem, botem i 10 innymi półgłówkami i musi to całemu światu pokazać :) Ofc kto jest OK to jest OK i nic do niego nie mam, ale wszyscy wiemy jakich ludzi moja mowa dotyczy ;)
Crystal masz w tym sporo racji
Moim kumpli tez paru odeszlo z tego serva i troche skzoda bo tez byli spoko a tu mnie trzymaja kumple bo sam bym nie odszedl na inny serv ale zaczynac wszysztko od nowa mi sie niechce i poco wam to jakiejs PA?? Bo chcielibyscie kase na kims zarobic? Fajnie by wam bylo gdbyscie byli gorsi i ktos od was kazal placic za nic? Napewno nie wiec nie badzcie tacy jak inni
Srry za bledy jesli jakiejs sa ;)
Zależy jak kto rozumie "normalną gre". Dla mnie normalna gra nie jest jak dla wiekszości neutral - czyte pg + poi. Po to sie ma postać aby sie na*******ać a nie stać przed dp i opowiadać na jakiej imprezie to ty nie byłeś, puszczać całuski do każdego 100lvl+ albo siedzieć cały dzień przed kompem i patrzeć jak zabijasz dragi.
Ze boil pa robil i nie ma dlatego free ujnustow?d; To ci bajki dziecko drogie skad ty takie kocopoly wymyslasz , po co ty czlowieku w ogole na forum sie udzielasz i takie bzudry piszesz nie rozumiem takich ludzi ladnie zakompleksiony musisz byc.
Filush wsumie tez masz w tym racje ale coto za rozpierdywanka ze 100 lvl sobie zabije 20??
13-05-2008, 19:00
Nie no lepiej iscw tyle osob, zeby ci spierdolil a pozniej sie smial :(
tak czytajac te posty,niebedac obrazliwym dla jednych i jak to nazywacie "lizodupem" dla innych to w 110% zgadzam sie z Crystalem.
dzieci ktore kupily chara lub niepoczoly jak duzo pracy tzreba wlozyc w jego zrobienie(mowie o osobach ktore neiwiedza co to bot a tych w old sf jest..bardzo malo) niesa w stanie myslec,dzieci bite pzrez lata w domach,nigdy niebeda lagodnymi owieczkami gdy sie wyprowadza i zamieszkaja z np dziewczyna.Podobnie jest w tibi ,banda zdemoralizowanych dzieci typu "jol jol jol palimy mam cie w dupie mam 15 lat i wlasne wiaderko z piaskiem i mi mozesz skoczyc bo adresu neiznasz" zawsze beda sie harakteryzowaly..debilizmem w grze.
ofc apsolutnie zeby niebylo ze wysywam kogos tu albo jestem niejestem bezstronny w LR takich dzieci tez mamy ale w int~ a raczej bylem IH jest ich 90% co neiznaczy sie niema tam osob ktore szanuje .
ide wpiz..du :)
bledne informacje dzieciaczku masz, patrze, ze panov wam niezle waly cisnie, a wy lykacie jak banda frajerow, ktora sama nie umie pomyslec :) jakos nikt hacka z powodu mojego ipchangera nie mial, hacki w dpft byly losowe i mialy je osoby z nim i bez niego
probowales zablysnac, ale co ukrywac - fail
i tak, potrzebuje 2 kont na forum, zeby po tobie pojezdzic, alez ty inteligentny jestes cholera!
i jeszcze jeden edit, wiekszego blazna to tylko na torgu mozna spotkac niz ty :) na tpl bijesz wszystkie trolle na glowe pod wzgledem swojej glupoty i niewiedzy
wg mnie legenda to fert mardo (zeby nie bylo, ze nie na temat)
Bartholomew
14-05-2008, 17:03
tak czytajac te posty,niebedac obrazliwym dla jednych i jak to nazywacie "lizodupem" dla innych to w 110% zgadzam sie z Crystalem.
dzieci ktore kupily chara lub niepoczoly jak duzo pracy tzreba wlozyc w jego zrobienie(mowie o osobach ktore neiwiedza co to bot a tych w old sf jest..bardzo malo) niesa w stanie myslec,dzieci bite pzrez lata w domach,nigdy niebeda lagodnymi owieczkami gdy sie wyprowadza i zamieszkaja z np dziewczyna.Podobnie jest w tibi ,banda zdemoralizowanych dzieci typu "jol jol jol palimy mam cie w dupie mam 15 lat i wlasne wiaderko z piaskiem i mi mozesz skoczyc bo adresu neiznasz" zawsze beda sie harakteryzowaly..debilizmem w grze.
ofc apsolutnie zeby niebylo ze wysywam kogos tu albo jestem niejestem bezstronny w LR takich dzieci tez mamy ale w int~ a raczej bylem IH jest ich 90% co neiznaczy sie niema tam osob ktore szanuje .
ide wpiz..du :)
ewidentnie widac, ze chciales tu byc zabawny, taki "mlodziezowy" ale przykro mi to ci nie wyszlo...wywolales u mnie jedynie usmiech zażenowania.
i skoncz juz z tymi dziecmi bitymi w domu. masz jakies bolesne doswiadczenia w tej kwestii?'
z postu na post coraz bardziej sie pograzasz...juz nie wspomne o tragicznej ortografii ("apsolutnie" - tutaj oplułem ekran)
wojna trwa
bledne informacje dzieciaczku masz, patrze, ze panov wam niezle waly cisnie, a wy lykacie jak banda frajerow, ktora sama nie umie pomyslec :) jakos nikt hacka z powodu mojego ipchangera nie mial, hacki w dpft byly losowe i mialy je osoby z nim i bez niego
probowales zablysnac, ale co ukrywac - fail
LoL winny sie tlumaczy czy jak to tam bylo :p
To bylo za czasow starego dpft,wystawiles pliczek z niespodzianka Koń trojański BackDoor.Generic4.VKU. Nie wiem co to za typ trojana bo sie nie znam, ale nie wydaje mi sie zeby to cos dobrego bylo :P
Nie znasz mnie to nie mow do mnie dzieciaku nawet jesli wnioskujesz to po moich postac, nie proboj byc sprytny bo ci to nie wychodzi niestety oO
LoL winny sie tlumaczy czy jak to tam bylo :p
To bylo za czasow starego dpft,wystawiles pliczek z niespodzianka Koń trojański BackDoor.Generic4.VKU. Nie wiem co to za typ trojana bo sie nie znam, ale nie wydaje mi sie zeby to cos dobrego bylo :P
Nie znasz mnie to nie mow do mnie dzieciaku nawet jesli wnioskujesz to po moich postac, nie proboj byc sprytny bo ci to nie wychodzi niestety oO
ahahah, winny sie nie tlumaczy, tylko ci pokazuje, ze glab jestes, dpft nie dostalo odemnie zadnych 'pliczkow niespodzianek', jedyny plik jaki dpft dostalo to ipchanger, ktory byl CZYSTY, a pare osob sobie ubzduralo, ze kg ma
nie probuje byc sprytny, smokuu - zabawny = fail
a i ten, no zapisales sobie pewnie nazwe backdoora gdzies na karteczce przy monitorze, zeby mi to wytknac po prawie roku - jak masz zamiar probowac mnie jakkolwiek oczernic to daj se spokoj, bo tylko z siebie blazna robisz
ahahah, winny sie nie tlumaczy, tylko ci pokazuje, ze glab jestes, dpft nie dostalo odemnie zadnych 'pliczkow niespodzianek', jedyny plik jaki dpft dostalo to ipchanger, ktory byl CZYSTY, a pare osob sobie ubzduralo, ze kg ma
nie probuje byc sprytny, smokuu - zabawny = fail
a i ten, no zapisales sobie pewnie nazwe backdoora gdzies na karteczce przy monitorze, zeby mi to wytknac po prawie roku - jak masz zamiar probowac mnie jakkolwiek oczernic to daj se spokoj, bo tylko z siebie blazna robisz
Ta a po zeskanowaniu na virusscan.jotti.org strona sobie jaja zrobila i pokazala taki wynik :/ Blaznem to jestes raczej ty lal
Ta a po zeskanowaniu na virusscan.jotti.org strona sobie jaja zrobila i pokazala taki wynik :/ Blaznem to jestes raczej ty lal
jotti nie jest wiarygodnym zrodlem do skanowania plikow, wystarczy plik zarazony wirusem o takiej samej nazwie przeskanowany przez kogos wczesniej i jotti pokaze, ze plik, ktory skanujesz byl juz skanowany i byl zainfekowany
poczytaj moze troche zanim bedziesz probowac byc 'fajniusi', eh? wyszukales jakas pierwsza lepsza nazwe trojana zwiazanego z tibia i probujesz zablysnac
jotti nie jest wiarygodnym zrodlem do skanowania plikow, wystarczy plik zarazony wirusem o takiej samej nazwie przeskanowany przez kogos wczesniej i jotti pokaze, ze plik, ktory skanujesz byl juz skanowany i byl zainfekowany
nie wiedziałem tego :o
poczytaj moze troche zanim bedziesz probowac byc 'fajniusi', eh? wyszukales jakas pierwsza lepsza nazwe trojana zwiazanego z tibia i probujesz zablysnac
Nie proboje byc fajniusi bo i tak juz jestem. Ta szukalem ale po moich plikach tekstowych ktore mam na kompie. Hm Czyli to jednak jest wirus do tibi? Teraz juz wszystko jasne lol. Proboj dalej przekonywac ze zmyslam :)
nie wiedziałem tego :o
Nie proboje byc fajniusi bo i tak juz jestem. Ta szukalem ale po moich plikach tekstowych ktore mam na kompie. Hm Czyli to jednak jest wirus do tibi? Teraz juz wszystko jasne lol. Proboj dalej przekonywac ze zmyslam :)
to juz wiesz, nie wiem czy to jest wirus do tibii czy nie, zreszta malo wiarygodny jestes :) kartoteke wirusow prowadzisz? twoja historia kupy sie nie trzyma
bajkopisarzem to ty nie zostaniesz, trollowanie ci lepiej wychodzi
to juz wiesz, nie wiem czy to jest wirus do tibii czy nie, zreszta malo wiarygodny jestes :) kartoteke wirusow prowadzisz? twoja historia kupy sie nie trzyma
bajkopisarzem to ty nie zostaniesz, trollowanie ci lepiej wychodzi
Plik zapisalem, walnalem do foldera z innymi a ze nie usuwalem go od tamtego czasu to sie ma :) Dopiero stanowczo powiedziales ze znalazlem wirusa do tibi wiec nie motaj sie stary, bo tylko sie pograzasz, Ta i nie wiem w ktorym momencie to sie nie trzyma kupy, oswiec mnie blz.
Jesli jestes taki rasowy znawca to podaj z Laski swojej Profesjonalna strone do skanowania pliczkow, Napewno przyda sie to mi i innym forumowiczom zaglądajacym tu :)
Medivh Shady
14-05-2008, 18:48
Lol a ciebie ktos wogole zna ? anonimie ?
Plik zapisalem, walnalem do foldera z innymi a ze nie usuwalem go od tamtego czasu to sie ma :) Dopiero stanowczo powiedziales ze znalazlem wirusa do tibi wiec nie motaj sie stary, bo tylko sie pograzasz, Ta i nie wiem w ktorym momencie to sie nie trzyma kupy, oswiec mnie blz.
Jesli jestes taki rasowy znawca to podaj z Laski swojej Profesjonalna strone do skanowania pliczkow, Napewno przyda sie to mi i innym forumowiczom zaglądajacym tu :)
folderu*, a jaka pewnosc masz, ze to plik odemnie? bo mam watpliwosci :) skoro napisales, ze uzywalem wirusa do 'hackowania' dpft to chyba jakis wirus do tibii, logika? przykro mi, ze nie potrafisz tego zauwazyc
pozatym, skoro mialem zamiar 'hackowac' dpft to z jakiej racji gralem dalej na arcanii jeszcze dluuuuugo i mialem calkiem dobre stosunki z niektorymi ludzmi z dpft? przeciez po takiej akcji to mnie powinni zhuncic, zrookowac i w ogole, foch!
nie ma 'profesjonalnej' strony do skanowania plikow, najlepszym antywirusem jest mozg i doswiadczenie
@ajgor
co nie zmienia faktu, ze ipchanger nie byl zainfekowany (gdyby byl to byscie juz dawno na rooku siedzieli, czyz nie?), a korzystanie z wlasnej wiedzy umozliwia mi to co robilem, wmf exploit nie jest szkodliwy dla kazdego windowsa xp, bo zostal odpowiednio zalatany i ma stanowic 'straszak', zeby dalej po stronie nie wedrowac
nie nazwe pliku ale hash md5 n00b!
@hacki w dpft
kombe i haalis to moja sprawka :P ale pewnie haalis jeszcze o tym nie wie ze mial haka, bo co mialem brac? ostatnie bohy i 20k z dp? :]
btw gidekab thx za sova, za 150zl jakiemus dzieciakowi poszedl, lolo, a tobie za avengera;]
cador, fajna skrytka na 1kk kolo lozeczka byla :D
nie nazwe pliku ale hash md5 n00b!
@hacki w dpft
kombe i haalis to moja sprawka :P ale pewnie haalis jeszcze o tym nie wie ze mial haka, bo co mialem brac? ostatnie bohy i 20k z dp? :]
btw gidekab thx za sova, za 150zl jakiemus dzieciakowi poszedl, lolo, a tobie za avengera;]
cador, fajna skrytka na 1kk kolo lozeczka byla :D
hash md5 wprowadzono stosunkowo niedawno, jotti wczesniej sie opieral na nazwach plikow (zanim stal sie 'mega wiarygodnym zrodlem wszystkiego')
folderu*, a jaka pewnosc masz, ze to plik odemnie? bo mam watpliwosci :) skoro napisales, ze uzywalem wirusa do 'hackowania' dpft to chyba jakis wirus do tibii, logika? przykro mi, ze nie potrafisz tego zauwazyc
pozatym, skoro mialem zamiar 'hackowac' dpft to z jakiej racji gralem dalej na arcanii jeszcze dluuuuugo i mialem calkiem dobre stosunki z niektorymi ludzmi z dpft? przeciez po takiej akcji to mnie powinni zhuncic, zrookowac i w ogole, foch!
nie ma 'profesjonalnej' strony do skanowania plikow, najlepszym antywirusem jest mozg i doswiadczenie
@ajgor
co nie zmienia faktu, ze ipchanger nie byl zainfekowany (gdyby byl to byscie juz dawno na rooku siedzieli, czyz nie?), a korzystanie z wlasnej wiedzy umozliwia mi to co robilem, wmf exploit nie jest szkodliwy dla kazdego windowsa xp, bo zostal odpowiednio zalatany i ma stanowic 'straszak', zeby dalej po stronie nie wedrowac
Pewnosc mam od Lukiego, gdzie ja ci napisalem wprost ze miales hakowac DPft? "Btw Kamsz nadal wpierdzielasz trojany do swoich uplołdowanych programow i probojesz kogos owalic czy juz ci sie to znudzilo ?" czytanie ze zrozumieniem sie klania :/
Bo lizales dupcie Nethowi to wystarczy.
Widzisz nawet Hell Kazi sobie historie z gg wymyslil zal to juz jest :/;/;/
A ty tlumacz sie dalej, Bye
Pewnosc mam od Lukiego, gdzie ja ci napisalem wprost ze miales hakowac DPft? "Btw Kamsz nadal wpierdzielasz trojany do swoich uplołdowanych programow i probojesz kogos owalic czy juz ci sie to znudzilo ?" czytanie ze zrozumieniem sie klania :/
Bo lizales dupcie Nethowi to wystarczy.
Widzisz nawet Hell Kazi sobie historie z gg wymyslil zal to juz jest :/;/;/
A ty tlumacz sie dalej, Bye
mysl, mysl, mysl
w jakim celu mialbym rozsylac trojana co wg ciebie robilem dla dpft? zeby bylo fajnie i mieli wirusika na komputerze? to co napisales wprost krzyczy ironia, ze probowalem 'zhackowac' kogos, ale mi sie nie udalo
myslenie sie klania
dupy nikomu nie lizalem, nie lize i nie bede lizal - dpft moglo mnie zhuncic do woli, gdyby przedstawilo wiarygodne dowody, sklonny bylem wyjsc z sf/ih i dac sie 'zhuncic' jesli by takie przedstawilo, brak takich - gralem dalej.
historie ajgora wyjasnilem, wiedza umozliwia mi takie zagrywki, zazdrosny?
wiedza? haha dobre!
szary uzytkownik prawdopodobnie by czegos takiego nie zrobil, czyli tak - wiedza
A swoja droga to uwielbiam wszystkich anonimowych uzytkownikow forum, ktorzy wrzucaja na wszystkich na lewo i prawo tylko jakos boja sie przyznac kim sa, nawet na tej glupiej pixelowej gierce :<
Az mi sie przypomnial cytat
'Jesteś kwadratem, bijesz prostokąty – witamy w Tibii!'
jesli nie jest na tyle inteligenty zeby zrozumiec 9.9*10^99 tutorialow dla ulomnych jak to zrobic to gl w zyciu
jesli nie jest na tyle inteligenty zeby zrozumiec 9.9*10^99 tutorialow dla ulomnych jak to zrobic to gl w zyciu
co nie zmienia faktu, zeby te tutoriale znalezc i cos z nich zrozumiec to trzeba miec jakas wiedze, gl
a umiecie hakowac przez ip ?
@bart~
te twoje txt o ortografi,interpunkcji sa bardziej zalosne ,bo to jeyne do czego mozesz sie przyczepic.a co do bicia to widac na tibi kto pokazuje jak malym jest w domu chcac byc duzym w grze....
Dalibyście już sobie spokój :p
Bartholomew
15-05-2008, 07:51
@bart~
te twoje txt o ortografi,interpunkcji sa bardziej zalosne ,bo to jeyne do czego mozesz sie przyczepic.a co do bicia to widac na tibi kto pokazuje jak malym jest w domu chcac byc duzym w grze....
nie prawda, przyczepilem sie tez do innych rzeczy. umiesz czytac ?
wojna trwa
nie wiedzialem ze ghaz sie na poi respi ale pewnie Pici lurowal ;d
A dla mnie legendą jest Sua za to, że jest kolejarzem!!!
Dlatego zatrzymuję się przed każdym przejazdem kolejowym myślę wtedy tylko o nim!
Co do moich wspomnień ze znanych ludzi to Luki Tharion przypominają się mi treningi z nim na senji i ab'dendriel nie wiem czy dobrze pamiętam ale swego czasu miałem na niego passy:) ale to były lvle w okolicy 30-40, w sumie jak się gra pałkiem to podstaw nauczyłem się od niego bo on miał początkowo długo wyższy lvl ode mnie:) No i Ucek Tharion bodajże rycek?
Jak już piszę post to wymienię parę osób które ja uważam za legendy nie robię rozróżnienia na grających i nie grających:
Luki tharion - poznałem go na 10 lvlu, grał wcześniej na titania i zawsze w moim odczuciu sporo znaczył w turtlesach,
Leszczu Dragonbreath - jak ja grałem był zawsze zajebiście nadziany i ostrymi jak brzytwa skillami co ważne ode mnie kupił SCA! Zawsze uważałem, że jest najbogatszy
Fosfik - wbrew pozorom nie był taki zły jak go wszyscy malowali, moim zdaniem gość miał głowę na swoim miejscu, twardy i stanowczy. Jak dla mnie połowa rzeczy o nich na forach to stek bzdur
Arris - wkurzał mnie bo też systematycznie expił:), ale wspominam nasz demon hunt 2 dni po 10h i kozackim lootem, jak tylko znajdę czas to zamieszczę zdjęcia,
Bedurion - dobry koxer dla mnie legenda bo pamiętam jak pojechałem do krakowa i chciałem się znim zobaczyć... przejechałem wtedy 200 km, byłem nawet na jego ulicy ale nie wyszedł się przywitać... bał się czy jaki grzyb?
Losari - też go dodam bo jak on 70 lvl miał to ja o trola na roku z 10 osobami walczyłem heheheheheh
Alunir - uważałem go za najlepszego palladyna i nie dlatego, że na siebie nie wypada głosować
Ares Dragoon - zacząłem z nim grać na danubi gdzie miałem zacząłem to on powiedział mi że shield trzeba trzymać w ręce a nie w miejscu na amunicje!
W sumie troszkę brakuje klimatu z tibii i 50 osobowego orszaku powitalnego w cafejkach w Rybniku czy Jastrzębiu, pytań co wczoraj jadłem i wogóle tego troszkę brakuje:P
Mlodzieniaszek
23-08-2008, 00:18
To zzacznij grac znowu... czy moze praca i brak czasu?? :>
Picinhoxs
23-08-2008, 09:47
A dla mnie legendą jest Sua za to, że jest kolejarzem!!!
Dlatego zatrzymuję się przed każdym przejazdem kolejowym myślę wtedy tylko o nim!
Co do moich wspomnień ze znanych ludzi to Luki Tharion przypominają się mi treningi z nim na senji i ab'dendriel nie wiem czy dobrze pamiętam ale swego czasu miałem na niego passy:) ale to były lvle w okolicy 30-40, w sumie jak się gra pałkiem to podstaw nauczyłem się od niego bo on miał początkowo długo wyższy lvl ode mnie:) No i Ucek Tharion bodajże rycek?
Jak już piszę post to wymienię parę osób które ja uważam za legendy nie robię rozróżnienia na grających i nie grających:
Luki tharion - poznałem go na 10 lvlu, grał wcześniej na titania i zawsze w moim odczuciu sporo znaczył w turtlesach,
Leszczu Dragonbreath - jak ja grałem był zawsze zajebiście nadziany i ostrymi jak brzytwa skillami co ważne ode mnie kupił SCA! Zawsze uważałem, że jest najbogatszy
Fosfik - wbrew pozorom nie był taki zły jak go wszyscy malowali, moim zdaniem gość miał głowę na swoim miejscu, twardy i stanowczy. Jak dla mnie połowa rzeczy o nich na forach to stek bzdur
Arris - wkurzał mnie bo też systematycznie expił:), ale wspominam nasz demon hunt 2 dni po 10h i kozackim lootem, jak tylko znajdę czas to zamieszczę zdjęcia,
Bedurion - dobry koxer dla mnie legenda bo pamiętam jak pojechałem do krakowa i chciałem się znim zobaczyć... przejechałem wtedy 200 km, byłem nawet na jego ulicy ale nie wyszedł się przywitać... bał się czy jaki grzyb?
Losari - też go dodam bo jak on 70 lvl miał to ja o trola na roku z 10 osobami walczyłem heheheheheh
Alunir - uważałem go za najlepszego palladyna i nie dlatego, że na siebie nie wypada głosować
Ares Dragoon - zacząłem z nim grać na danubi gdzie miałem zacząłem to on powiedział mi że shield trzeba trzymać w ręce a nie w miejscu na amunicje!
W sumie troszkę brakuje klimatu z tibii i 50 osobowego orszaku powitalnego w cafejkach w Rybniku czy Jastrzębiu, pytań co wczoraj jadłem i wogóle tego troszkę brakuje:P
A osławiony na arcani knajt picinhoxs?
To zzacznij grac znowu... czy moze praca i brak czasu?? :>
Hehehe może jak pacc skręce to coś pogram:) Ciekawe kto ze starych graczy postać zachował:)
Zwiedzam_Anal
23-08-2008, 12:12
Fosa I Picinhoxs
A jakby Tobie fotel wrósł w dupe to bys wyszedł? xD
Hehehe może jak pacc skręce to coś pogram:) Ciekawe kto ze starych graczy postać zachował:)
Wez ty sobie pograj ale grzebieniem na tych dlugich kudlach niemytych :D
a tak serio jaka by wojna nie bylo co by sie na arcani nie dzialao to zawsze wszyscy lali z ciebie i mieli 0 szacunku :D:D
a twoje histori jak dostales rabat na okna pcv do domu jak koles uslyszal ze jestes vorith i kilka innych historii .... podbilo arcanie :}
Ciacho1920
14-09-2008, 22:47
Wez ty sobie pograj ale grzebieniem na tych dlugich kudlach niemytych :D
a tak serio jaka by wojna nie bylo co by sie na arcani nie dzialao to zawsze wszyscy lali z ciebie i mieli 0 szacunku :D:D
a twoje histori jak dostales rabat na okna pcv do domu jak koles uslyszal ze jestes vorith i kilka innych historii .... podbilo arcanie :}
Jaki z Ciebie grubasku jest brutal;* xD
ciacho bo ci kaloryfer next time z mieszkania zabiore a zima idzie wiec wiesz ....
Bartholomew, moglbys mi powiedziec kim jestes? bo zawsze sie zastanawialem i do dzis nei wiem xdddddddd
Notopeczek
26-09-2008, 21:45
ciacho bo ci kaloryfer next time z mieszkania zabiore a zima idzie wiec wiesz ....
eti zdejmin jen koment kurde bo jak dzis zobaczylem to mialem pogrysc z nerwow podkladke pod myszke ale mnie powstrzymali;]
ywemytus
27-09-2008, 14:43
notop co Ty sie przejmujesz, tosz straciles chara;D
Bartholomew
27-09-2008, 15:08
Bartholomew, moglbys mi powiedziec kim jestes? bo zawsze sie zastanawialem i do dzis nei wiem xdddddddd
Sua Mea
@
a tak serio: nie gram juz bo pare lat temu przegralem wojne, niby teraz mam byc free ale mam za slaby refleks do tibii :x
Thuygioshok
27-09-2008, 23:17
notop co Ty sie przejmujesz, tosz straciles chara;D
to tylko gra idioto lol :|
chce ktos sie poruchac ??
ruchanie dziefchyn jest dla peduauf,tfadziele w tibje grajom :cup:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.