Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Eternal Oblivion... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=104756)

Liper 02-03-2007 22:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grabadia (Post 1296839)
I wszystko jest offtopem sprowadzającym się do tego, że nie powinni dodatkowo balansowac profesji ;)

Nie powinni???Jeżeli nie widzisz grania inna profesja niz ms to...jestes nOObem przez duze "O" daj tez innym pograc.Różnica miedzy ms i ek na tym samym lvl (mówie tu już o 50+) jest ogromna.Nic opłacalnie nie zsolujesz trenisz kupe czasu i dupa.

major15 04-03-2007 15:19

odpowiedz jest banalna:D
cipy zrobiły dobre postacie na facc czyli knight i pall (a sorc i druid na facc sa bardzo slabi)
i bardzo dobre postacie na pacc druid i sorc (bez pacca to mizeroty sa)

matti92 09-03-2007 12:04

EO master

Dla mnie to EO jest najlepszym graczem, który kiedykolwiek grał w Tibie, lepszym nawet od MDw!!! bo porównajcie sobie wbijanie milionów expa swordem i exori w hitach do 500 (około mowie nie znam sie :P), a wbijanie tyleż expa SD po 1200+, czy UE po 1500+ (to Taifun)

Guest 1900 10-03-2007 19:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez matti92 (Post 1307838)
Dla mnie to EO jest najlepszym graczem, który kiedykolwiek grał w Tibie, lepszym nawet od MDw!!! bo porównajcie sobie wbijanie milionów expa swordem i exori w hitach do 500 (około mowie nie znam sie :P), a wbijanie tyleż expa SD po 1200+, czy UE po 1500+ (to Taifun)

Exori EO 1000~ a UE mysle ze 2000~ takze troche wiecej niz napisałeś

Astral55 10-03-2007 21:51

EO dedl na demonie i spadl na 289lvl lol

Jacek_kc6 11-03-2007 05:12

Pomocy!!

Jak Załozyc Temat?
prosze pomozcie

Wielki Mancyz 11-03-2007 08:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lenrock (Post 1110180)
a co dziewnego w sorcu expiącym na wrl z sd?

Za dużo na otsach grałeś czy spadłeś z marsa ?? 100+ lvle z exori mortów bija wrle n/c

a co do pochodzenia eternala to jest z brazyli a nie z jakiegoś hong kongu czy kij wie czego

Vil 11-03-2007 12:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Caban Nadbaltycki (Post 1311260)
skad wiesz ze jest z brazyli?

Nie wie, podejrzewa.

asto1234 20-03-2009 22:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wielki Mancyz (Post 1311059)
Za dużo na otsach grałeś czy spadłeś z marsa ?? 100+ lvle z exori mortów bija wrle n/c

a co do pochodzenia eternala to jest z brazyli a nie z jakiegoś hong kongu czy kij wie czego

SOrry ze odkrylem taki stary temat, ale ludzi w blad wprowadzasz, Eo wcale nie jest br. Wiem to dokumentnie znam go od 3 lat i pierwszy owner nazywal sie steve i pochdzil z Anglii

Nagravision 20-03-2009 22:08

@up
U made my day (:

Argen 20-03-2009 22:09

NIKOGO nie wprowadził w błąd, bo NIKT tego już nie czytał!

asto1234 21-03-2009 00:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez asto1234 (Post 2500920)
SOrry ze odkrylem taki stary temat, ale ludzi w blad wprowadzasz, Eo wcale nie jest br. Wiem to dokumentnie znam go od 3 lat i pierwszy owner nazywal sie steve i pochdzil z Anglii

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Argen (Post 2500934)
NIKOGO nie wprowadził w błąd, bo NIKT tego już nie czytał!

Jak nikt nie czytal? ja czytalem.. a czy ja jestem nikim?

wywiady 21-03-2009 01:42

to cos slabo go znasz, bo kazdy wie ze typ jest z kanady czy tam ze stanow. ponadto nie ma nowego ownera caly czas gra ten sam typas. steve

asto1234 21-03-2009 10:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wywiady (Post 2501098)
to cos slabo go znasz, bo kazdy wie ze typ jest z kanady czy tam ze stanow. ponadto nie ma nowego ownera caly czas gra ten sam typas. steve

buahahah to co Ty gadasz to są tylko plotki noobów, nawet nooby na komentarzach z youtube.com wiedzą lepiej od Ciebie, np. to że to drugi owner i wiem to na 100%. Skąd taki "polaczek" jak Ty moze wiedziec :baby:
Obecnie Eternalem Oblivionem gra taki 150 knight rowniez z amery, był to jego dobry znajomy w tibi, mieli nawet razem domek.
Nie wiem czy kiedyś widziałeś taki screen gdzieś na necie, na którym Eternal Oblivion wali w gracza z female i male ktory jest w full warriorze z "exori" i hit wchodzi jak sie nie mylę 499. Ten gracz w full warriorze to Jimieo. Również go znam, jest to osoba która mniej wiecej równo zaczęła grać z Eternalem Oblivionem, wtedy gdy eternal testował "exori" to jeszcze byl oczywiscie pierwszy owner, ten ktory wykonal solo kilka krotnie dhq i blokował morgarotha (mozesz sobie zobaczyc filmik na youtube.com- to nie z otsa)
Obecnie Eternal nie ma sensu grac, gdyż Hellforged gildia wygrała wojne na amerze, było to nie uczciwe zwycięstwo, jesli w ogole wiecie co to jest fusao.

Ps: Denerwuje mnie jak nooby na polskich strongach w głowach wam przewracają i pisza glupoty co gdzies kiedys slyszeli.

wywiady 21-03-2009 11:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez asto1234 (Post 2501283)
buahahah to co Ty gadasz to są tylko plotki noobów, nawet nooby na komentarzach z youtube.com wiedzą lepiej od Ciebie, np. to że to drugi owner i wiem to na 100%. Skąd taki "polaczek" jak Ty moze wiedziec :baby:
Obecnie Eternalem Oblivionem gra taki 150 knight rowniez z amery, był to jego dobry znajomy w tibi, mieli nawet razem domek.
Nie wiem czy kiedyś widziałeś taki screen gdzieś na necie, na którym Eternal Oblivion wali w gracza z female i male ktory jest w full warriorze z "exori" i hit wchodzi jak sie nie mylę 499. Ten gracz w full warriorze to Jimieo. Również go znam, jest to osoba która mniej wiecej równo zaczęła grać z Eternalem Oblivionem, wtedy gdy eternal testował "exori" to jeszcze byl oczywiscie pierwszy owner, ten ktory wykonal solo kilka krotnie dhq i blokował morgarotha (mozesz sobie zobaczyc filmik na youtube.com- to nie z otsa)
Obecnie Eternal nie ma sensu grac, gdyż Hellforged gildia wygrała wojne na amerze, było to nie uczciwe zwycięstwo, jesli w ogole wiecie co to jest fusao.

Ps: Denerwuje mnie jak nooby na polskich strongach w głowach wam przewracają i pisza glupoty co gdzies kiedys slyszeli.

jestes juz wystarczajaco malo wiarygodny po tym jak mowiles, ze jest z anglii by w uwierzyc w tego posta. ogolem, niezly z ciebie bajkopisarz

asto1234 21-03-2009 11:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wywiady (Post 2501337)
jestes juz wystarczajaco malo wiarygodny po tym jak mowiles, ze jest z anglii by w uwierzyc w tego posta. ogolem, niezly z ciebie bajkopisarz

haha, czy Ty mylisz ze mi zalezy abyś uwierzyl w to co pisze? Co mnie obchodzą jakies nooby z harmoni czy nie wiadomo skad ty w ogole jestes. Chcialem tylko powiedziec innym jaka jest prawda bo wczoraj mi sie nudzilo i odnalazlem taki glupi temat na jego temat ze az prawie z krzesla spadlem. Wiesz co ja sie nie bede denerwowal takim noobem jak Ty , malo masz pojecia o amerze, mysle ze gdybys zagral tam to tez bys nie mial i nie obchodzi mnie to czy mi wierzysz czy nie bo poco mialoby mi zalezec. To wszystko co chcialem powiedziec. Cya.

Esprit 21-03-2009 11:57

jebani archeolodzy

asto1234 21-03-2009 12:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Esprit (Post 2501351)
jebani archeolodzy

chyba wiem co masz na myśli. Równiez mnie to denerwuje szczegolnie u pl noobkow

Erhion 21-03-2009 12:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez asto1234 (Post 2501353)
chyba wiem co masz na myśli. Równiez mnie to denerwuje szczegolnie u pl noobkow

Buahahaha on mówił o tobie.

Lechista 21-03-2009 12:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wywiady (Post 2501098)

Lol człowieku nie ośmieszaj się, widać, że znasz same plotki bo mówisz, że jest z Kanady albo ze Stanów a to trochę różnica. Po co się kłócisz skoro masz zerowe pojęcie skąd on jest? Gadałeś kiedyś z nim? A może Astro1234 gadał więc na moje oko musi wiedzieć więcej...(jeszcze podaje info o jego dobrych kumplach itd..czyli musi go trochę znać, a na pewno bardziej od ciebie)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:47.