![]() |
9/10:(
za 5 czesc cienka tylko auta.... |
No wiem że nic sie nie działza bardzo ale miałem zapał do zrobienia wypadku =] no więc tak wyszło ^^
W next parcie też bedzie na autostradzie ale już jakąś strzelanine walne wybuchy itp ;] |
Jak dla mnie to jest najlepszy i...
NAJSZYBSZY fake na tym forum. Jak był ten pośćig no to kurde wydawało mi sie że ten fake sie rusza ;p |
Przepraszam modków :( przepraszam wszystkich...
ZWYJEBISTE!! 20/10 xD |
Cool fake
20/10 czekam na dalszą część xD |
CHOLY SZIT....<---ironia ale serio zajeb!ste najlepsze jakie oglondalem ale prośba rób częściej i więcej bo nie moge sie doczekać next partu...10/10
|
Ja bym się takiego fake nie podjął.
Tyle rysowania, tworzenia samochodów, helikopterów. Gratulacje!! |
Glaves już nei mgoe się doczekać next skoro tak ją zapowiadasz :P Normalnie korci mnie :D
@offtop Glaves kiedy ty na gg siedzisz?? |
Bardzo dobre jak zwykle ;] Rob dalej.
|
fake swietny, nie lubilem fake'ow bez mieczy itp ale ten jest cudowny
|
Jedziesz Glaves :P
Najlepsze są kraksy i porozwalane samochody :P Wszystko co najlepsze (dla mnie) szybka jazda, kraksy i strzelaniny mueheheheh P.s. I dlatego włąśnie robie nowy fake :D |
TAK! Evul wypadki muahuhauhahua!MORE MORE MORE!
|
Sa bledy graficzne, przy sklejaniu, ale fabularnych (chyba) brak.
|
No nieźle ;] WYpadki hardkorowe Xd Co mam jeszcze powiedziec Hardkor ogólnie ;]
|
@Veruis:
Przy sklejaniu?! Niemożliwe! Gdzie?? Podaj numery obrazków plz :) PS. Niemożliwe żeby błąd xD |
best fake 10/1 more please
|
MORE MORE MORE graaaaaahhhh khy khyyy ahhhhhh fresz fake dawaj więcej! to jest the best!!!!!111/10
|
nie bede mowil jakis jestes boski i wogole, bo wole dziewczynki, ale za to fake moge powiedziec ze fake super :P
|
I przeżyłem kolejny wstrząs xD Te kraksy, wypadki i inne są tak trzymające w napieciu, że chce się dalej oglądać :D Nawet kolesia w fake'u zamurowało jak Ivan przebił się przez blokadę (patrz 113, 114 i 115 obrazek :D) Facet stoi i Gabi się jak koza w gnat xD A obok ciężarówka przejerzdza xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:48. |