![]() |
double post srry... skasowac prosze :)
|
Mhm, a 19 jednak nikt nie pamięta? Tytuł to "save me from myself...", może jednak ktoś? Ładnie proszę ^^ Mam na myśli podpowiedz oczywiście.
|
Cytuj:
A 47 ssie niebanalnie. |
no 28....
Duzo mozliwosci do rozwazenia. Poprosze o hinta na czym sie PRZEDE WSZYSTKIM skupic.... "Space Race" + flagi + "sail away with me honey" .... napewno cos z kosmosem....ale co? Skupic sie na flagach czy na statku, czy na samej sentencji "Space Race", czy może na Starcrafcie? Napewno banalne, w sumie jeszcze dobrze sie nie zastanowilem, ale posta pisze profilaktycznie ;-) ------------------ BANALNE!! Hint : #1 skup sie na flagach ;-). #2 "reject your ignorance" To jedziemy no29 ;-) Znowu dante ;-) |
o co chodzi w 5b nie kapuje. Dajcie jakąś podpowiedz ;/
|
Rozwiązywałem to na wakacjach i doszedłem do 19. Teraz chce wrócić, ale nie pamiętam jaki był link do tego numeru. Mógłby mi ktoś podać na PW?
|
A ja juz to przeszedlem rok temu na swieta z nudow tylko chcialbym ostatni lvl znowu zrobic podajce mi haslo plxx
czego to ludzie nie wymysla... @mackwaszfan tez sie z tym sporo glowilem ale masz w temacie sporo podpowiedzi do tego ;] |
Ehhh nie wierzycie to nie ale pokażcie mi obrazek z no18 to wam powiem hasło... Dużo pisałem o tym w temacie na tibia.org.pl. A no19 wyglada jezeli dobrze pamietam to tak jak kilka poprzednich czyli chyba no6 i cos tam jeszze. Jedyne hasło jakie pamiętam to do no12. daz**clo***ork... Nie podaje bo niektórzy moga przy tym siedzieć baardzo długo. Ja męczyłem sie 3 dni... NIe musicie podawac bez łaski
|
To wczytaj sejwa od no.18 i graj od niego,a dojdziesz do no.20 raz dwa
|
z 4 nie moge dać rady >.<
|
Ja sie poddaje robie z tym 5b różne dziwne rzeczy no ale jakoś nie wychodzi...
Zrobiłem sobie takie paski żeby mi było łatwiej czytać. No i czytam. Wychodzi jakieś 'down ward sin' ; o . To myśle że dobre bo wychodzi, że to oznacza 'grzech dolnego podwładnego' Może i bez sensu ale ok. Wpisuje na różne sposoby, przestawiam literki, pisze jak w lustrze ale nic nie wychodzi. Może mi ktoś wyśle na PW jakąś mega podpowiedź ale od razu odpowiedź bo jak widać moje IQ spadło przez granie w Tibie ;p |
Cytuj:
|
no 7
kompletnie nie mam pomyslu jak przejsc dalej. wiem, ze chodzi o seven deadly sins, ale cokolwiek bym nie wpisala i tak jest zle.
moze jakies podpowiedzi? w ogole dobry to trop? w sensie wpisywanie tego wszystkiego? a moze to jest jedno slowo.. podpowiedzi szukam, podpowiedzi, bo dalej nie rusze:confused: |
down ward sni ... ?
zaraz pomysle ;p |
Cytuj:
|
Kto mi wyśle odpowiedź do No.5b) ?
|
7 to jedna z moich ulubionych zagadek, jest dosc prosta ale dobrze zrobiona
trzeba powpisywac i zrobic to ci ci kaza po prostu i cos zauwazyc nie mam zamiaru wicej czytac tego tematu bo widze ze pelno tu spoili : P @up 5 to tez moja ulubiona zagatka przyjzyj sie kolorom co ktory oznacza i co robi z poszczegolnymi wyrazami ps:hintuje od 1-11 xD gg:2474780 |
Usiadłem i nie ustawiałem tych ludzików losowo, przez jakieś 3-4 minuty się zastanawiałem i przeszedłem w te właśnie 4 minuty. To najlepszy ze sposobów na takie gry. Nie losować, po prostu zastanowić się nad tą zagadką.
|
@up
Pomyliłeś tematy? @topic Doszedłem do 7 i nie chce mi się dalej. |
#30+1, need help. Te kolorowe zera i jedynki.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:28. |