![]() |
Ale za to Testa nie działa (The game is just....blablabla) ;/ Mówi się trudno
|
yea! wkoncu mi sie udalo zalogowac ;] fajnie wygladaja niektore rzeczy ale niestety mnie ubili ;p bo z czacha biegalem ;pp ale fajnie jest a ludzi tyle ze ledwo ze swiatyni wyszedlem
edit @down dupa blada ;d u mnie wszystko dziala tylko ze jestem na 11 miejscu jak narazie, ciekawe czy uda mi sie znowu lognac |
jak mogles sie lognac? kazdy ma just starting..
|
Testera dziala caly czas bo siedze se na rooku
|
"The game is just starting."
I wuj z tym. Ale wszystkie mam na Tescie zobacze na Testere..... EDIT: Ktoś wie kiedy Testa zacznie działać?! |
Sćiągam od nowa klienta tibii bo ten stary mi sie spieprzył przez tego niby test serva.
To jest najgorszy test serw jakiego pamiętam X( |
Jazda...
Gram na Świecie NoN-pvp wiec na Tescie ladnie sie wyzylem:D:cup: 8o
|
a czy jak jestem faccem to moge poplynac np. na ank na test servie?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
10:03 GM Issy [2]: Testa will be back online as soon as the save is over. It is taking so long as there is a lot of information to be processed! |
1 w liscie od 15 min...... porazka
|
juz od 1h prubóje sie wbic na testa i nie potrafie.... bo cos tam the game is just starting...
|
Można sie teraz zalogować??Czy dalej są problemy??
|
Dla mnie ktos kto wbil z faccem na Test Serva to miszcz :P
a na tescie nic sie nie dzieje..... :| warto probowac na Testerze |
"The game is just starting. please try again later" Co to oznacza?...co musze zrobic? :/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Omg!
Ten "Test server" no najgorszy jaki pamiętam nigdy nie było takich problemów jak z tym... Totalny shit... nie mogę się wbić od wczoraj o 4.00 także nie mogłem.
Moim zdaniem nawet nie próbujcie, bo nie ma sensu... CipSoft = N/C Leją na FACCE z góry na dół :[ |
Up
Jak on nie jest w gimnazjum... YEAH WBILEM!!!! xD |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:52. |