![]() |
Oto nowa lista, czas dla Khazida liczony będzie od jutra, czyli do 29'ty stycznia.
Cytuj:
|
Aaaa 10 :( Wieszok zrób mi łatwe przejście :P
@down On to wczoraj napisał :P A no fakt 29'ty stycznia napisał |
Cytuj:
|
Wieszok! Ja cię chyba kopne! :P Znowu po Eileen !?? :P Ty chcesz żebym kiedyś tegprzejscia wogóle nie potrafiła zrobić!! :P?
Nie no zartuje ;] Eileen zrób prostrze przejście, prosze :P |
Ja chcę trudne przejście, żeby mi się nie nudziło. Khan, postaraj się.
|
Cytuj:
BTW. Ciekawe co nasz Radziu mi stworzy ciekawego. Twarz wklei tylko w połowie? XD |
@up
Oj to było mocne z tym radkiem :D @edit O zaczyna sie ślimaczenie Jezu mam nadzieje że da jutro |
Cytuj:
|
Omg jak sie ciągnie to wszystko >.<
|
@up
Jeszcze nawet jedna osoba nie zrobiła :D do 23:59 ma czas :P a potem PIW |
Ja będę robił najdłużej za 4 dni, więc trzeba będzie codziennie wchodzić, żeby kolejeczkę sprawdzać :D.
|
Dobrze sie składa, akurat na łikend będe miał robotke xD
|
Echh... Ślimaczy strasznie, dlatego, że czas pracy jest tak długi i gdy coś nikt nie zrobi, to zamiast zapytać się o dalszą chęć uczestnicta to stawiacie gwiazdki. Wiem, może pomysł nie jest zły ale naprawde zżera okropnie dużo czasu. Mnie zrobienie kaczorka zajęło półtorej godzinki...
|
Cytuj:
PiW - You turn nał... ostatnią pracę masz na www.artworm.up.pl |
Dawno tu niebyłem i co widze nic siet tutaj nie zmieniło i zgadzam sie w połowie z Sławkiem kasuj ich i zmień z 5 dni na mniej bo strasznie to idzie
|
Ołkej, PiW leci jeszcze na starych prawach, Radek oberwie 4'ema dniami i ani dnia mniej/wiecej :P
|
Chłopaki, gazem, bo ja na biwak pojadę z harcerzami i nici z robaczka. Okropnie się to ślimaczy! ;(
|
Ja bym zmienił rok w logo z 2006 na 2007 xD
prace już wyslalem do wieszoka, lipa bo lipa ale jest =) |
Może z tej okazji jakieś nowe logo
/me myśli o konkursiku @PiW Zajebiste |
co do tego loga, gdzieś wyje***em to stare w wersji psd, wiec bedzie trzeba zrobić nowe. Sławek, jeżeli masz jakiś dobry pomysł to pokaż co potrafisz i odwal coś, co zaprze nam dech w piersiach.. :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:08. |