![]() |
Miałeś 15? :o
|
długo mnie tu nie było ;/
ale mam do Was pytanko - mineło juz kilka update'ów po krorych masa ludzi stwierdziła ze gra magiem 9 na guardii0 przestała byc fana bo jest sam waste - grałem kiedys kin ale brat mi wszystko pozabierał ;/ dlatego wlasnie pytam o maga bo tylko on mi został (35 lvl - 34 mlvl) 2 sprawa - chce kupic pacc - wogole sa miejsca gdzie mozna expic i zarabiac ?? zarowno z pacc jak i bez poza tematem: szkoda ze nie mam softow bo moze udałoby mi sie robic szybciej runki i je sellac :) |
Na wstępie, gratulacja dla wszystkich advensowiczów.
Chciałbym sie was zapytać czy warto grać na waszym świecie, po przeanalizowaniu wielu spraw wychodzi, że wasz server jest najlepszy do grania, lecz chciałbym poznać waszą opinię. Pozdrawiam, Bakuo. |
@up
Odradzam ci granie na tym serwerze, bo pełno na nim złodziejii, noobów, chamów ciezko znaleść miejsce do expienia a jak znajdziesz to góra 30 min posiedzisz bo zara ktoś ci się wbije pelno niby-pro graczy którzy nawzajem się na bossach wyżynają lepiej idz na głupią Candie jeżeli chcesz non-pvp niż Guardie bo to najgorszy świat non-pvp @edit gram na tym serwie od dwóch lat wieć prosze mi nie pisać, że gówno wiem :) pezet dr =] @ps powyższy post jest moim i tylko i wyłącznie moim zdaniem i nie musicie się z nim zgadzać :) |
Cytuj:
|
no teraz sie wiele pozmieniało :D ale prosiłbym bym o odp m na mojego poprzdniego posta :D thx :D
|
Czy Ancienciq został schackowany ?
|
Raczej tak, nie na 100%. Wiadomo że sprzedał chara, więc koleś będzie miał 800 euro w plecy : P
Ktoś jednak mówił, że IP z którego uploadowano plik z keyloggerem, jest takie samo jak to z którego Ancienciq wrzucał kiedyś swoje filmiki z huntów (czyste). Dziwi mnie fakt dlaczego nie dedzi postaci, i dlaczego owner nie umie odzyskać postaci przez RK. Gadałem z senior tutorem i mówi że CM zostali powiadomieni, niebawem dostanie bana. |
Guardia Real Picture
xD ;ppppppppppppppppp
|
Cytuj:
Character Deaths Sep 01 2008, 22:10:50 CEST Died at Level 319 by a cyclops NA RAZIE TYLKO 1 JEST |
Co do sprawy z Ancienciqiem, moim zdaniem to wielka strata postaci, jest to największy lvl na Guardii, ale też to strata kuuupy czasu :|
|
Cytuj:
|
Efektywna Praca GM'a ;]
20:00 GM Heartlistener on Guardia [2]: Accounts of Gladiatus'Knight, Nius Gazux, Legrand Wizard, Lady Oposik, Crasher of Guardia, KnightKulaa, Mago bubi, Vutie Druid, Mateusz Berger, Sir magnata, Louie Lava and Wild Old banished for breaking the rules. If you cheat, you getbanished. :-D
20:00 GM Lantheos Guardia [2]: Oh by the way, Gladiatus'knight decided to leave his precious shield before he left to BANera. Maybesomeone lucky enough can find it on Laguna Islands? BRAWO GM OBY TAK DALEJ :D:D:D:D:D:D:D:):):]:]B)B):dance::dance::dance::dance: |
Odswiezajac temat chce zapytac o sytuacje na serverze, nie gram a chce wiedziec czy nadal jest syf czyli noobiarnia w dp zlodzieje lurerzy i na kazdym expowisku po paru ktorzy expia z zamknietymi oczami... Jezeli nadal tak jest nie mam co wracac
|
Jest U Was Na servie Ravager's axe? jezeli tak to prosil bym jakas fotke...lub odpowiedz na jakim serwie jest taki rarek
pozdrawiam |
up sa nawet 2, 1 zlocil van'blaze a 2 giego rodzin de'Cloud :]
|
Pytanie: czyści ktoś green djinn tower? Expi tam lub jest w stanie pomóc na zasadzie "quest service"?
|
cze kto by mi pomogl wyciagnac kolege z bansshe trzeba dojsc poprzez ta chate na isle of kings i zabic pare dsow ghostow 2 gsy tylko ze ja bede szedl pallem bo taserem mam zzablkowane isle of kings... ktos chetny? bardzo prosze :):)
|
Cytuj:
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:19. |