Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Server CSa 1.6 Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=118615)

Thero 12-03-2007 15:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez emilok (Post 1312859)
Tompior, od jakiejś 40 minut od powstania serwera.
A na poważnie to wchodzę na serwer : grana jest d2, następnie wybieracie aztec, następnie inferno, następnie głosujecie znów na d2. Jak tu się oprzeć chęci zmiany na chateau, cbble, vertigo (lub inną STANDARDOWĄ mapę)? W sieci jest od groma serwerów "1000 roundenen dasten/azteken~", u nas będzie różnorodność, a z czasem będą dogrywane niestandardowe (ale miodne) mapy, takie jak np. cpl mill/fire, comrade, vegas, kabul.

Chcesz powiedzieć, że na siłę będziesz próbował uszczęśliwiać?

Tasior 12-03-2007 16:07

@up
Czepiasz się, są tacy co w csa grają już dłużej niż tydzeń, i d2 i aztec im sie znudziły.

Uprzejmie proszę o dodanie automatycznych kar za tk i ta, (atac czy cuś)
bo bez admina na serwerze nie da się grać.

Tompior 12-03-2007 16:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez emilok (Post 1312859)
Tompior, od jakiejś 40 minut od powstania serwera.
A na poważnie to wchodzę na serwer : grana jest d2, następnie wybieracie aztec, następnie inferno, następnie głosujecie znów na d2. Jak tu się oprzeć chęci zmiany na chateau, cbble, vertigo (lub inną STANDARDOWĄ mapę)? W sieci jest od groma serwerów "1000 roundenen dasten/azteken~", u nas będzie różnorodność, a z czasem będą dogrywane niestandardowe (ale miodne) mapy, takie jak np. cpl mill/fire, comrade, vegas, kabul.

Ciesze sie ze chcesz wprowadzic roznorodnosc bo ja tez nie lubie d2 ale kiedy zmieniasz mape na taka, w ktora sie za duzo nie gra i wszyscy mowia, ze im sie nie podoba, a ty tylko: "jak sie nie podoba to nie musicie tu grac" to juz co innego.

Roonie 12-03-2007 18:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tasior (Post 1313042)

Popieram, dziś prawie dostałem zawału od dzieci bawiących się w zabijanie "swoich".

Scream 12-03-2007 18:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tasior (Post 1313042)
@up
Czepiasz się, są tacy co w csa grają już dłużej niż tydzeń, i d2 i aztec im sie znudziły.

rowniez popieram ~~

emilok 12-03-2007 18:31

Do czasu aż nie zostanie wgrany jakiś ATAC, proszę Was o robienie zrzutów ekranu z np. wynikami oraz ze steam id delikwenta (można jej uzyskać poprzez wpisanie "status" w konsoli podczas gry) i prezsyłanie mi na adres [email protected]. Zajmiemy się najaktywniejszymi łosiami.
Tylko proszę nie przysyłajcie jakiegoś pechowca, co np zabił 3 swoich granatem bo to nawet ja czasem robię :D

Tasior 12-03-2007 19:22

To może jeszcze antyrasza? ;>

Scream 12-03-2007 19:43

anty rusha nie bedzie, to bylo ustalone juz wczesniej ;]

Tompior 12-03-2007 21:59

Kolejna sprawa:

Na Aztecu grasz o nicku T-Bag ciagle ubiaj nasz team na resie. No to zaczelismy go ubijac na poczatku kazdej rundy. Wszedl Bosal, powiedzialem mu ze musimy zabijac t-baga zanim on nas a bosal ofcourse... ban mnie...(nie zwracajac uwagi na to ze reszta mowi to samo co ja)

H.Lyoud 12-03-2007 22:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tompior (Post 1313731)
Kolejna sprawa:

Na Aztecu grasz o nicku T-Bag ciagle ubiaj nasz team na resie. No to zaczelismy go ubijac na poczatku kazdej rundy. Wszedl Bosal, powiedzialem mu ze musimy zabijac t-baga zanim on nas a bosal ofcourse... ban mnie...(nie zwracajac uwagi na to ze reszta mowi to samo co ja)

Screen + ID do emiloka bądź droma, to oni wymierzają sprawiedliwość

Tompior 12-03-2007 22:37

Nom, moze i zrobie screena itp ale co mi to da?? Jak nie ma nikogo z nich online a t-bag tk'uje na poczatku kazdej rundy -.-

emilok 13-03-2007 10:47

To wtedy tampior można poszukać innego serwera aż się koleś nie znudzi lub nie złapie bana. Ta gra ma przynosić przyjemność, a co to za przyjemność jak się na respie zabijają, wtedy biorę dupę w troki i idę na jakiś inny serwer. Ja często też tak robię, że wchodzę na jakimś nicku z dupy na serwer i jak widzę że się ktoś bije na respie to lecą bany dla każdego co mi się wyświetli "xxxxx attacked a teammate".
Ten serwer nie wiem czy ma tydzień, jak narazie się wstępnie ugadujemy co do poszczególnych osób które mogłyby administrować serwerem.

Tompior 13-03-2007 14:23

Fajnie emilak, ale pierwsza czynnoscia przy zalozeniu servera powinno byc zalozenie zabezpieczen typu:

1. auto ban za np 3tk
2. smierc za zaatakowanie kogos w ciagu 5 sec od rozpoczecia rundy
3. itp...

Dr. Omader 13-03-2007 14:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tompior (Post 1314271)
Fajnie emilak, ale pierwsza czynnoscia przy zalozeniu servera powinno byc zalozenie zabezpieczen typu:

1. auto ban za np 3tk
3. itp...

Serwery sa darmowe od Shootersow i niestety nie mozemy sobie na wszystko pozwolic, jednak o ban za 3tk juz gonie Bosala ;)

Dolor 13-03-2007 15:01

Nom muszę przyznać że jest to dobry pomysł ale może lepiej taki server w ET albo Mohaa?

H.Lyoud 13-03-2007 15:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tompior (Post 1314271)

1. auto ban za np 3tk
3. itp...

To jest plugin ATAC (Advanced Team Attack Control) to jest kwestia kilku minut jak macie jakieś problemy to piszcie chętnie pomoge

Nikast Shynix 15-03-2007 21:53

Mam pytanie: jak włącza się wbudowane boty w CSie?

Roonie 15-03-2007 22:19

@up
http://board.counter-strike.pl/viewf...c0b03125d6d885

Tu wszytko powinno być...

@edit

Oczywiście, bot'y musisz sciągnąć z net'a...

Tasior 15-03-2007 22:20

@Nikast
Nie ma takowych.

@down
Wbudowanych botów nie ma. Może można ściągnąć te oficjalne, ale w samym csie nie ma botów.

Nikast Shynix 15-03-2007 22:29

Cytuj:

The Official Counter-Strike Bot allows you to simulate multiplayer games - offline or online - with any combinations of bots plus human players.
(napis na pudełku z CSem)

Tutaj chyba nie chodzi o zBOTa, czy innego ściągniętego z internetu...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:05.