![]() |
@2Up
A mi sie wydaje, że znowu wbiła 8 lvl na rooku i dopiero wtedy znów się zrookowała :p |
UP
Street"Fighter ____ YhychybaTy ____ neutral.forum.fighter A może zamiast ukrywać się pod dopiero założonymi kontami podacie swoje prawdziwe nazwy (w grze i na forum?) Lol.... God jest założyć nowe konto na forum i pisać różne teksty :baby: Pozdrawiam ps. "... kij w mrowisko..." :) Edit. przepraszam była "literówka" |
Niezla brazyliana sie robi z tej wojny ;]
Qel... gratuluje decyzji. N'joy you'r real life... |
Cytuj:
|
up :)
Czytam |
Wszyscy popelniamy bledy, wazne ze zrozumiala...
Qel respekt! =) |
Skąd macie pewność że ona sama to zrobiła?
|
Wlasnie ja sie zastanawialem patrzac po dacie =)
Ale jezeli wierzyc temu co tam napisala to mogla to zrobic w kazdej chwili kiedy zrozumiala to co zrobila.. zreszta, ona czy nie ona podbila na rooka, nalezalo sie ^^ |
To napewno nie zrobila Qel..... Domyslam sie kto maczal w tym palce :)
|
I dobrze jej tak.
|
Hm... Najpierw Moczykij, teraz Qel kogo Vision[y] wybiorą następnego? ;)
|
Cytuj:
Eee ten tego misiu podobno Qel to jest ktoś z RL od Imargama itp. Nie sądze, żeby to oni ją shakowali. Chociaż oni idą po trupach więc wszystko jest możliwe. |
A ja wiem swoje :p Pozatym Qel na pewno nie jest RL od Imargama ;)
|
a ja mysle ze zamieszany w to jest niejaki roger sunrise :)
wole vision od duskow ale w tym przypadku przyznam ze zasluzyla sobie na to skoro zrokowala co najmniej magramiego - teraz pewnie zaluje |
Cytuj:
|
Jeżeli chodzi wam o Roger Sunrise to napewno nie On i Przestancie z tym oczernianiem nie wiecie nawet jak to jest w wojnie a gadacie bzdury .
Dusikness Forever !! |
Cytuj:
Jednym słowem ~Burdel |
Bez offtopu, ale ty UP jestes taki pro, ze zal z toba gadac ziomek. Nic nie wiesz o tej wojnie, a gadasz najwiecej ;]
|
Name: Qel
Sex: female Profession: Druid Level: 8 World: Furora Residence: Liberty Bay House: Marble Lane 1 (Liberty Bay) is paid until Jun 05 2007 Guild membership: Rita of the Vision Qel jeszcz tylko jakies hmm 18216600 Expa do odrobienia lol :) |
Wziela sie ostro i poluje zawzięcie na rotach na LB :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:28. |