![]() |
@beznick
No i jesteś głupi bo niepotrzebnie wyprzedzasz fakty. Jak sie pytasz czy Jina to moja lacha to po cholerę później twierdzisz że to ona, gamoniu? Jak ja nie lubię takiego prostactwa u ludzi, ech... A przy okazji cię zaskoczę, bo to nie jest druid mojej lachy (nawet nie ma Ar'Sol w nicku). Jina nie jest nawet z Poznania, a poza tym to nawet nie wiem kto nią gra, chyba char komuś opchnięty został za jakieś marne grosze. A i uwierz mi że jakbym ja nim grał to byś mógł pożyć z 30 sekund. Przy okazji dobrze wiedzieć że ktoś zabił Ar'Solka, i nawet ded lista jest :D Ale już mi się nie chce wpadać na tibie żeby kogoś ubić (a to dziwne O.o) @Cors Łe no szkoda że forum nie czytałem to bym zagadał. Matma jak z chuja xD niezdane. Trzeba amnestie oblać :P Adriel czasami do Polski wpada, i chyba chciał jeszcze w wakacje niedługo przyjechać jakoś. Może mu dam msga jakiegoś ;p Btw. jak przyjadę i się podam za Mexa to flacha moja? xDDD @BaniteQ Wbij na GG dydolu!!!11!11one1!1one!! |
Cytuj:
@sexem no zobacz chcialem byc fajny i mi nie wyszlo. jak ja nienawidze tego prostactwa u siebie ech... pozdrawiam was pozdrowieniem by jina ar'sol: "yo all.hail too family Ar'Sol. Best Solo:Dragon Nie nawidze noobuw i jebanych zlodzieji. Pozdro dla all kturzy to czytaja. cya in tibia ;p" |
@Up
Znowu ci nie wyszło... prostaku ;] |
Ello, po snie zimowym budze sie xP.
Ja postaram sie byc na zlocie, ale dopiero w sobote z rana dolacze do was. Pozdro, Eler. |
Cytuj:
|
Cytuj:
za to ty jestes bardzo fajny moj ty inteligenciku :* |
@He no nie widzialem cie w tym tlumie - ale przegieta matma byla fakt :confused: a Adriel w Dublinie siedzi czy gdzie tam? :P
MEXO JESTES MAŁA PIERDOŁĄ !!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:09. |