Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Wydarzenia z serwera Azura. Temat oficjalny. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=125567)

Saxe 14-05-2007 22:39

@beznick
No i jesteś głupi bo niepotrzebnie wyprzedzasz fakty. Jak sie pytasz czy Jina to moja lacha to po cholerę później twierdzisz że to ona, gamoniu? Jak ja nie lubię takiego prostactwa u ludzi, ech...
A przy okazji cię zaskoczę, bo to nie jest druid mojej lachy (nawet nie ma Ar'Sol w nicku). Jina nie jest nawet z Poznania, a poza tym to nawet nie wiem kto nią gra, chyba char komuś opchnięty został za jakieś marne grosze. A i uwierz mi że jakbym ja nim grał to byś mógł pożyć z 30 sekund. Przy okazji dobrze wiedzieć że ktoś zabił Ar'Solka, i nawet ded lista jest :D Ale już mi się nie chce wpadać na tibie żeby kogoś ubić (a to dziwne O.o)

@Cors
Łe no szkoda że forum nie czytałem to bym zagadał. Matma jak z chuja xD niezdane. Trzeba amnestie oblać :P Adriel czasami do Polski wpada, i chyba chciał jeszcze w wakacje niedługo przyjechać jakoś. Może mu dam msga jakiegoś ;p
Btw. jak przyjadę i się podam za Mexa to flacha moja? xDDD

@BaniteQ
Wbij na GG dydolu!!!11!11one1!1one!!

beznick 14-05-2007 23:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez RL_Tegax (Post 1431390)
Fajnie to Cie tata łata w dupsko jak śpisz.

ta... Ty o łataniu w dupsko z ojcem wiesz najlepiej. idz lepiej spac bo tata wola, moze dzis spotka Cie to szczescie i zamienicie sie rolami. jakby jednak tak sie nie stalo, to zycze ci duzo "luzu" hf

@sexem
no zobacz chcialem byc fajny i mi nie wyszlo. jak ja nienawidze tego prostactwa u siebie ech...

pozdrawiam was pozdrowieniem by jina ar'sol:

"yo all.hail too family Ar'Sol.

Best Solo:Dragon

Nie nawidze noobuw i jebanych zlodzieji.

Pozdro dla all kturzy to czytaja.
cya in tibia ;p"

Saxe 15-05-2007 10:15

@Up
Znowu ci nie wyszło... prostaku ;]

Ciri the Witcher 15-05-2007 16:13

Ello, po snie zimowym budze sie xP.
Ja postaram sie byc na zlocie, ale dopiero w sobote z rana dolacze do was.

Pozdro,
Eler.

Qual 15-05-2007 17:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent (Post 1431749)
Mexo no kuffa - byle bys na bilet mial - wczoraj w moim magazynku odkrylem skrzetnie skrywane 0.7 Finlandi zurawinowej - normalnie flaszka Twoja byle bys tu sie zbujal ty maly kmiotku :)

Ja tutaj probuje walczyc z nalogiem, a Ty noobku mi z zurawinowa finlandia wyskakujesz? Cicho tam siedz bo jeszcze z roboty sie zwolnie, zeby wpasc XD

beznick 15-05-2007 18:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saxe (Post 1432279)
@Up
Znowu ci nie wyszło... prostaku ;]

juz nie chcialem zeby mi wyszlo. przeciez jestem prostakiem to nie moge byc fajny :(.
za to ty jestes bardzo fajny moj ty inteligenciku :*

Cors Ent 15-05-2007 19:24

@He no nie widzialem cie w tym tlumie - ale przegieta matma byla fakt :confused: a Adriel w Dublinie siedzi czy gdzie tam? :P

MEXO JESTES MAŁA PIERDOŁĄ !!!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:09.