![]() |
Heh moze mowiłęm kiedyś jak byłem noobem zeby mi pomogl odzyskac C arm ale
pozniej nie bylem juz takim noobem jak ty a Skin Skarpa nigdy mnie nie ujebal chyba ze mojego noob knighta specjalnie bo bana chcial wbic ;> Wiec dla mnie Avery to ty jestes smieszny a ignore nie dawalem dlatego ze nie wytrzymywalem tylko zal mi bylo sluchac tekstow jak co chwile kopiowales z neta :evul: Czasy sie zmienily :evul: |
A mnie kiedyś Rata Blanka zabiła :) No ale mi się należało, ponieważ na Cyklopach expiłem i miałem red-a, no ale oczywiście, żal mi było wracać do depo i warrior helmet (kupiony za duuuuuże pieniądze poleciał). Kurcze jak ja się dziwiłem wtedy, że runami można kogoś tak szybko zabić. A potem było "hunted or pay", ale chyba jakoś nie do końca była pewna swoich sił bo już mnie unikała. A miałem tylko jakoś 30+ (facc) lvl.
Pozdrowienia all na nowym temacie :) |
Skin Skarpa - pierwsza osoba od której dostałem hunta na Silverze za zabicie jego kumpla który mnie atakował... LOL
|
Cytuj:
A co do ubicia, pamietasz jak ja chcialem cie ubic, a jak zobaczylem twoj lv to przepraszalem? :D Noobowskie lata :P |
Umc Umc Umc a mi się właśnie nudzi nie mam co robić chciałem włączyć Tibie ale właśnie serv z RYla zaczął działać no i przypomniałem sobie że nie mam itemów na postaci :P
|
Lol przypomnialo mi sie jak na 3 lvl padlem na racie xD albo jak nie potrafilem ubic huntera z 1 hp i mnie ubil xD(ale to bylo 1 postacia -knightem).
|
hah! Bo to raz sie padalo gdy potwor mial red hp?
Pamietam jak poszedlem Neoxerem na bodajze 25 lv z Asta Calerem i kim jeszcze na Drag Hunta. Wtedy Drag shield po 8-9k chodil wiec sie oplacalo... Ubilismy chyba 3 dragi i postanowlismy zobaczyc jak wyglada DL. Schodzilismy po koleji na dol, i kazdy padl. Ja pierwszy, pozniej asta probowasc odzyskac moj loot i ten ostatni (nie pamietam nicku) probojac odzyskac nasz loot. |
Muszę powiedzieć że nawet najlepszym zdarza się zginąć w noobiaty sposób :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I do all ktorzy mowia ze lizalem im dupe :Nie odróżnacie koleżeństwa od lizania dupy ;-) |
Ludzie Mowie Wam!! Grajcie W Ryla2!!!! Wyrombista Gierka!!
Tibi Juz Nie Nawidze!! |
OMG :D
Z tego co ja zauważyłem to jemu nie chodziło o itemki tylko o zwykłą rozmowę... mi tak samo, żeby nie było ^^ A tak wogóle to Avery puźniej zjechał chara i nadal z nimi rozmawiał, więc raczej nie lizał im dupy bo nie chodziło o ochronę/itemy z ich strony bo już tu niegrał... logował się tylko żeby pogadać... Bylo to z rok temu ale pamiętam jak dziś :evul: |
Cytuj:
|
Napewno mi tak mówiły btw. to były moje "sis" :D
Utrzymuje z nimi kontakt nadal!! Więc daj sobie spokój... I zakończmy tą bezsensowną kłótnię..:cup: Ustalmy dokładną datę spotkania w lecie Jak cos to nie mogę od 9 sierpnia do 18 .. Proszę ,aby zorganizować to tak żebym mogła przyjechać xD Avery będziesz ? :> B) |
Cytuj:
To po ch** tu piszesz... |
Lerickzenho banished? :O
|
@Up
A czego tak myslisz? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|