Pokaż wyniki sondy: Czemu nie masz PACC-a??
|
Nie chcę
Afiks, Allatar, Arrasekt, Blakall Shinekryon, Bloq, Cebix, Darl Gelit, Delmicjusz :P, Dwarf, Dwimenor, Galarion, Gobol, Gtyk, Hubi knajcik, IceniX, Itachi, kaczi, Karlos, Klimus =], kocur_bury, Lucker Graja, Maniex, Marcin of shadow, Oerta, PalAnonim, Patryq Czarodziej, Rendarn, ripper, Sakis, Sanderos, Snajper z Opola, Taki siaki mag, Tanin Hawking, Thero, Wacek, Zapewapu
|

|
40 |
13.84% |
Nie jestem pełnoletni, a rodzice nie chcą mi go kupić
.:Marta:., AdamS_, ANALIZER, Ardi, Argon Zeth, Arut, Atgiem, bartollo, Chessterr, Dariusz, Dark Daro, Dionix, dradox, Fredrio, Fury Nightwolf, General Draper, Gracz z Trimery, Grf, Hetield, Ice Paladyn, Kargulek, Karoler, Knight Lukasz, kołbaś, Krzy_ek, Kubon, kwojew, Maciek100, Maly1012, Marixon, Marshal, mastercomputer, MATI9630, Maximp, Minias, Mino Mage, Mohammed, Mugrra, Mutares, Ognisty Drutek, Peter of Refugia, Pinky, Player Killer, Racon, Raiderek, rawr, Scooby-Doo, Shadow warrior, Shillien, Stefan12341, Stefan12532, Tellepizza, The Viking, Van_Waterflew, Wkurzony, Xamegih, Xopek, Zeezowaty czzlek, Zelen
|

|
68 |
23.53% |
Nie mam pieniędzy
adam knight, adq, Adrian-13, arvegil, Ashlon, Ayde Shoron, Aztek, Bayek, Birmil, Bodhistawa, BolczyK, Cagi, Dagfan, Damianeczek, Dark Xove, Demongo, Diabel Marcin, Dj Fara0n, Donas, Dreem, Duno Jackas, Elgorn, Eriziel, Fish Mashine, Forest14, Future, gryzzly, Hory portier, Hot Sauce, Isek, Japon, Jatoja, Kamciak, Karo22, Kebes, kkrzysiek, Koocur, Koszyk, Kusznik, L@p0juf0, LarvaExotech, Leito, Lenin komunista, Lord Dreathan, Luckq, Łolek, maciek555, Maiky, Mannhut, Marta De'Solera, Master for lucera, Masters, Mati Crusher, matiz12, Memson, Mestre, Michalinqyy, Mistrz Harnas, Morin, MuChaCz, Nezael, Oreniusik, Oris Heftenberg, Palzer, Pawel ziomek, Pelerino, Petozu2, Pexazowe, Piórek, Plaski knight, Pudek, radek_rdk, Radix, Raistil, redfaction, Ridali, Rilo, Rothero, Rupert, S.P.M, Sacred Platinum Dragon, Sakumil, scorpio igor, Shenn, Sim Gardth, Sir Kareta, Sir Patologia, Sir Tibiak, Sir-Szaki-Szakal, Skenone, Sorccerer of Celesta, sorcer3, Sowa, Stonek, Strange, Szymex, taboo7, Taliboy, Tom@k, tomcio3396, Vamerian, Vilya, Vonkurpas, Vorph, Voxalen, Wolek, Xali Dragna, Xeltix, Xyrius, Yanardana, Yero, Zamaskowany, zimne_piwo
|

|
131 |
45.33% |
Inny powód (jeśli wybierasz tę opcje napisz posta w temacie)
$corcerer, Ador Simus, Afinor, aparatka, Avager, bl@di, Cyxell, Czarniawy, Damlox, Deziom, Diuks, DR.UTi, Evul Tibian, Filipyo'vel sisig, Gromnjir, gutek7, Klimmek, kokos, Koma$, Kopiraum, Luka_MM, Marcepanowy maciek, Marcin wymiatacz, Maximus89, Mentos, Miru, m_simple, pawepek, Plastex, Przemo(C), Quarvir, R3m0L, rush, Shein Silvershadow, Sir Emilio, Sir Pagon, sknerus22, spider-bialystok, TiTuS, Ulver, vaviec, Webi, Wiślaczek, Xan Arcanist, xemmoe, Zajugix, Zioom
|

|
50 |
17.30% |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:45.