Pokaż wyniki sondy: Czy po letnim update 2007 zrobiliscie nową postąć czy nie?
|
Wybrałem Knighta
Ancient900, Apaventen, Aron_Tim, Bagero, Dejvo, elite_fighter, Enrique_1992, Falcon Wings, Hythe, M-Doog, major15, Nesferat, Pacz_knight, Raditz Saiya-jin, Rukahs, Sela, Vardox, Villemansson, Vyohman, Wladca sedesu, Wybielacz, Xi'dazu
|

|
26 |
13.13% |
Wybrałem Maga
|

|
6 |
3.03% |
Wybrałem Palladyna
Adix44, Alldes, Ascaron, chomik93, Dabeko, Dawergo, DexteroO, Dialog, Diego'Odin, Duch Guardi, harnas1, Lockhead, Mac Artur, Mort Ange, Mortegus, Nyksus, Polakoss, Rekin Master, Speedo, thon17, TomekSlayer
|

|
25 |
12.63% |
Wybrałem Druida
|

|
7 |
3.54% |
Pozostałem czy Magu
Cygan Slejter, Don'Richie, Don^Mokate, Dragonauv, Dragonius, EmosPL, Ganci., Gandzik, Hard123, Lenny_Valentino, Medivh Shady, Nacpany_Wlodek, Oharis, Optimus_Maximal, paluch89, raul18, Safree Doo, THC_Bracie, Vhaloir, Voon, Wux
|

|
21 |
10.61% |
Pozostałem przy Druidzie
bartii10, Carrota, cwiras, filczyk, Fred Druid of Pacera, Gremlin, Grevios, Jeriis, Kileros fire'son, lusifer, Mac-Graw, Misiako, Nim, Pambinho, Pawsken, Pomocny Murzyn, Qcyan, Qmarox, Shass Enre, Sir Dark Archeon, VENAEN
|

|
22 |
11.11% |
Pozostalem przy Knighcie
<.<, Andrealfus, Artezz, Articuno, Asthan, Chimers, chvvast, ColdFire, Cvonio, Cystof, Doom Terror, Emok, Erhion, Fobatino, Gostex, IceGacus, kamil_nowacki, lukii92, Macunio, Makasto, Marfu, Martka, mezowski86, Mi'chael, michalll, Misza, mwlodi, Nakahev, OrbiT, Paladin'Popek, Pholtus, Piranezi, Rafals from hell, Ragnar666, Rudyg, SarutobiAsuma, Saviour, Shear, Skrzat, Sr@x, Suchy512, Vassek, Wiesiek787, Withord, Wojtas_Smieciarz, Zielony kabanos, Zyziek, ^Sidan
|

|
51 |
25.76% |
Pozostałem przy Palladynie
Ateveo, Avios, Bartek153, Brtek00, bulamen7, danielski, Epica, Gon'son, Gryanor, J.K, Katan, Kojotes, Maciektgk, maticusso, Matilus, Mevalo, Migan, Milten Magician, Mispex, Nowohucianin, Plawel, Rashu, Ronin21, Rooster, Shadowsong, Shifos Wielki, siniestro, Toren, Zdziszek, Żyłka
|

|
32 |
16.16% |
Po tym update przestałem grać!
|

|
8 |
4.04% |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:39.