Melancholia
Ogólne przygnębienie łapie mnie coraz bardziej. Im bliżej wakacji, tym mniej mi się chce ruszyć dupę. Prawdopodobnie, gdy nadejdzie długo oczekiwane wolne, nie zrobię nic z tego co zaplanowałem. Zresztą jak zawsze... Strach się bać!
Też czujecie taką duchotę w powietrzu? W nudzie mogę już pływać, mimo iż mam więcej do roboty, niż mogę sobie wyobrażać. Sądzę, że nie będę się zbytnio opierał. Zwyczajnie położę się na łóżku ^^.
Poza tematem; wchodzi tu ktoś jeszcze?
Era blogerów już dawno minęła, ale nie sądzę, by tak łatwo było wam rozstać się z ojczyzną, prawda?
Jeśli to czytasz, oznacza, że miałem rację!
Cały dzień przesiaduje na chatach z Anime itp. Komórka umarła z braku jedzenia, a mi nie chce się jej podłączyć do kontaktu. Jeśli ktoś zechce się do mnie dobić, chyba będzie musiał to zrobić przez szybę. Przetrwać pomaga mi też gitarka i różne portale rozrywkowe. Ludzie maja naprawde na bani, ale przynajmniej coś robią, a nie tak jak ja; zwyczajnie o*******ają*.
A tutaj taki mały bonus:
Pozdrawiam,
Ghernie
* - O Jezu! Wulgaryzm! Nie gryź ;<
Też czujecie taką duchotę w powietrzu? W nudzie mogę już pływać, mimo iż mam więcej do roboty, niż mogę sobie wyobrażać. Sądzę, że nie będę się zbytnio opierał. Zwyczajnie położę się na łóżku ^^.
Poza tematem; wchodzi tu ktoś jeszcze?
Era blogerów już dawno minęła, ale nie sądzę, by tak łatwo było wam rozstać się z ojczyzną, prawda?
Jeśli to czytasz, oznacza, że miałem rację!
Cały dzień przesiaduje na chatach z Anime itp. Komórka umarła z braku jedzenia, a mi nie chce się jej podłączyć do kontaktu. Jeśli ktoś zechce się do mnie dobić, chyba będzie musiał to zrobić przez szybę. Przetrwać pomaga mi też gitarka i różne portale rozrywkowe. Ludzie maja naprawde na bani, ale przynajmniej coś robią, a nie tak jak ja; zwyczajnie o*******ają*.
A tutaj taki mały bonus:
Pozdrawiam,
Ghernie
* - O Jezu! Wulgaryzm! Nie gryź ;<
Komentarzy 14
Komentarze
Ja w wakacje się będę nudził, teraz całkiem fajnie jest...
|
|
Napisane 20-06-2010 18:23 przez X-Zero |
Fajnie? Chyba żartujesz! Każą nam jeszcze iść do szkoły, mimo iż oceny wystawione. Pół szkoły nie ma, a nauczyciele dalej wałkują swoje... Dodatkowo niektórzy zaczęli zapisywać sobie kto nie przychodził, by w następnym roku im dopiec. Teraz to byle do wakacji...
|
|
Napisane 21-06-2010 01:12 przez Ghernie |
Jesteś pojebany. Wakacje się praktycznie zaczeły, promocja do następnej klasy jest, można robić co się chce. żyć nie umierać.
|
|
Napisane 21-06-2010 16:02 przez Red_the_Lucky |
Dziwną masz szkołę. U mnie nauczyciele dziwią się na pierwszych lekcjach że w ogóle ktoś jest xD
A potem i tak gdzieś łazimy ( tzn. większość idzie do domu przed kompy expić 13 knajty )... |
|
Napisane 21-06-2010 16:57 przez X-Zero |
@up
Chyba cię pojeb*** dziewczynko. Ty chyba jeszcze do liceum/technikum nie chodzisz żeby tak twierdzić. |
|
Napisane 21-06-2010 22:23 przez Grycan |
Ciekawe czemu komentarze niektórych osób są moderowane...
W każdym razie, drogi "nie-pojebany" człowieku, niektórzy jednak starają się wypaść chociaż średnio. Już kilka osób w mojej szkole ma obniżone zachowanie, mimo iż oceny są wystawione. Oczywiście, taką akcję musi już potwierdzić dyrektorka, ale zawsze szansa jest. W szczególności, gdy twój wychowawca cię, drobno powiedziawszy, nie lubi, a ty ledwo wyciągnąłeś dostateczny. @X-zero Dzisiaj nasza wychowawczyni powiedziała, że już nigdy nie pojedzie z nami na żadną wycieczkę (a słowa dotrzymuje, jak obiecała, w tym roku na wycieczkę pod koniec nie pojechaliśmy) po tym jak do teatru pojechało zaledwie 9 osób z 32. Jutro mam godzinę z wychowawcą, więc sądzę, że moge sobie jutro szkołę odpuścić. Potem już tylko apel, świadectwa i długo wyczekiwane wakacje. Cóż, chyba zasłużyłem. Gracjanie, możesz określić do kogo to było? >.< |
|
Napisane 22-06-2010 16:53 przez Ghernie
Aktualizowano 22-06-2010 17:03 przez Ghernie |
poprawny nie dostateczny. ale szkoła szkołą, a jest kupa innych pozytywnych profitów wynikających z wakacji
|
|
Napisane 22-06-2010 17:12 przez Red_the_Lucky |
Oj! Rzeczywiście, zawsze mi się to myli.
Jeśli jesteśmy już przy czepianiu się, to nie ma czegoś takiego jak "pozytywny profit". ^^ Mógłbyś mi wyjaśnić a propos czego to mówisz (piszesz)? Jasne, że wakacje mają mnóstwo zalet, tylko jak to się ma do tematu, drogi "niepojebany człowieku"? |
|
Napisane 22-06-2010 22:17 przez Ghernie |
o.0
Do tego Red the Lucky to było. Do red the Lucky: Szczerze, część tych rzeczy co wymieniłeś idzie także robić w czasie roku szkolnego, np. taką jazdę na rowerze możesz sobie zaserwować w każde popołudnie roku szkolnego (oczywiście o ile jest na to pogoda ), zapisać się do jakiegoś klubu sportowego i masz treningi każdego popołudni + zawody w weekendy na przykład. Nic tylko wybierać. A wakacje? To jest czas odpoczynku i innych zabaw i przyjemności których w czasie roku szkolnego nie możesz robić. |
|
Napisane 23-06-2010 10:19 przez Grycan
Aktualizowano 23-06-2010 10:26 przez Grycan |
Ja mam mniej więcej tak:
Rok szkolny: Ogólnie to większość dnia spędzam w szkole. Wcale nie jest mi tam "źle, omg, nie wytrzymam, weź przestań, żal, omg, to już było, sorry", czyli że jest ok ( szczególnie np. w poniedziałek, kiedy mam cały dzień różnych odmian informatyki ). Zazwyczaj po powrocie ze szkoły jestem zmęczony, idę spać. Wstaję, robię ( o ile mam co ) lekcje, potem ewentualnie przed kompem posiedzę. Teraz pod koniec roku zamiast siedzieć w szkole to chodzę po mieście itp. itd. Wakacje: Śniadanie, nudzę się, obiad, nudzę się, kolacja, nudzę się, idę spać. Dobra, w wakacje mam czas na czytanie książek, jedyna zaleta ( w roku szkolnym za bardzo zmęczony jestem ). Chociaż... może będzie lepiej... |
|
Napisane 23-06-2010 14:51 przez X-Zero |
Oczywiście naukę uwzględniam w "lekcjach"... ( no i czasem ten sen... tzn. jeszcze tak nie miałem, czytaj dalej... )
Pomińmy to, że w tym roku zrobiłem sobie odpoczynek po "gimnazjum na wysokim poziomie" i nie uczyłem się wcale... Średnia taka sama, dziwna sprawa... |
|
Napisane 24-06-2010 21:29 przez X-Zero |
Oj... Przecież też nie traktuje szkoły jak więzienia, tylko pod koniec roku szkolnego mam jej po prostu dość.
Jak już mówiłem, zajęć jest bez liku, ale chęci brak, a bez tego ani rusz. |
|
Napisane 25-06-2010 00:56 przez Ghernie |
Ostatnie wpisy bloga Ghernie
- Melancholia (20-06-2010)
- [*] (15-11-2009)
- Lol5 (24-10-2009)
- Czemu wszyscy śpicie?! (28-09-2009)
- >.< (29-08-2009)