Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   DarkEden (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=12913)

Adaras 22-10-2004 07:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raczeq
ehh nawet swoi mnie teraz zabijaja.... musze zrobic nowego chara....:/

Dokup sobie "Alignment" u NPC'a w Castle Limbo, on ci polepszy do -2500. Wetdy tylko zabijasz jednego potworka i masz Neutral. Nie ma potrzeby robić nowego chara.

Raczeq 22-10-2004 08:24

Adaras wydalem 150k na to i h*** dalo...:/

Hubert-pol 22-10-2004 15:33

Ustań sobie gdzieś i czekaj... align Ci rośnie o 10 tylko, ale dość szybko do -2500.

Warloczek 22-10-2004 16:01

zdejmij wszytsko i zapierdzialaj do eslanian.
z tym poprawieniem algina to guwno dalem dla npc 3M i tylko strata kasy
dalej bylem evil poszlem na slayerki i mam neutral.

Zloty man 22-10-2004 20:12

Ale dokladnie !!!

Nie kapuje tych skili : dex , int i str
PROSZE powiedzccie ale dokladnie w co vamp powinien inwestowac ja na 25 lvlu mam ~24 str ~40 dex i ~70 int
a jak powinienem miec ?
I co to do ******* wogule daje ? plz dokladnie

Warloczek 22-10-2004 20:48

A czytałeś cały temat? Tam pisze
INT-siła czarów
DEX-trafność
STR-siła broni (rąk)

Berburio 23-10-2004 01:46

Kurde

Kurde czekałem 4 godziny żeby się ściągneło i dupa: Jest coś takiego.

http://www.w-s.pl/~marek/bez%a0tytu%b3u.JPG

P.S obrazek nie mój tylko Xsardiego. Ale mi wyskakuje identycznie.

Pomoc prosze na gg: 4471158 lub na forum.

Już sobie poradziłem :)

cobra 23-10-2004 08:43

mam problem
jak dodawać czary dal człowieka ,a jak do wampira plx odpowiedzcie

Berburio 23-10-2004 08:48

Zrąbałem

Zrąbałem coś. W tym mieście gdzie się zaczyna poszłem do maga i była opcja free teleporting to training czy jakoś tak . To skorzystałem. Potem wyszlem exitem i trafiłem do jakiegoś miasta gdzie peło vampirów którzy mają same evil i zabijają :( Co mam zrobić żeby się wydostać?? A to miasto gdzie się teleportowałem do tego treningu na o się zaczynało :(

Zaknafenian Do'Urden 23-10-2004 10:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Berburio
Zrąbałem coś. W tym mieście gdzie się zaczyna poszłem do maga i była opcja free teleporting to training czy jakoś tak . To skorzystałem. Potem wyszlem exitem i trafiłem do jakiegoś miasta gdzie peło vampirów którzy mają same evil i zabijają :( Co mam zrobić żeby się wydostać?? A to miasto gdzie się teleportowałem do tego treningu na o się zaczynało :(

Jest takie miasto na o, ale tez go nie pamietam. Ale ja tego nie kumam...co sie boisz wyjsc? przeciez i tak nic nie tracisz jak zginiesz... mozesz co najwyzej zwyzywac tych kolesi jesli cie walna... a propos zabijania wlasnej rasy: zaatakowal mnie gosciu ja go zabilem i mam algin very good ^^

Ja natomiast prosilbym o pomoc: O co chodzi w tej "wojnie" na godzine miedzy castle septimus a octavius????? :(

Emil1 23-10-2004 10:41

Prosiłbym o opisanie czarów vampa. Bo np. nie wiem co robi ta niebieska otoczna (nie pamiętam nazwy), ale rysunek skilla wygląda jak siedząca babka.

Zaknafenian Do'Urden 23-10-2004 11:23

oostary..za duzo roboty...co Ty nie znasz angielskiego? to jak Ty w Tibie grasz?^^
Blood Drain -wiadomo dzieki temu odzyskujesz czesc hp. nie mozesz uzyc jesli przeciwnik ma wiecej niz 30% swojego zycia

Hide-zakopujesz sie w ziemi ale nie mozesz sie przemieszczac. Wychodzisz klikajac prawy przycisk myszy. Slayerzy cie nie widza ale wampiry widza taka dziure i czesto dochodzi do pomylek bo w takiej samej dziurze czasami sa potwory ^^.

Hands Of Wisdom- z tego co rozumiem to-to zwieksza jakby moc walki wrecz. nie uzywam

Darkness-chmurka, wampiry widza ludzie nie ^^

TransformToBat, TransformToWolf- wiadomo.Pamietaj tylko ze do transformacji musisz miec skrzydelka lub lapki =)

Invisibility- czekam na to cholerstwo!!! wampirek pochodzi i z zaskoczenia chlatu chlatu =)

Rapid Gliding - fajne przyspieszenie

Transfusion - to chyba pomaga twoim kamratom...tzn dzielisz sie z nimi krwia

Dark Revenge- to jest fajne moze byc czarem zaleznym i niezaleznym. Zalezny to jest na poziomie 63 :/, a niezalezny jak widzisz ze jakis wampir umiera obok ciebie. Zwieksza zadawany "demedz" do maximum.

Meteor Strike- zawsze twierdzilem ze wampiry sa nie ztej ziemi, tak wiec moga przyzwac meteor ktory robi fajne boom i trzesie sie ekran ^^

Soul Chain -nie wiem :/...to znaczy: chyba mozesz sie teleportowac do wybranej postaci, ale glowy nie dam :P

Reszta wy bo mnie juz palce bola ^^ :D

(Edit) ej? a DE teraz jest juztylko dostepny jako teen version? bo chcialbym zbierac glofki a nie te cholerne kamienie dusz ^^

Hubert-pol 23-10-2004 14:59

Chcesz czary vampa to wejdz na strone i sobie poczytaj

Berburio 23-10-2004 20:48

Mam coś nieteges. Mam czar Blood Tunels... i czemu nie działa?? :/ on potrzebuje coś jak czar zamiana w nietoperza -nietoperze skrzyło?? I czy to też jest u tego grubasa w pierwszym mieście?? :/

Zaknafenian Do'Urden 23-10-2004 21:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Berburio
Mam coś nieteges. Mam czar Blood Tunels... i czemu nie działa?? :/ on potrzebuje coś jak czar zamiana w nietoperza -nietoperze skrzyło?? I czy to też jest u tego grubasa w pierwszym mieście?? :/

A ja jestem bosski,(ach ta skromnosc) wiec ekhm...:

Blood tunnel jako blood tunnel dziala tylko z seal-em(taki duzy niebieski diamencik za bagatelka 70k wzwyz) ktory MA juz swoje miejsce docelowe...czyli np jesli chcesz trafic do naprawde cholernie-strasznie-ciezkiego miejsca to takowy seal kup.zazywczaj ma swoje miejsce taki seal w takim tunelu [nie pamietam nazwy] gdzie jest od cholery chaos guardianow tych gosci z maczugami(3x wyzsi od ciebie) itp...giniesz po 5 sekundach ale jesli jestes sprytny to omiajajac takie potworki(niech inni walcza) mozesz zgarna lupy za okolo 300k (jak ja^^ a mam teraz prawie 2 miliony dolarow na 34 poziomie). Natomiast drozsze seal-e nie maja miejsc docelowych i do tego jest ci potrzebny blood mark czyli: kupujesz taki czysty seal i robisz blood marka np przed zamkiem wampirow(blood mark i blood tunnel to skile a tych nie mozna uzywac w pz) i jak robi sie cholernie goraco a nie chcesz zginac to aktywujesz blood TUNNEL i przenosi cie tam gdzie aktywowales blood MARK . no i chyba koniec...aha warto by dodac ze seal-e maja od 5 ladunkow do 25 ^^ a ja to wszystko skumalem w 2 minuty. seale kupujesz w zamku u NPC najbardziej na lewo taki zakapturzony gosciu co sprzedaje skrzydelka i serum itp.

besn 23-10-2004 21:40

sciagnelem 2 dni temu i sobie pogrywam pomalu, jak narazie 32 lvl vamp, zaczyna mi sie wkrecac ale b. powoli ;-) + za duzo slayersow mi sie kreci na hunting ground' ;p

Sokochłap 24-10-2004 08:40

hej. Nie wiem jak uczyc sie czarow! Wchodze tylko i klikam na niego i wyswietla mi sie informacja! Pomocy!

Zaknafenian Do'Urden 24-10-2004 09:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sokochłap
hej. Nie wiem jak uczyc sie czarow! Wchodze tylko i klikam na niego i wyswietla mi sie informacja! Pomocy!

gdzie wchodzisz? jak na niego klikasz? jaka informacja?o czarze? jasniej pliska. I powiedz kim jestes slayerem czy wampem. slayerzy ucza sie czarow w gildiach a wampy u 2 NPC

Sokochłap 24-10-2004 09:26

no wiec jestem vampem. Wchodze do informacji o postaci(sila itp.) pozniej zakladka spells i ten czar ktory jest na zielono(moge sie go nauczyc) gdy klikam pojawia sie informacja o nim.(klikam lewym bo prawym nic sie nie dzieje)

Emil1 24-10-2004 09:51

@up
Bo te czary zaznaczone na zielono to czary których możesz się nauczyć. A uczysz się u NPC w zamku. Niestety nie pamiętam nazwy ale znajduje się on przy kukłach i górnej ściance.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:34.