![]() |
kolejna propozycja : rozkład skilli dla knighta [im większy masz skill weapon tym wolniej rośnie skill shieldingu (mniejwięcej np. sword 150 shielding 90)
lub na odwrót a także można wybrać równowagę] tak se wymyśliłem ^^ z tymi questami długimi to na 100% powinno być noob wystarczy, że wejdzie z jakąś grupą i ma questa zrobionego... a jak jest długi to 90% osób się odechciewa ^^ ale oczywiście nagroda by musiała być odpowiednio wysoka jakieś zawody oficjalne zrobione przez cipsoft .......... <miejsce na wasz pomysł |
A właśnie, zapomniałem o jednym. Ciekawie byłoby gdyby była profesja Rookslayer, np. od 10-15poziomu można dostać w świątyni czy gdzieś tam. A tylko dla tej 'profesji' byłyby dostępne np dodatkowe 10zadań, dodatkowe stworki lepsze. To zostawiam Cipsoftowi :)
|
Więcej otwartych expowisk jak deep fib, d lair edron czy poh/malaga, na których paladyn mógłby w miare fajnie expić. Wyrównanie siły paladynów i rycków do profesji magicznych. New pvp:)
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
2. W WoWie nic nie tracisz, tylko musisz z cmentarza dobiec do swojego ciała. Acha, za fragi dostajesz pkt. honoru (lub dyshonoru, jeśli ubiłeś sporo niższego lvlowo gracza). |
Równowagę profesji, jak każdy
|
Nowy Świat PVP Na Który Czekam Już Ponad Rok Czasu ...
|
Jesli chodzi o new pvp to sobie jeszcze poczekacie... bo generalnie jest tak ze CipSoft nie trafia w potrzeby innych graczy itp a wogole jesli np. dla cipsoftu powstanie takigo serva obraca sie wokol kasiory to mogliby scalic 2 najmniej popularne servery np. Galane i Thorie/Berylie/Iridie, mysle ze nie bylby to problem
zwazywszy na to ze robiono juz tak przy okazji test serverow... |
ja bym chcial mort hura z poison dla druida ;p
|
moim zdaniem powinny dojsc jakies dodatki dla facc :p poniewaz teraz pacc ma bardzo bardzo bardzo ogromna przewage nad facc :p
|
Powinno być większe nastawienie na zgranie i grę zespołową graczy.
|
MOim skromnym zdaniem drut powiniem miec jakis fajny czar ofensywny (cos w stylu UE) a ze drut kojazy sie z przyroda i wogole to proponuje Hot Water Explosion (tylko inna nazwa bo ta lipna xD), czyli poprostu eksplozja z goracej wody ktora zadaje obrazenia fizyczne (taki czar ma bodajze Morgaroth tylko w jego wypadku to jest chyba wave). Hity by byly troche slabsze niz UE, a czar ten zastepowal by Poision Storm ktory jest do niczego. Dodał bym takze wanda/sorca, a dokladniej zmienil bym Arcane Staffa z cluba na rozge i byl by dostepny tak jak tera z PoI questa ;)
|
12x krotnie mniejsza utrata expa i skilli po śmierci.
|
Cytuj:
Ja sam czesto siedze kilka godzin na tombie, wiec to mi nie pasi :D Chcialbym, zeby bylo wiecej klimatu RPG i wiecej questow lamiglowek... I nie ulepszac profesji (no chyba, zeby speary sie bardzo rzadko lamaly i bylo wiecej czarow dla knighta), bo kazda profesja jest dobra, tylko trzeba nauczyc sie nia grac. Osobiscie mam kazda z dostepnych profesji i kazda mi sie dobrze gra ;) Pozdrawiam :> EDIT: I tak tych pomyslow nie wprowadza(dla innych dobrze dla innych jeszcze lepiej :D) |
Cytuj:
|
Sprzedaż u Djinnów wszystkich itemów.
|
Zdecydowanie polepszenia knighta, sprzedawanie all itemków u dżinów.
|
Cytuj:
Grałeś kiedyś knightem ? Wbij 100 lvl najtem a potem spróbuj magiem. Btw jakie lvle tych twoich postaci ? |
Aby Silver Mace lub Crystal Mace częściej wypadały - żeby były bardziej dostępne... Bo club'owcy mają skull staffa - najlepszego jednoręcznego cluba a zarazem dobrze dostępnego ;)
|
polepszenie knighta, duzo nowych expowisk i NOWE DOMKI
|
Duzo expowisk i potworkow dla srednich lvli
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:48. |