Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Blogi

Notki

Nox guild of Nerana.
stary

Dead

Napisane 22-09-2008 17:47 przez egg
Sep 22 2008, 16:37:55 CESTDied at Level 61 by a slime

Heh. Fajnie. Postanowiłem skoczyć sobie trochę poexpać no i co się stało? Orange Freedom znów mnie zaskoczyło. Na expie po prostu zdechło. Restart + ponowne połączenie sprawiło że jednak dostałem dzięki ISP bilecik do temple.

Pozdrawiam wszystkich którzy kur... i pier... i je... swoich ISP przez których zaliczyli deada.

Signed,
Dao
egg's Avatar
egg
Użytkownik Forum
Napisane w Bez kategorii
Komentarze 5 egg jest offline
stary

Dodatkowy czas na analize - Orange.

Napisane 22-09-2008 14:18 przez egg
Jupi, BOK jest wspaniały. 19-09-2008 zgłoszenie problemów. Powiedziano mi że zostaną przeprowadzone testy i po 3 dniach (tj 22-09-2008) dostanę odpowiedź.

No to 'wybiła godzina' i dostaję sms'a zwrotnego:

Witamy. Zapytanie techniczne <numer zgłoszenia> z dnia 19-09-2008 wymaga dodatkowego czasu na analize. Przepraszamy za niedogodności. Pozdrawiamy. Orange.

No to dzwonię z zapytaniem do BOKu ile tego czasu im potrzeba. Uzyskane info: żadnego konkretnego...
egg's Avatar
egg
Użytkownik Forum
Napisane w Bez kategorii
Komentarze 1 egg jest offline
stary

Orange Freedom vs Neostrada TP

Napisane 20-09-2008 15:47 przez egg
Ok. Każdy kto gra paladynem wie że nie można tą profesją grać jak się nie posiada odpowiednio dobrego internetu.

Jak sprawdzić czy Twój internet jest dobry.

Hmm...

Na początek może tak:

Dla XP
Start->Uruchom-> wpiszcie 'cmd' i naciśnijcie Enter

Pojawi się czarne okienko

Dla Visty (chyba coś takiego)
C:\Windows\system32\command*****

Też pojawi się podobne okienko

No więc teraz...
egg's Avatar
egg
Użytkownik Forum
Napisane w Bez kategorii
Komentarze 4 egg jest offline
stary

Orange Freedom ZTE ZXDSL 852

Napisane 18-09-2008 15:53 przez egg
Nareszcie - od wczoraj usługa Orange Freedom jest dostępna dla mojej skromnej osoby.

Wszystko byłoby pięknie gdyby nie to że jak zawsze po drodze pojawiły się problemy!

Ale... od początku.
Podczas podpisywania umowy w telepunkcie NIKT mnie nie poinformował o wymaganiach jakie ma spełnić mój komputer aby usługa mogła działać (sądzicie że śmieszne ale czytając dalej zobaczycie jaka paranoja powstaje).
Żeby nie było to podam Wam jeszcze informację że (nie)szczęśliwym...
egg's Avatar
egg
Użytkownik Forum
Napisane w Bez kategorii
Komentarze 14 egg jest offline
stary

Problemy.

Napisane 16-09-2008 15:17 przez egg
To było nieuniknione. W oczekiwaniu na łącze z gildii odeszło parę osób. Po kilkugodzinnych poszukiwaniach znalazł się vice lider który godzien będzie swojego miejsca - ale czy moje przypuszczenia były prawidłowe pokaże czas.

Jak narazie wciąż oczekuję na to aż się mała lampeczka na modemie zaświeci.

Ostatnio także pojawiła mi się możliwość odwiedzenia mojej siostry w Irlandii, ciekawe jak to się wszystko ułoży...
egg's Avatar
egg
Użytkownik Forum
Napisane w Nox
Komentarze 0 egg jest offline

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:25.