![]() |
post na nowej stronie, chyba nikt juz tego nie zobaczy :p
|
Szlak
X(X(X( Myslisz, ze jestem glupi? Na obrazku powyżej jest wirus. Konkrtetnie koń trojańskiX(X(X(
|
@up.
Najmądrzejszy z wszystkich ogrodowych krasnali. PS: Santaks zbzikował :p. Podbiega, atakuje kogoś z CH (ndranghety) i się cieszy jak głupi. Ech...wakacje. |
Panel Kontrolny Użytkownika -> Zmień opcje -> Odznaczyć: Pokazuj obrazy (włączając dołączone obrazki oraz obrazy w tagu [IMG])
O, i Santaks wyleciał z Ancestors :( biedny polaczek, co on teraz zrobi? @down, pamiętam czasy kiedy nie było takich debilów jak ty |
Cytuj:
Cytuj:
|
Upadłeś co? ehehehehe :]
|
Cytuj:
|
Kurna. Wkurzające.
Są ludzie nieśmiertelni! Czy to w rpgach, czy w fpsach. Ile razy ich zabijesz - dzwonił telefon, byli afk, mieli lagi, freezy, bug systemu, potknęli się o patyk czy padły im baterie w myszce. :confused: |
ja nic nie poradze ze akurat lagi mialem... i nie obchodzi mnie to czy wierzycie czy tez nie ale spytaj Gala Flange ze na poczatku na luzie dawalem rade zlapaly lagi i....
|
Cytuj:
|
Dodam iz uciekajac mialem kicki i frezzy dodatkowo :/ a gdybym mial jeszcze cale moje wyposarzenie kture zosatwilem w depo pewnie to by sie skonczylo 2:0 dla mnie ;D
|
Tjaa... bo lecąc atakować Asternixa wziąłeś ze sobą tylko różdżkę.
Gdybyś miał kicka - od razu byś padł. Gdy goni Cię 2stulvlowy palladyn i rycerz na 160 poziomie... hum. 2:0 dla Ciebie. Jak stąd do Tartaru. |
mathoff to up to byla ironia... -.-' tak naprawde to padlem na combo nic nie moglem wiecej zrobic, jednak 210rp potrafi niezle blokowac dodaktowo m walle i nie mialem szans
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Do tego miazdzaca przewaga lvlowa zrobila swoje ja utani gran hur + time ring + boh a i tak mirek blokowal mnie jak chcial. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Sashra dołączył do Bey, dziwna sprawa :o |
UWAGA z ostatniej chwili:
IRT HAVE ORDERS FROM PETROS TO EVACUATE KAZORDOON MARKET, FOR YOUR OWN SAFTEY BECAUSE SAT IS RUNNINGAROUND KILLING PEOPLE RANDOMLY. IRT otrzymało rozkaz od Petrosa przełożonego gildi,o ewakuacji terenu przed dp oraz całego kazo. Gildia Sick And Twisted zmierza do kazordoon. Mogą zabić każdego na swojej drodze. RADZIMY POZOSTAC W DEPOZYCIE LUB UDAC SIE DO NAJBLIŻSZEGO PZ. dosłownie przed chwilą otrzymałem taki komunikat. WOJNA SAT z BEY. UWAGA TO SIE TYCZY WSZYSTKICH MIAST.JEŚLI NIE CHCECIE ZGINĄĆ UCIEKAJCIE DO PZ. JA TYLKO INFORMUJĘ. |
O KURCZE!!!! 8o8o UCIEKAJCIE PÓKI WAM ŻYCIE MIŁE!!!!!;( "HEJ HEJ SAT NAPADA, DOOKOŁA LUDZI GROMADA"
|
jak masz takie komentarze strzelać to lepiej sie zamknij.
ostrzegam po dobroci wszystkich graczy antici. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:39. |