![]() |
@King Mati
Mi też sie to trochę nie podoba, tzn. " Data dołączenia 12 12 2006 " a dziś jest... Czyżby dołączył tylko po to żeby nam pomoc w sciągnięciu nowego klienta/keyloggera ?? Mi się nie śpieszy wejde dziś, jutro, za tydzień, mam czas, żeby potem nie było " shakowali mnie,pliss dajcie frii items !!!1111 " |
Użytkowników czytających ten temat: 582 (zarejestrowanych: 127, gości: 455)
Dzięki Bogu że nie trzeba się rejestrować by oglądać forum, bo inaczej mielibyśmy tu niezły burdel i spam... :D Spoko.... jeszcze 2 godziny i 24 minuty do końca update :evul: :evul: :evul: (post pisany o 19:34) |
hmmhmmhmm...
moze mi ktoś powiedzieć skond mozna ściagnać nową wersje ? ;] |
no tak...update update...według mnie to najlepszy bigos nie zwalili ani paladyna ani sorca ani zadnej klasy. Dodali dużo rzeczy wszystkie są porzyteczne i nic nie schrzanili. jeden z najlepszych updateów który widziałem :D aha i ciekawe
kiedy nowe światy wyjdą tak sie doczekać nie moge :D |
Cytuj:
|
http://s000.wyslijto.pl/index.php?fi...32715533053376
Link do klienta. Nie ma keloggera ale mozecie sobie przeskanowac. |
To ja podam linka do Tibia 7.9
Pisze wszędzie, że to Tibia 7.81, ale tak na prawdę ściągnie się Tibia 7.9 =] http://xbx.pl/tibia_client_ver__7_81....450.pliki.htm PS. Jak ktoś nie wierzy to niech nie ściąga (i bez głupich komentarzy typu: ja mu nie wierze, to jakiś keylogger; bo takie komentarze to porażka i nabijanie postów). |
Wreszcie te nowe questy i potwory
ale test był zakrótki byłem przez jakieś 30min online:P |
HEHE! Juz wiedzialem o tym wczesniej ze bedzie update, ale dopiero mnie brat do kompa puscil :D AB bedzie sliczne :) Bylem w nim na tescie :> Ja juz tam mieszkalem, oczekujac na sliczna jego przemiane :D! No ciekawe ile cipsoft nad tym pracowal...hmmm ;) No i te new potwory eeh :D
|
10 minut !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Error
włączm tibie nie moge sie doczekac testu naciskam OK i patrze ERROR X(
co mam zrobic to nie jest z powodu banu bo u mojego brata to samo |
Cytuj:
coś ty na 1000% pisząc teraz mówie że o 20:00 niebędzie jeszcze tibia działać, opóźnienia na pewno będą... |
i tak pewnie sie przedluzy o jakies 30min :P
|
a zatem 8 minut do sprawdzenia czy cipsoft nas zaskoczy pozytywnie:)
a jak to z tymi kntami w banu wygladac bedzie jestem ciekawy:p :p ehhh szkoda ze na procent je wlazyc sie ne da ;( ;( ;( ale tak czy siek bedzie ciekawie wilkie gratz dla cipsoft team:cup: :cup: |
Cytuj:
To się okaże, liczmy na to ze jednak tylko 10 minut dzieli nas,.. od Christmas Update 2006. |
No wkoncu ten uczekiwany updeta na świeta ciekawe ja kto wsyzstko bedize wygląac i jakie sa te nowe quest w ab
Hail Oleśnica |
Ludzie, czy to wasz pierwszy Update w Tibii ? ...
Przecież wiadomo, że Tibia nie będzie działać puntkualnie o 20:00. CipSoftu nie znacie? Ja spodziewam się włączenia serverów dopiero około godziny 21:00 ... |
Użytkowników czytających ten temat: 524 (zarejestrowanych: 146, gości: 378)
Pwnt... No, juz sie nie moge doczekac ;) Kusnier ~.~ |
Ale spoko, przez ten czas byłem akurat na basenie! Wracam, to zobacze co ludzie piszą na temacie TS, a tu patrze: Nadszedł up~!
Nieźle, będzie masakra... Wszyscy w Ab :D Cya in Tibia! |
Cytuj:
wiadome zawsze byly i pewnie beda.. a jesli tym, razem nie to to bedzie jakies swieto |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:55. |