![]() |
Pytania zamknięte łatwizna nie mal wszystkie odpowiedzi były w tekstach. Gorzej z otwartymi gdzie wszystkie pytania dotyczyły interpretacji wiersza (dobrze piszę?), z czym mam wielki problem zawsze :/ no i po raz kolejny rozprawka była :P
PS: Teraz możecie walić kopy na szczęście na część matematyczno-przyrodniczą :D |
Cytuj:
|
Powiedzcie mi lepiej ile miało być jebanych argumentów w rozprawce? Bo z tego co przeczytałem chyba jeden z arkusza (z tekstów źródłowych?) oraz jeden z literatury/sztuki:P Sam już nie wiem.
Test Banalny wszytko oprocz rozprawki napewo mam powyżej 30 pkt, wyszedłem 10 minut przed końcem. A tam baśniowe to smoki i w fantastycznym też smoki miały byc? Bo już nie wiem:D |
Qwa chcialem tak napisac z tym wielokropkiem, ale napisal jedonak, ze stanowi "pauze"... Cholera... Mam nadzieje, ze 40+ bedzie. Z probnego bylo 39
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ale wyjsc nie mozna jak juz 15 min ostatnie zostalo to chyba trzeba siedzieć, co do rozprawki mi babka zawsze mówiła, że 3 argumenty zawsze ;] |
Mialem problem z pytaniem "Za czym tęskni podmiot liryczny w wierszu". Napisałem że za starymi czasami.A wy?xd
|
Cytuj:
|
No test ogólnie light (healing). Sęk w tym, że mi się długopisy rozpisały 8o . To wtedy zaczęła się jazda. Straciłem chyba z 10 min, ale naszczęście jeden zmartwychwstał. Rozprawkę zrobiłem oczywiście w stylu kolegi pt. "Lanie wody" (mam nadzieje że moje argumenty są choć trochę sensowne :P). No i kur... ten wielokropek. Chciałem dać że zdanie jest urwane, ale nie byłem do końca pewny.
|
Wielokropek skłania do refleksji, przemyśleń. Imo dobrze będzie :)
A autorka tęskni za nieodkrytą przyrodą, spokojem :) Kiedy będa wyniki? |
Wykopyrtnąłem się na wielokropku ale reszta poszła w miare łatwo.
@Gandalf Dobrze napisałeś. W wierszu wyraźnie pisało że tęskni za łąkami i ogrodami. |
@up: dzieki bonie bylem pewien czy dobrze ^^
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ogólnie - test łatwiejszy niż drugi próbny, z którego miałem 40 (z części humanistycznej, w sumie 85 wyciągnąłem). Powinno być >40, ale głowy nie dam. Na pewno w rozprawce strace punkt za estetyke bo mi brudnopisu nie starczyło i co i rusz zmieniałem wersję przy zakończeniu (które właśnie się w brudnopisie nie zmieściło), więc 50 nie będzie ; d Pisałem na sali gim. i się zdziwiłem, że tylko 6 nauczycieli było. Jutro mat-przyr - jak nastroje? ^^ |
Fakin duo post ;/ (missclick)
|
Moze pierwszy raz w zyciu bedzie te 40+ ;p
Jutro jest hardcore ;c Ze scislych jestem durniem ;/ mam 2 z matmy, 3/4 z fizyki no i 3/4 chemii ;/ wiecie moze kiedy beda te testy juz sprawdzone? http://wiadomosci.onet.pl/1524672,11,item.html @down Tak, bo w koncu to tez z basni. @2down Juz nie pamietam jak tam bylo napisane ale mozna by bylo sie klocic jak interpretujemy tego smoka ;p |
Ja napisałem że za nieskalana przyroda i fantastycznym światem (smoki) ; p
Tęskni się za czymś, co się już poznało. Także raczej te fantastyczne smoki tak średnio :) IMO oczywiście :) Btw. co do nwiązania do baśni - może być, że jest Jednoróg? |
Cytuj:
ja napiaslem ze motyw smoka, a potem ze smok edit: tam było jakie elementy pejzażu - zastanawiam sie czy smok byl elementem |
To ja chyba najlepiej wypadłem ;] Napisałem, że tęskni za swoim własnym rajem <LoL2>. Jeszcze coorvah zaspałem i wstałem o 8:01 (a na 8:15 w szkole miałem być :confused: ), ale w sumie nie było źle - rok temu mieli gorzej...
|
@up
Hrhrhrhr bede mogl sobie taki opis zrobic? plax? ;c |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:03. |