asto1234 |
21-03-2009 10:46 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wywiady
(Post 2501098)
to cos slabo go znasz, bo kazdy wie ze typ jest z kanady czy tam ze stanow. ponadto nie ma nowego ownera caly czas gra ten sam typas. steve
|
buahahah to co Ty gadasz to są tylko plotki noobów, nawet nooby na komentarzach z youtube.com wiedzą lepiej od Ciebie, np. to że to drugi owner i wiem to na 100%. Skąd taki "polaczek" jak Ty moze wiedziec :baby:
Obecnie Eternalem Oblivionem gra taki 150 knight rowniez z amery, był to jego dobry znajomy w tibi, mieli nawet razem domek.
Nie wiem czy kiedyś widziałeś taki screen gdzieś na necie, na którym Eternal Oblivion wali w gracza z female i male ktory jest w full warriorze z "exori" i hit wchodzi jak sie nie mylę 499. Ten gracz w full warriorze to Jimieo. Również go znam, jest to osoba która mniej wiecej równo zaczęła grać z Eternalem Oblivionem, wtedy gdy eternal testował "exori" to jeszcze byl oczywiscie pierwszy owner, ten ktory wykonal solo kilka krotnie dhq i blokował morgarotha (mozesz sobie zobaczyc filmik na youtube.com- to nie z otsa)
Obecnie Eternal nie ma sensu grac, gdyż Hellforged gildia wygrała wojne na amerze, było to nie uczciwe zwycięstwo, jesli w ogole wiecie co to jest fusao.
Ps: Denerwuje mnie jak nooby na polskich strongach w głowach wam przewracają i pisza glupoty co gdzies kiedys slyszeli.
|