Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Harmonia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=195)
-   -   Wszystko o MDW (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=117777)

Litawor 23-02-2007 18:08

To, że Mateusz Dragon Wielki wyprzedził EO ma znaczenie symboliczne i doskonale wpisuje w zmiany, jakie zachodzą w Tibii już od długiego czasu. Stara dobra Tibia się skończyła. Nowa Tibia, zdominowana przez Polaków (co oczywiście nie jest jedyną negatywną zmianą), nie ma już nic wspólnego z tą Tibią, w którą zaczynałem grać, a na pewno już nie z tą z 1997 roku.

rasti 23-02-2007 18:28

Ale ten ziomek expi nabije 300lv to bedzie wielkie polskie święto, i wielki święto w Tibi. My jako Polacy powinniśmy być z niego dumni największy lv na Tibi i do tego Polak ^^ :cup: :cup:

POLSKA SIŁA
:cup: :cup:

Den92 23-02-2007 18:40

Co tu duzo mowic Gratulacje :cup:

Harmonian90 23-02-2007 19:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Foto_scr (Post 1284289)
Mateuszka sprzątneli na combo sd w kilka osób. Padł na wschód od Carlin.

Zgadza sie padl jak lama zabila go ekipa z Kyra bo map Click+telefon=Owned

Zmieszany 23-02-2007 19:45

Żal. :baby: ludzie ...

Kolirn 23-02-2007 19:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rasti (Post 1284527)
Ale ten ziomek expi nabije 300lv to bedzie wielkie polskie święto, i wielki święto w Tibi. My jako Polacy powinniśmy być z niego dumni największy lv na Tibi i do tego Polak ^^ :cup: :cup:

POLSKA SIŁA
:cup: :cup:

wstań...
przeproś...
i wyjdź...

może jeszcze dzień wolny od szkoły ? i jego twarz w tv ?

Kshyhoo 23-02-2007 23:18

Juz sie podniecaja tym Mateuszem Dragonem Wielkim ze az się rzygac chce.Nabije ten 300 lvl no i co z tego??

Borucao 24-02-2007 03:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ikil Sone (Post 1281226)
Nie mam się z Tobą zamiaru kłócić,ale chyba niewiesz,że aby wbić taki lvl trzeba siedzieć dzień i noc,a mało tego on ma już lvl 292...wbija 1 lvl w 1 dzień,a on ma na głowie studia -.- Jeżeli miałby 30 lat to bym uwierzył,że gra sam...chociaż miałby też wtedy prace...więc wiesz.Zastanów się następnym razem...zanim coś napiszesz ;<

A może on nie ma życia ? Czytałeś wywiad z nim ? Było Napisane ze Wydaje ponad 1300k na wbicie lvl

Rater 24-02-2007 11:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kshyhoo (Post 1285272)
Juz sie podniecaja tym Mateuszem Dragonem Wielkim ze az się rzygac chce.Nabije ten 300 lvl no i co z tego??

To z tego, że jest polakiem, że jeszcze nikt w Tibii nie wbił 300lvla

Kolirn 24-02-2007 13:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rater (Post 1285811)
To z tego, że jest polakiem, że jeszcze nikt w Tibii nie wbił 300lvla

Gdyby był szwedem, hiszpanem, kanadyjczykiem, brazylijczykiem etc nie traktowali byście tego tak samo mimo że jest to to samo osiągnięcie.

tak samo jest ze śmiercią..

jeśli umre na raka każdy powie "biedny kolirn szkoda chłopaka"
jeśli zaćpam się na śmierć powiedzą "ma to na co zasłużył sam do tego doprowadził"

obiektywizmu troche bo tłumaczenie "jest polakiem" jakoś do mnie nie przemawia...

0lik 24-02-2007 15:59

Jak tak dalej pojdzie to gdy Mateusz~ bedzie padal to beda flagi zpuszczac do polowy i ogloszona bedzie zaloba narodowa :s.

Anyways GZ Mateusz, ale nie bede tego uwazal za powod do dumy narodowej jak inni uzytkownicy tego wspanialego forum

pozdro

Gimlos 24-02-2007 18:47

Jezeli sharuje konto, to nie ma sie czym chwalic.
Jezeli gra sam, to jest mi go jeszcze bardziej zal.

Tjor masaker pro skater 24-02-2007 18:51

"Ale ten ziomek expi nabije 300lv to bedzie wielkie polskie święto, i wielki święto w Tibi. My jako Polacy powinniśmy być z niego dumni największy lv na Tibi i do tego Polak"
Rof| co za idiota, jesli to mial byc zart to jest bardzo niesmaczny:o

Smailer 24-02-2007 18:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gimlos (Post 1286747)

Czemu żal ? (jak gra sam ?)
Może zazdrościsz że to nie ty jesteś najlepszym graczem ?
Nie każdy H lvl siedzi przed kompem non stop.

Kolirn 24-02-2007 18:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gimlos (Post 1286747)

masz u mnie piwo :browar:

Tjor masaker pro skater 24-02-2007 19:04

smailer twoj avatar jest adekwatny do poziomu wypowiedzi :baby:

Beawulf_Okrutny 24-02-2007 19:10

No life! Just game! Jak na moje chłopak marnuje sobie zycie... nie dalbym rady tyle expić... wystarczy spojrzec na ranking eriga... codziennie po 2-3 mln expa = cały dzień... A może to jest 60 letni dziadek podłączony do respiratora? Kto wie... :]

Vivalis Revan 24-02-2007 19:15

Jeżeli lubi spędzać czas na expieniu to co z tego ?
I tak zasługuje na większy szacunek niż większość aktualnej młodzieży , która swój czas zajmuje sie zaczepianiem staruszków na ulicach i ćpaniem w celu udowodnienia jacy to oni nie są elo.

Tjor masaker pro skater 24-02-2007 19:26

taaak wbij 300lv to bedziesz szanowanym obywatelem tego zacnego kraju. Chopie ani cpanie, ani granie przez caly dzien nie zasluguje na jakikolwiek szacunek czy respekt ó.ó. \,,/

Kolirn 24-02-2007 19:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vivalis Revan (Post 1286809)
Jeżeli lubi spędzać czas na expieniu to co z tego ?
I tak zasługuje na większy szacunek niż większość aktualnej młodzieży , która swój czas zajmuje sie zaczepianiem staruszków na ulicach i ćpaniem w celu udowodnienia jacy to oni nie są elo.

jedna z mądrzejszych wypowiedzi w tym temacie. Jednak chodzi o to że większość ludzi tutaj traktuje go jak hmm jakiegoś bog'a będą mu pomniki stawiać, układać o nim piosenki a na koniec złożą jego ciało w mauzoleum niczym Włodka Ilicza Lenina... ludzie to tylko gra, wiem że większość z was (przeważnie w wieku około 14 lat - z góry sorry za klasyfikacje wiekową ale to mój osobisty pogląd) chciało by mówiono o nim wszędzie, to co dla was jest mega osiągnięciem dla innych będzie nic nie wartą informacją.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:48.