Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Grudniowy Update?!?! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=11481)

MayGyver 06-12-2004 11:18

nie tylko corentiros z galany ale takze R7 oraz dark riders z inferny czekaja na nowe serwy

z tym nowym terenem to nigdy nie wiadomo
ja slyszalem, ale tylko slyszalem, ze ma nie byc w tym updacie nowych terenow
raczej dopracowanie juz istniejacych
dodanie kilku opcji
ogolnie dopracowanie gry

(nie jestem GM, nie pracuje dla CipSoft i wszelkie informacje to zaslyszane pogloski, ktore nie sa potwierdzone)

roland 06-12-2004 15:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szkodi Sunrise
Z calym szacunkiem Panie i Panowie, ale proszę was o jedno. Jeżeli piszecie już jakieś posty na forum to piszcie najpierw w Wordzie a później to wklejajcie bo niektóre komentarze to naprawde żenada. Rozumiem, że niektórzy z was mają po 10-13 lat, ale to typowo powinniście zrozumieć to, że nie znacie gramatyki i ortografii języka polskiego na tyle dobrze, żeby nie robić błędów. To był nieco OT więc teraz piszę na temat Update'a.

1) Nowe serwery - mają być 2 nowe i to w dodatku szwedzkie. Czekaja na nie przede wszystkim Corentiros (Del'Toro z Galany).

Po pierwsze, jak szanowny pan już pisze, to niech przynajmniej piszę dobrze, a nie tylko to co sam symyśli... Pan też raczej ma 13 lat... Sgadzam się natomiast z Panem, iż nikt by raczej nie chcaił zrobić darmowej-super gry dla wsztkich...
Natomiast, to jakoby Corentiorsi czekali na nowy świat, i ten świat miał by być w szwecji to jakiś absurd. Większość Corentiorsów to polacy(sam grałem na galanie, aż moja rodzina czyli "ziomki" nie została cała huntowana... leader corentiorsów to polak i 3 vice leaderów też)Zanim zabili mnie poraz pierwszy, spytali się mnie(po polsku) gdzie jestem.Nie wiem po co polakom serwer w szwecji, skoro do niemiec mają bliżej

HocBav 06-12-2004 18:03

Ja sie ciesze ,że bedzie coś takiego jak grudniowy update specjalnie sobie kupiłem PACC na tę okazję jak nie będzie update-a to nie wiem coi zrobie ....
Aha jush wiem dołącze do ASlkaidy i będzie buuuuum :wiking: :evul: :kat:

Jactrans Pacera 06-12-2004 18:14

Moze...

...ale wątpie. Jak robią Update to zazwyczaj od restartu danego serwera do 12h po restarcie. A teraz to chyba błąd ich połączenia albo sie serwy sypią :p
Ale może to dopiero początek Update bo coś dlugo nie można wejść.

blackregis 06-12-2004 18:27

Ta, serwery padają :P. zazwyczaj przed up pojawia się czerwony napis "Please log out in 5 minutes"

Arthus Drag'Tail 06-12-2004 18:27

Szczerze mówiąc fajnie by było gdyby to co teraz się dzieje z Tibią to był update chociaż jest bardziej możliwe że im servy siadły.

PS. A może nie pojwił się napis plz logout in 5 minutes bo te CIPy chciały nam zrobić niespodziankę??

blackregis 06-12-2004 18:46

www.tibia.gery.pl ----> serwery offline
czasami mi sie włacza tibia.com mój serwer - Danubia ponad 500 online
Kumpel teraz gra, a wiec wątpie, żeby teraz był jakiś up :(

Blackfeniks-Koro 06-12-2004 19:18

To chyba rzeczywiście nie Up'Date ale IP mi bloknęło X( . Mam nadzieję, że już niedługo dostaniemy prezent pod choinkę =P

Glacial 06-12-2004 19:30

Tylko jedno: "Gardze tymi co mówią, że skillbar nie powiniem zostać wprowadzony do gry... Po prostu gardze!"

HocBav 06-12-2004 19:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thimburd
Cosik sie kulna dzieje z tibią... -.- Na stronie, niby że grają ludzie a ja się wlogować nie mogę... u Was też się nie da? Może robią up'a?

E, a wie ktoś kiedy będzie św. Mikołaj w tibi? Data i godzina i ile będzie czasu i jak to będzie wyglądać. Pls o info!!!

Terz bardzo chciałbym sie dowiedzieć pls info plxplz :)

Glacial 07-12-2004 08:10

I jeszcze dwa słowa co do waszej kolejki... Na pewno ktoś by się dobrze poczuł jak by sie dowiedział, że jest na 200 miejscu... To co jest teraz, jest wystarczajace i lepiej nie eksperymentować z logowaniem sie... Bo nie które eksperymenty kończą się gorzej.

czokoloko 07-12-2004 12:43

ej, powiedzcie mi, co jest ze skill barem. czy juz on jest wpowadzony?

Yaboomaster 07-12-2004 15:30

Skill Bar

:mag: Niech wyczaruja coś ekstra np. skill bary i mam nadzieje żę zrobią coś dla zwykłych free accont jakieś nowe miasto lub coś bo jak nie to lipa będzie X(
see you in Tibia:)

BadCow 07-12-2004 22:35

Christmas Update Teaser!
Report: Tibianews

Link: http://www.tibianews.net/article.asp?id=312

Od dziś na stronie www.tibianews.net można przeczytać artykuł na temat możliwości i udogodnień które zostana zawarte w nowym, nadchadzącym udpacie.

W wielkim skrócie:

- 8 nowych ras potworów!
- automatycznie generowane rajdy potworów na miasta !!!
- skill bar
- nowa grafika
- faccowie będą czekać w kolejce na wejście na świat
- nowe obiekty do domku , większe depoty
- nowe tereny, itd

Tera tylko czekać

Xelloss Mettalium 07-12-2004 23:10

a ja podam ssy z tej stronki :D
http://www.tibianews.net/img/article...updatebig1.jpg

http://www.tibianews.net/img/article...updatebig2.jpg

http://www.tibianews.net/img/article...updatebig3.jpg

MayGyver 08-12-2004 01:37

a co to za dziwny znaczek zamiast taktyki "trzymaj na dystans" ?
dodatkowo, dlazego jest on wcisniety razem ze znaczkiem "stoj w miejscu" ?

czyzby ten safe mode ?

sir xarvi 08-12-2004 01:46

No panowie, to będzie coś :) Tak duzy update nie zostal chyba nigdy do tej pory wydany. Wszystkie podane informacje dot. update'u wyglądają naprawde super. I jestem święcie przekonany że jeszcze wiecej ludzi przekona sie do Tibii.

8 nowych ras!!! Nie do wyobrazenia...

Szkoda tylko ze nie mam pacca, bo chcialbym zobaczyc na test serwer jak to sie prezentuje.

Ehh... Zapowiadają się kolejne długie nieprzespane zimowe wieczory :D

btw jeżeli komus uda się wbić na test serwa niech zamieści jakies ss-y (z góry thx)

TIBIA 4 EVAH

C ya in Tibia

Xarv~

Witifi 08-12-2004 07:21

czy przez tego updata jest tyle kicków i niemozna potem sie zalogowac na tibie jesli tak to ja sobie dziekuje taki update prawie 3 deady

Szkodi Sunrise 08-12-2004 10:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Catrishia
Ehmmm, skąd masz tą informacje? Bo coś mi się nie wydaje, żeby powstały szwedzkie serwery skoro Niemcy są tak blisko... A fakt to prawda, że Corentiros czekają na nowy świat (niestety ;() , ale to raczej będzie niemiecki PvP, niż szwedzki.

Jak już pisałem to nieoficjalne informacje. CIPSoft jak napisał Gremllin zdementował jakiś czas temu pogłoski, ale po około 2 tygodniach jeden z tutorów (którego nie znam name'a) bąknął właśnie co nieco o szwedzkich serwerach. Ta informacja szybko rozniosła się do świata graczy i mieszkańcy Skandynawii zrobili sobie naprawde dużo nadzieii na swoje krajowe światy.

@Catrishia : szkoda ze Cie zbanowali :F ale dlaczego źle, że Corentiros się przeprowadzają? :]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez roland
Po pierwsze, jak szanowny pan już pisze, to niech przynajmniej piszę dobrze, a nie tylko to co sam symyśli... Pan też raczej ma 13 lat... Sgadzam się natomiast z Panem, iż nikt by raczej nie chcaił zrobić darmowej-super gry dla wsztkich...

Przynajmniej w tym jednym się zgadzamy :D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez roland
Natomiast, to jakoby Corentiorsi czekali na nowy świat, i ten świat miał by być w szwecji to jakiś absurd. Większość Corentiorsów to polacy(sam grałem na galanie, aż moja rodzina czyli "ziomki" nie została cała huntowana... leader corentiorsów to polak i 3 vice leaderów też)Zanim zabili mnie poraz pierwszy, spytali się mnie(po polsku) gdzie jestem.Nie wiem po co polakom serwer w szwecji, skoro do niemiec mają bliżej

Mogę się pośmiać? Może nie z ziomków, ale z tego co tutaj napisałeś. Corentiros składa się z większości z gildii Del'Toro z Isary. Może nie wiesz, ale są to Szwedzi. z Polaków z tego co mi wiadomo to w Corentiros jest TYLKO Heichichatores (Royal 70). Poza tym Farren jest bodajze Holendrem. Ich lider Sugusit (Piccaro Del'Toro) mieszka w Halmstadt jak większość z nich. Skąd to wiem? Koledzy z gildii chodzą do tego samego liceum co Del'Toro...

A oto stopki z info :
Sugusit (Sweden/Halmstad)
Jejihev (Sweden)
Isacilia (Helsingborg, Sweden)
Faowind (Helsingborg)
Laceruz (Sweden/Halmstad)
Markoh (Luleå)

Warto też dodać, że inni Del'Toro są np w Shuriken (Kemalo, Jamalo, Rumicośtam :P)
Najlepiej gdyby tutaj wypowiedzial sie nieco Catrishia bo on miał wyższy lvl ode mnie (zresztą dalej ma)

Vacter 08-12-2004 14:44

Żeby tylko wymagania nie podskoczyły, bo tibia jest jedną z niewielu sieciowych rpg, chodzących na słabszych kompach. Ja mam 64 ramu, PIII 730 Mhz o dysku nie wsponę, a karta grafiki lol intel graphics controller 8..... (szkoda gadać :))....

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:20.