Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Wewnętrzny test serwer (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=105022)

Evil Maul 07-12-2006 00:28

http://s17.photobucket.com/albums/b5...winter%202006/
Zapraszam :)

Dark Lord Markus 07-12-2006 01:08

@UP
Wyje***e sski!!!mor plx
@update
zapowiada sie zajebiście (szkoda tylko ze dla h lvli), chyba wprowadzili same potworki w stylu dekma :P

P.S. wiadomo coś na temat test serva dla każdego?

dzidorek 07-12-2006 07:46

Moze ktos zrobic screena domku w ab tego naprzeciw dp Underwood 7 i pozniej wrzucic na jakis photobucket czy cus bo chce zobaczyc jak on wyglada po update z góry wielkie thx :]

Hyber 07-12-2006 10:36

Oh co jest najlepsze? może sorc, nie pall, nie raczej drut, no ale knight też jest dobry..
Moja propozycja: ZAMKNIJCIE KU**A PYSKI. -.-

Zalewiak 07-12-2006 12:24

Jak Uruchomic Test Serva!!!!!!!!!!!;(

Aversin 07-12-2006 13:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zalewiak (Post 1115862)
Jak Uruchomic Test Serva!!!!!!!!!!!;(

Wystarczy nauczyć się czytać.
"Rozpoczął się test serwer dla tutorów, senior tutorów i gamemasterów. Potrwa on jedynie parę dni, do weekendu: co potem, nie wiadomo - prawdopodobnie publiczny test, a może już update?"

grilia 07-12-2006 14:37

Cytuj:

chyba wprowadzili same potworki w stylu dekma
Raczej duzo lepsze. Dem nie wali pojedynczymi ciosami po 1k+... (maksymalny cios od dema to jakies 500 hp)
Cytuj:

Oh co jest najlepsze? może sorc, nie pall, nie raczej drut, no ale knight też jest dobry..
Moja propozycja: ZAMKNIJCIE KU**A PYSKI. -.-
Moja propozycja: zajrzyj tutaj i sprawdz sobie przedstawiciele jakich profesji maja najwieksze wartosci w kolumnie "7 Day XP Change", a dopiero potem po sprawdzeniu wypowiadaj sie na forum na temat profesji i wyrazaj swoje sądy ktora jest najlepsza.

luft 07-12-2006 16:26

grilia olej to nic nie da :/
pewni ludzie zawsze wiedza lepiej

a co do update
widać że nie maja pomysłu a wszystkie te nowości to to samo w innej oprawie
no ale chociaż poszli po rozum do głowy i robią zabawki dla znudzonych hlvli
którzy są ich najlepszymi klientami a do nie dawna po 120 lvlu nie było po co grać
pozatym to tak jak pare poprzednich update'ow obniżanie poziomu trudności ułatwienia uproszczenia i tyle...
do tego stopnia ze osoba mająca teraz 100+ lvl który zrobiła w 3-4 miechy myśli ze jest pro player a jeszcze 3 updaty temu nie udało by mu się pewnie nawet 40 zrobić
kicha i tyle

co do sorca
to dla osób nie znających realiów
szczególnie dobrze widocznych na serwie z 1 sec exhastem
sorc to teraz potęga może expić 2-3x szybciej niż knight zużywając na to 3-5x mniej czasu
knight nie jest mu do niczego potrzebny (no chyba ze hydry żeby szybko i komfortowo bez ruszania się wbić 50 lvl)
wszystko bije sam od 60 lvla siedzi na dragach i na brak kasy nie narzeka po wprowadzeniu djinow i nowego magic sytemu runy tylko na dobijanie przeciwko innym gracza (dodatkow dostał gratisowego bota i teraz to już nawet nie musi wiedzieć to jest pvp liczy się o ilość zadawanych obrażeń na rundę)i na jakieś naprawdę mocne potwory
a to wszystko z takiego powodu ze granie sorcen na faccu na lvlu 20+ jest praktycznie nie mozliwe...

a co do historii bo gdzies tam bylo ze top to knighty
i 1 200 lvl to był swietej pamięci bubel
powinniście wiedzieć a pewnie polowa ludzi tutaj nie wie o tych (nie całkiem zresztą odległych czasach) ze wtedy nie było tego magic systemu sklepów z runami djinow sroce na początku serwera mieli komu sprzedawać lota runy były tanie wiec mogli expic ale po paru miesiącach od startu serwa juz mieli wała
to sobie stawiali farmy runemakerow na bocie żeby jakoś grać
ale przynajmniej nie używali sami takiej ilości botów a dziś?
Prawie wszyscy mają a do tego gratisowo firmowy bocik

jeszcze wspomnę o paccu dla rozpaczających nupkow
w Szwecji pacc to równo wartość 3 piw w uk 2? paczek papierosów
po za tym olbrzymia ilość polaków kupuje pacca za kase w tibi za 80-150k dla 60-80 lvla to parę dni zbierania

eee nie wiem nawet po co sie do was produkuje wy i tak wiecie lepiej
i wszystko sie wam podoba

D juzio 07-12-2006 17:18

poco tam jakieś test servery odrazu niech udtae zrobiom :P

D juzio 07-12-2006 17:20

update* sory za błędy ...

Michoss 07-12-2006 17:24

Robią to by wykryć wszystkie błędy w grze :/

Klakus 07-12-2006 17:30

zdjecia plz

:s a moze jakies sski? :>
8o
bo tak to nudno :D:o

Knight Patryk 07-12-2006 17:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Klakus (Post 1116267)
8o

HF http://img460.imageshack.us/img460/2180/handex7.th.jpg

Zalewiak 07-12-2006 18:07

:cup: To dobra nie doczytalem 8o

Pandaray 07-12-2006 19:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez luft (Post 1116112)
grilia olej to nic nie da :/
pewni ludzie zawsze wiedza lepiej

a co do update
widać że nie maja pomysłu a wszystkie te nowości to to samo w innej oprawie
no ale chociaż poszli po rozum do głowy i robią zabawki dla znudzonych hlvli
którzy są ich najlepszymi klientami a do nie dawna po 120 lvlu nie było po co grać
pozatym to tak jak pare poprzednich update'ow obniżanie poziomu trudności ułatwienia uproszczenia i tyle...
do tego stopnia ze osoba mająca teraz 100+ lvl który zrobiła w 3-4 miechy myśli ze jest pro player a jeszcze 3 updaty temu nie udało by mu się pewnie nawet 40 zrobić
kicha i tyle

co do sorca
to dla osób nie znających realiów
szczególnie dobrze widocznych na serwie z 1 sec exhastem
sorc to teraz potęga może expić 2-3x szybciej niż knight zużywając na to 3-5x mniej czasu
knight nie jest mu do niczego potrzebny (no chyba ze hydry żeby szybko i komfortowo bez ruszania się wbić 50 lvl)
wszystko bije sam od 60 lvla siedzi na dragach i na brak kasy nie narzeka po wprowadzeniu djinow i nowego magic sytemu runy tylko na dobijanie przeciwko innym gracza (dodatkow dostał gratisowego bota i teraz to już nawet nie musi wiedzieć to jest pvp liczy się o ilość zadawanych obrażeń na rundę)i na jakieś naprawdę mocne potwory
a to wszystko z takiego powodu ze granie sorcen na faccu na lvlu 20+ jest praktycznie nie mozliwe...

a co do historii bo gdzies tam bylo ze top to knighty
i 1 200 lvl to był swietej pamięci bubel
powinniście wiedzieć a pewnie polowa ludzi tutaj nie wie o tych (nie całkiem zresztą odległych czasach) ze wtedy nie było tego magic systemu sklepów z runami djinow sroce na początku serwera mieli komu sprzedawać lota runy były tanie wiec mogli expic ale po paru miesiącach od startu serwa juz mieli wała
to sobie stawiali farmy runemakerow na bocie żeby jakoś grać
ale przynajmniej nie używali sami takiej ilości botów a dziś?
Prawie wszyscy mają a do tego gratisowo firmowy bocik

jeszcze wspomnę o paccu dla rozpaczających nupkow
w Szwecji pacc to równo wartość 3 piw w uk 2? paczek papierosów
po za tym olbrzymia ilość polaków kupuje pacca za kase w tibi za 80-150k dla 60-80 lvla to parę dni zbierania

eee nie wiem nawet po co sie do was produkuje wy i tak wiecie lepiej
i wszystko sie wam podoba

Racja kiedys to były czasy a jak narazie z tego co zauwazyłem to tibia staje sie coraz bardziej primitywna gra ...jednym słowem coraz gorsza ....
co do update sux szczegolnie z odglosami omg...i z ta trucizna to juz wogoel przesada ... kiedys to byly czasy jak sie nawrzucalo na rope place rzeczy i trapowalo fire fiedami na parcelach :evul: to było coś...albo jak latałem z fire swordem na dworfach swoim druidkiem i expiłem :D a teraz to wszystko popsuli ..coraz gorzej .... tak jak kolega up mówił i to były najlepsze czasy tibi ..
pozdro czas pokaze co do update ..

Evil Maul 07-12-2006 20:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Klakus (Post 1116267)
8o

chcesz sski ? http://s17.photobucket.com/albums/b5...winter%202006/ juz wczoraj dawałem linka ale dzisiaj dodałem nowe photo

Rekin Master 07-12-2006 20:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Evil Maul (Post 1116672)
chcesz sski ? http://s17.photobucket.com/albums/b5...winter%202006/ juz wczoraj dawałem linka ale dzisiaj dodałem nowe photo

niezle niezle ;)

Dark Lord Markus 07-12-2006 20:58

Podobno jutro otworzą publiczy test server czy to prawda? Wie ktoś może coś na ten temat? Bardzo by mi zależalo :P

hapnik 07-12-2006 23:55

@up
Pożyjemy, zobaczymy B) Też chciałbym, aby to uczynili jak najszybciej ;)

Evil Maul 08-12-2006 00:32

Knightmare powiedzial ze sami tutorzy questu pod POI nie rozwiaza...mam nadzieje ze mylił ale z tego co widze to marne sa szanse...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:16.