Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   New temat o silverce (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126705)

Scate 07-05-2007 19:47

Heh moze mowiłęm kiedyś jak byłem noobem zeby mi pomogl odzyskac C arm ale
pozniej nie bylem juz takim noobem jak ty a Skin Skarpa nigdy mnie nie ujebal chyba ze mojego noob knighta specjalnie bo bana chcial wbic ;>

Wiec dla mnie Avery to ty jestes smieszny a ignore nie dawalem dlatego ze nie wytrzymywalem tylko zal mi bylo sluchac tekstow jak co chwile kopiowales z neta :evul:

Czasy sie zmienily :evul:

Lenidas 07-05-2007 21:38

A mnie kiedyś Rata Blanka zabiła :) No ale mi się należało, ponieważ na Cyklopach expiłem i miałem red-a, no ale oczywiście, żal mi było wracać do depo i warrior helmet (kupiony za duuuuuże pieniądze poleciał). Kurcze jak ja się dziwiłem wtedy, że runami można kogoś tak szybko zabić. A potem było "hunted or pay", ale chyba jakoś nie do końca była pewna swoich sił bo już mnie unikała. A miałem tylko jakoś 30+ (facc) lvl.

Pozdrowienia all na nowym temacie :)

Dolor 08-05-2007 08:23

Skin Skarpa - pierwsza osoba od której dostałem hunta na Silverze za zabicie jego kumpla który mnie atakował... LOL

Galera_Warrior 08-05-2007 09:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lenidas (Post 1417467)
A mnie kiedyś Rata Blanka zabiła :) No ale mi się należało, ponieważ na Cyklopach expiłem i miałem red-a, no ale oczywiście, żal mi było wracać do depo i warrior helmet (kupiony za duuuuuże pieniądze poleciał). Kurcze jak ja się dziwiłem wtedy, że runami można kogoś tak szybko zabić. A potem było "hunted or pay", ale chyba jakoś nie do końca była pewna swoich sił bo już mnie unikała. A miałem tylko jakoś 30+ (facc) lvl.

Pozdrowienia all na nowym temacie :)

Moj pierwszy Bright Sword wylootowany z red skulla razem z Matim Bestia (Edzio Szczesliwy) zostal sprzedany za 40k :P

A co do ubicia, pamietasz jak ja chcialem cie ubic, a jak zobaczylem twoj lv to przepraszalem? :D Noobowskie lata :P

Dolor 08-05-2007 16:12

Umc Umc Umc a mi się właśnie nudzi nie mam co robić chciałem włączyć Tibie ale właśnie serv z RYla zaczął działać no i przypomniałem sobie że nie mam itemów na postaci :P

adrius 08-05-2007 16:30

Lol przypomnialo mi sie jak na 3 lvl padlem na racie xD albo jak nie potrafilem ubic huntera z 1 hp i mnie ubil xD(ale to bylo 1 postacia -knightem).

Galera_Warrior 08-05-2007 17:06

hah! Bo to raz sie padalo gdy potwor mial red hp?

Pamietam jak poszedlem Neoxerem na bodajze 25 lv z Asta Calerem i kim jeszcze na Drag Hunta. Wtedy Drag shield po 8-9k chodil wiec sie oplacalo... Ubilismy chyba 3 dragi i postanowlismy zobaczyc jak wyglada DL. Schodzilismy po koleji na dol, i kazdy padl. Ja pierwszy, pozniej asta probowasc odzyskac moj loot i ten ostatni (nie pamietam nicku) probojac odzyskac nasz loot.

Dolor 08-05-2007 17:14

Muszę powiedzieć że nawet najlepszym zdarza się zginąć w noobiaty sposób :)

Avery Twine 08-05-2007 18:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scate (Post 1417134)
Heh moze mowiłęm kiedyś jak byłem noobem zeby mi pomogl odzyskac C arm ale
pozniej nie bylem juz takim noobem jak ty a Skin Skarpa nigdy mnie nie ujebal chyba ze mojego noob knighta specjalnie bo bana chcial wbic ;>

Wiec dla mnie Avery to ty jestes smieszny a ignore nie dawalem dlatego ze nie wytrzymywalem tylko zal mi bylo sluchac tekstow jak co chwile kopiowales z neta :evul:

Czasy sie zmienily :evul:

mm ;-) z neta? jesli twoj zakres tekstow konczy sie na : Sp**** na wyzywaniu starych i na straszeniu ludzmi ktorych nawet nie znasz to nie mow nikomu ze ze sciaga teksty z neta poprostu ma sie pomysl ;] a skin bana nie chcial wbic bo to bylo przed jego slubem. Tlumacz sie dalej i wymyslaj historyjki jak zwykle zreszta ;-) Szkoda tylko ze piszesz o mnie teksty z twojego zyciorysu ;p Ciao ;]

Avery Twine 08-05-2007 18:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Carrota (Post 1416841)
No no dawno mnie nie było ;)
Może warto ustalić coś dokładniej z tym spotkaniem ? : >
@Avery
To Ty jesteś tym kolesiem co się lizał do Jess,Mary i Liny? :>
Mówiły mi kiedyś o tym =>

Btw. Kto to jest ten Skin Skarpa? : P

mmm ;-) lizał dupe ? Grubo macie.A takie sciemy ze tak ci mowily to omfg. Chcesz to mozemy sie ich spytac jak bylo ? One są moimi kolezankami ; ]

I do all ktorzy mowia ze lizalem im dupe :Nie odróżnacie koleżeństwa od lizania dupy ;-)

Zakion.Max 08-05-2007 19:57

Ludzie Mowie Wam!! Grajcie W Ryla2!!!! Wyrombista Gierka!!
Tibi Juz Nie Nawidze!!

Tupac666 08-05-2007 20:01

OMG :D
Z tego co ja zauważyłem to jemu nie chodziło o itemki tylko o zwykłą rozmowę... mi tak samo, żeby nie było ^^
A tak wogóle to Avery puźniej zjechał chara i nadal z nimi rozmawiał, więc raczej nie lizał im dupy bo nie chodziło o ochronę/itemy z ich strony bo już tu niegrał... logował się tylko żeby pogadać...
Bylo to z rok temu ale pamiętam jak dziś :evul:

Avery Twine 08-05-2007 22:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tupac666 (Post 1419316)
OMG :D
Z tego co ja zauważyłem to jemu nie chodziło o itemki tylko o zwykłą rozmowę... mi tak samo, żeby nie było ^^
A tak wogóle to Avery puźniej zjechał chara i nadal z nimi rozmawiał, więc raczej nie lizał im dupy bo nie chodziło o ochronę/itemy z ich strony bo już tu niegrał... logował się tylko żeby pogadać...
Bylo to z rok temu ale pamiętam jak dziś :evul:

Wreszcie jakis glos prawdy

Carrota 08-05-2007 23:15

Napewno mi tak mówiły btw. to były moje "sis" :D
Utrzymuje z nimi kontakt nadal!!
Więc daj sobie spokój...
I zakończmy tą bezsensowną kłótnię..:cup:
Ustalmy dokładną datę spotkania w lecie
Jak cos to nie mogę od 9 sierpnia do 18 ..
Proszę ,aby zorganizować to tak żebym mogła przyjechać xD
Avery będziesz ? :> B)

Shinhoshu 09-05-2007 00:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zakion.Max (Post 1419309)
Tibi Juz Nie Nawidze!!

To po ch** tu piszesz...

Mendolina 09-05-2007 11:06

Lerickzenho banished? :O

Michael Rzotkiewka 09-05-2007 15:50

@Up
A czego tak myslisz?

Mendolina 09-05-2007 16:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michael Rzotkiewka (Post 1420497)
@Up
A czego tak myslisz?

Na forum tibi com krystalan napisał, skopiował jak gm pisze że za macro dostał bana, chyba że źle coś przeczytałem :P

Avery Twine 09-05-2007 17:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Carrota (Post 1419848)
Napewno mi tak mówiły btw. to były moje "sis" :D
Utrzymuje z nimi kontakt nadal!!
Więc daj sobie spokój...
I zakończmy tą bezsensowną kłótnię..:cup:
Ustalmy dokładną datę spotkania w lecie
Jak cos to nie mogę od 9 sierpnia do 18 ..
Proszę ,aby zorganizować to tak żebym mogła przyjechać xD
Avery będziesz ? :> B)

Oo mam doczynienia z "Caroline"? hmm flor zaprzecza. ;-) a czy bede nie wiem

adrius 09-05-2007 17:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 1420256)
Lerickzenho banished? :O

Ja tam bym wolal banished all ftp:p.Albo przynajmniej tych co mi zalazli za skórę i co chcieli.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:04.