Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Wojna ftp vs ffu ssy i filmiki (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129756)

Michael Rzotkiewka 04-06-2007 02:30

Wraca nadzieja...

Score: Freedom for Unity, Forever Wanted and allied 2229 points vs 2248 points Feel The Power+Allied
Frags: Freedom for Unity, Forever Wanted and alliance 32 vs 38 Feel The Power.

Mimo ze ich jest duzo i maja wieksze lvle... Trzeba wierzyc :)

Alap 04-06-2007 15:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michael Rzotkiewka (Post 1464767)
Wraca nadzieja...

Score: Freedom for Unity, Forever Wanted and allied 2229 points vs 2248 points Feel The Power+Allied
Frags: Freedom for Unity, Forever Wanted and alliance 32 vs 38 Feel The Power.

Mimo ze ich jest duzo i maja wieksze lvle... Trzeba wierzyc :)

No widze, że nie jest aż tak źle..

Zgadzam się z Michaelem - TRZEBA WIERZYĆ !!! :)
(podobno wiara czyni cuda :D )

<OMO> 04-06-2007 16:42

@up
Chyba :p ale nie zawsze sie spełnia

Kacperka 05-06-2007 00:28

Tak jak mowilem :) Powooli, pojedyynczo dojdziemy do zwyciestwa:) Hail FFU :)

Galera_Warrior 05-06-2007 01:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kacperka (Post 1465995)
Tak jak mowilem :) Powooli, pojedyynczo dojdziemy do zwyciestwa:) Hail FFU :)

Tak tak, ubijacie brazola, brazol spada z 150 na 149 bo ma blessy a na nastepny dzien ma 151 bo expil cala noc. I itd.. Itp..

Alap 05-06-2007 01:06

taa... pojedynczo !
inaczej sie z nimi nie da :P :)

Dolor 05-06-2007 10:41

Mi się wydaje że ftp się szybciej rozpadnie bez wojny.
Oni sie zaczną w końcu wewnętrznie wyniszczać bo tak jest w większości tak dużych gildi jak oni

Zuleq 05-06-2007 15:49

@up

Agreed.

Dawergo 05-06-2007 18:22

16:07 Warning! The murder of Sirikito was not justified.

skull zejdzie dam film

http://www.***********.com/617294377.html

s p e e d y s h a r e oczywiscie

Alap 05-06-2007 20:47

Gz !!
Szybko padł.. tak powinno sie to robić :)

<OMO> 05-06-2007 21:03

Brawo DawuŚ Piękna Profeska Tak Kurde 3mać

Dawergo 05-06-2007 21:12

@up
dzieki :) teraz moge pokazac troche pvp nauczonego na o*s-ach :p teraz czekam na next noobka ;)

w miejsce * wpisac t <cenzura niech bedzie nie wiem czy o*s sa karane ;p>

Kacperka 06-06-2007 00:30

22:18 Dawergo Sewery [65]: i got great plan
Dokladnie tak bym to opisal... Gratki bro :) Wszystko miales obmyslone;]

Kasztaniaczek 06-06-2007 00:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dawergo (Post 1467047)
@up
dzieki :) teraz moge pokazac troche pvp nauczonego na o*s-ach :p teraz czekam na next noobka ;)

w miejsce * wpisac t <cenzura niech bedzie nie wiem czy o*s sa karane ;p>

tak, priv servy sa nielegalne ^.^

Candi 07-06-2007 00:24

Narazie jeszcze jest ok, ale jeśli ftp się wkurzy to niestety ffu popamięta i raczej straci wielu członków, a w skutek tego upadnie... Ta wojna nie ma sensu, na Silverze jest zbyt dużo br i niestety zawsze będziemy w ponurej mniejszości. Rozbicie ftp jeśli nastąpi to w krótkim czasie pojawi się nowa gildia pod inną nazwą i zrzeszającą te same osoby. Narazie jedyne skutki jakie widze po tej "wojnie" to wymuszanie kasy przez członków ftp, bezpodstawne zabicia osób nie uczestniczących w wojnie. Spróbujcie wymyślić jakiś inny sposób żeby przejąc kontrolę, bo ta wojna nic nie da oprócz zniechęcenia do gry ffu i stracenia przez nich wypracowanych leveli...

Kacperka 07-06-2007 00:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Candi (Post 1469100)
Narazie jeszcze jest ok, ale jeśli ftp się wkurzy to niestety ffu popamięta i raczej straci wielu członków, a w skutek tego upadnie... Ta wojna nie ma sensu, na Silverze jest zbyt dużo br i niestety zawsze będziemy w ponurej mniejszości. Rozbicie ftp jeśli nastąpi to w krótkim czasie pojawi się nowa gildia pod inną nazwą i zrzeszającą te same osoby. Narazie jedyne skutki jakie widze po tej "wojnie" to wymuszanie kasy przez członków ftp, bezpodstawne zabicia osób nie uczestniczących w wojnie. Spróbujcie wymyślić jakiś inny sposób żeby przejąc kontrolę, bo ta wojna nic nie da oprócz zniechęcenia do gry ffu i stracenia przez nich wypracowanych leveli...

Jak sie ftp wkurzy?
Oni juz sie dawno wkurzyli.. a tymbardziej jak tak duzo hlvli z ich guildii pada od noob lvlow.. te nooby moga nam obciagnac.. nic to im nie pomorze ze sie wkurza.. wiem ze duzo lepszej silvery nie zrobimy ale ja walcze chociazby po to zeby pokazac bra jakie sa cioty i troche ich powkurzac i poprzeszkadzac im w tej noobowatej cheaterskiej grze ;P a na tibie i tak juz w sumie klade bo nawet na nia czasu nie mam .. wiec mi to lata czy ja bede mial jeszcze gre na silverze czy nie.. :P a co do tracenia lvli to takie lvle to mala strata... taki 70 lvl to tam jeszcze nie jest taki duzy a w tej guildii wiekszosc ponizej 70...

Gorzej juz byc nie moze a lepiej jeszcze jest taka mozliwosc :)

Edit:
Feel the power academy deleted... -.- kijowo.. tam latwe fragi byly :S ale w takim razie ftp traci duzo ludzi... i duzo jeszcze straci :evul:

Kelody 07-06-2007 09:51

Powrot

No więc jednak powrociłem na Silvere...
Wielu może mnie kojażyc jako Gortizenx :p
Powrociłem żeby grać niestety bez nadzieji wbicia +100 lecz zajeb@$ia kilku wrogów z ftp ( Tak jak Ligus :p )

Kacperka 07-06-2007 10:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kelody (Post 1469429)
No więc jednak powrociłem na Silvere...
Wielu może mnie kojażyc jako Gortizenx :p
Powrociłem żeby grać niestety bez nadzieji wbicia +100 lecz zajeb@$ia kilku wrogów z ftp ( Tak jak Ligus :p )

W takim razie Witam Ponownie xD

Candi 07-06-2007 11:58

To może ktoś napisałby chociaż newsa na hunted.pl o wojnie na Silverze? Pewnie wróciłoby kilka osób, które przeniosły się na inne servy, a narazie hunted jeszcze nie miał żadnego newsa dot. Silvery...

Alap 07-06-2007 15:51

hmm... no zawsze można spróbować

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:18.