![]() |
Cytuj:
|
zauważcie że Hydry, djiny, pirate corsairy też są na powierzchni ;). Tylko dpowiednie oddzielone od wszystkiego. Myślę że tak tutaj będzie.
|
Pingwiny raczej nie będą miały siły żółwi... króliki to będzie może coś jak wilk...
ale to się okaże :). Fajnie wyglądają kryształowe pająki. Ciekawe czego dowiemy się w ten piątek? Może coś o balansacji profesji? ;) @2xdown: Pewnie tak, najlepsze zawsze na koniec. |
Podoba mi się lodowy smok. A szczególnie jego 'Chill out'. ;)
To mini-yeti ssie. |
Hmm... O balansacji postaci pewnie będzie w dwóch ostatnich tygodniach, a w ten piątek pewnie pokażą nowe przedmioty albo coś nie aż tak podniecającego większości jak wyrównanie postaci :)
|
kurwa znowu nic dla facc ;( te cipy nie obhodzom sie dobze z faccami!;(ej czy balansacja profesji bendzie dla facc?????????????????
Ps. pzepraszam za blendy ale mam dysklecje |
@Zbujca
Dysleksja dysleksją... ech... ;/ @topic Braindeath wygląda po prostu... obrzydliwie... Gdybym takiego zobaczyła (co jest niemożliwe z dwóch powodów), od razu w tył zwrot i gazu gdzieś, gdzie ich nie ma ;x A Chakoya wyglądają baardzo fajnie ;D Takie "słodkie" ;D |
Hehe te chakoya przypominaja mi troche wookie (czy jak one tam maja) z Star Wars i gremliny xD. Pingwiny wporzo, a lodowy smok poprostu wymiata! Wygladem przypomina mi Saphire z Eragona. Ciekawy tylko jaki bedzie loot z nowych potworkow. ;)
|
Cytuj:
|
A co z "lodowym demonem" czy juz wszyscy o nim zapomieli ??
przeciez byl rok temu screen i kazdy o nim zapomial ... mam nadzieje ze cos bedzie takiego silniejszego zeby przydal sie wkoncu do czegos bloker na wyzszym lvlu bo to nie ma sensu ciagnac gry dalej .... Cos o balance... Zdaje mi sie nastapi wyrownanie postaci ale nie az tak mocne jak kazdy sobie mysli ;) Polepsza pewnie pallka i najta lecz nie nastapi.. chyba era Knightow i Palladynow tak jak to mialo miejsce z sorcami 2 lata temu (no miejmy nadzieje ze tak bedzie xD ) Pozatym jesli balance by nie mialo nastapic to juz nie bylo by sensu grac knightem dalej ... nie oplaca sie na niczym expic oprocz blachych potworkow typu: dragi czy zolwie ...bo reszta to waste... poniewaz robi sie na nich zaledwie 50-80k\h z lekkim zarobkiem. Na hunty nie oplaca sie chodzic poniewaz "golden armor" schodzi do cen krytycznych -20k , "dsm" -60k , mms -90-120k , g legi - 100-130k ... czy jest w tym sens zeby knight chodzil i bloczyl tego typu potworki ... Plusem w nastepnym upie bylo by tez to jak by w sklepach wprowadzili skup roznych itemkow typu g armor za jakies 50k wtedy nie bylo by az tak zle... a z reszta sami zobaczymy jak to sie ulozy i na co stac CipSoft Your Ksen ;) |
Cytuj:
Ale... ZAL.NEOSTRADA.BR.COM.NOOB.PL! |
Cytuj:
kup se "musk" i słownik, albo przynajmniej zainstaluj mozille 2.0 która poprawia byki. |
Ludzie skończcie narzekać że wszystko pokazują dla pacc a nic dla facc
PRZECIEŻ TO JEST REKLAMA PO TO ABYŚ KUPIŁ PACC ! Jak widzisz reklamę np chipsów lays to wież z góry że za darmo ich nie dostaniesz. Podobnie jest z tymi newsami o update są po to abyś kupił pacc ;p |
Na szczęście balansacja profesji będzie dotyczyć każdego :P Tylko kiedy CipSotf da nam jakieś informacje odnośnie wyrównania postaci!?
|
No właśnie ja czekam na Piątkowego Newsa odnośnie update ale jak narazie cisza :>
|
ja tez czekam i sie doczekac nie moge :D 8o
|
Jest już artykuł o tworzeniu tego update, jeśli chcecie możecie poczytać ;)
Możliwe że on jest właśnie zamiast teasera. |
Cytuj:
|
Proszę niech tibia.pl przetłumaczy ten news na tibia.com Proszę :(
|
nom widzialem artykul.. ale myslalem ze bedzie kolejny przeciek nt update.. :(
p.s. tibia.pl przetlumaczcie -.- bedzie bardziej zrozumiale :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:05. |