Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Wojna Nowa (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=132308)

Aro aka papa 08-06-2007 13:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arm (Post 1471395)
czlowieku od 2 lat lizesz dupe kazdemu z dpft zeby nie miec chara forever, pamietam jak po wojnie z ez do kazdego pisales "jak ci obciagne to mi obnizycie payment:D" "jak ci zrobie loda to wyciagniesz mnie z war?", teraz wbiles do DPFT i zrobiles sie twardy a tak naprawde jestes cienki ... myslisz ze swoimi wypowiedziami bedziesz lepszy ? czlowieku wyzwiska od takiego zera w tibi i przedewszystkim na rl to dla mnie nic... byles liderem ez, blagales o pomoc a potem sam jako pierwszy chciales sie wyplacic jeszcze pamietam jak tlumaczylem ci co fosfik do ciebie mowi no bo jak takie zero moze znac chociaz 5 slow po ang... czlowieku ogarnij sie, stul pysk na forum i pokaz jaki jestes dobry w wojnie, pozdro z warszawy frajerze

HAHAAHHA ty cos w tym jest mam jeszcze ten hotkey gdzies...a jest:
22:40 Sua Mea: jak ci powiem ze ci pociagne druta to uratujesz mnuie?:P

Typ wbil sie do dpft i mysli ze ma swoje 5 minut pierwszy raz od 2 lat uciemiezenia i zaczyna cynic na forum rofl.
Lind moze i ma swoje wady nikt nie jest doskonaly ale w przeciwienstwie do ciebie ma jaja i jesli on jest zerem to ty dawno jedziesz na minusie stary.

Terrified 08-06-2007 13:40

Masz pan calkowita racje... sua to taki jebany lizodup, mysli ze jak dobrze expi to kurwa jest bosse, a tak naprawde to zwykla ciota :OOO

Terrified 08-06-2007 13:45

No coz kurwa, po huj ci jechac! Nie ma najmniejszego sensu bo i tak TTT wygra wojne a dpft bedzie placic :evul: :cup::cup::cup::cup::cup::cup:

Thuygioshok 08-06-2007 14:31

Kurwa kultury

gigoro 08-06-2007 15:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Myhass (Post 1471290)
gigoro mozesz nam opowiedziec jak dogadujesz sie z innymi ownerami aresa ze np jeden gra w niedziele i swieta drugi w dni normalne parzyste a 3 nieparzyste?? a i jak znajdujecie stamine na botowanie na scarabach?? tak obiektywnie?

a tak na marginesie jak by policzyc wszystkie chary które kupiliscie łacznie z aresem (czyt hell kazi, lukrecja borgia i inne lamuchy) to mogli byscie chyba zrobic nowa gildie i bic sie z dpft&ttt :D

Ps. kto chce znac wzór na 155 kina ???!?!!! (czyt ares~) podziel jego exp na ilosc ciot które maja do niego pasy = 40k na "lepka" :DD:D:D:D

pozdrawiam !

Sorry, przy podziale expa wyjdzie 1k na osobe :S

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fossilos (Post 1471354)
@Gigoro

Aaty, Beduriona nie było

Był napewno luki,thouri i damoon oraz kilka, kilka, innych ....
Reszta synu dała logi.

I do ch*ja pana dali logi z 30 minut przed tym jak wyszliście z pz.

Wyszli pizdy z pz, bili się nawzajem przed depo, myślą że są mocni, silni.
Po prostu jest mi was żal.
I tak prze****ecie tą wojne, nie pierwszy raz gigoro pokazałeś swoja mądrość weź spier*** do swojego kochanego Denisa i sharujcie razem Vynalecka ! -.-

BTW
Którym kupionym charem jesteś w TTT?

Po pierwsze, nie jestem Twoim synem.
Po drugie, nawet nie wiedzialem ze Denis gra Vynaleckiem.
A po trzecie, pamietaj, ze mieszkam niedaleko od Ciebie ;)

A po czwarte, jeżeli nie wiecie nic o mnie, to nie wypowiadajcie sie na moj temat, ok? Bo tylko pierdolicie bullshity i az zal mi was :\

Myhass 08-06-2007 15:28

@gigoro

fakt jak odjac ten exp który zrobil pierwszy owner tzn do 115 lvlu to moze i tyle wyjdzie btw nieczujesz sie wydymany ze old vynaleck cie wyjebal z chara?
pozdro ;]

gigoro 08-06-2007 15:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Myhass (Post 1472148)
@gigoro

fakt jak odjac ten exp który zrobil pierwszy owner tzn do 115 lvlu to moze i tyle wyjdzie btw nieczujesz sie wydymany ze old vynaleck cie wyjebal z chara?
pozdro ;]

Szkoda ze masz nic nie warte informacje :\

Rhapsoody 08-06-2007 16:51

POWSTAŁA NOWA GILDIA

Time To Terror Academy

LOL ? xD

Adow Adan 08-06-2007 17:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eti (Post 1465293)
Hahah warszawa lizodupu ale git wkoncu akcja wreszcie oficjalnie ich sie wypier.... z serva bo jesio niektozy mieli sumienie :d hahah lindlay patrz jaki prezent ci dali stadion zawijają to masz wiecej czasu teraz na wojne czyli padanie odemnie muhahah :d

Medi a mowiles ze sa nudy to teraz zrobimy sobie Arcania Pro Ligue
czyli za deada Holendra 2 ptk. , Warszawiak od 1 ptk do 0.1 (to za lindlaya bo to tylko w depo siedzi) reszta świata 3ptk. (bo ich mało nie kazdy chce zkonczyc grac tutaj dochodząc do tej gildi)

Ja zabijesz 3 jednego dnia to hattrick czyli ilosc punktów x2 , warto sie postarać.

Bedzie fun jupi !!

Ale kłamiesz , co w depo jak go widziałem przez ostatnie 2h w domku? xD
TTT wojne wywołało a chyba większość się jej boi.

Nienawidze kolesi którzy boją się o własny tyłek i spiepszają do drugiej gildi(Leszcz,ares,arcash-idiota) Co im z tego przyjdzie jak fosfik i tak ich op******i , jak TTT wygra(choć nie chce zeby wygrało) to fosfik team wykosi polakow i sami bedą panować na arcani.

Zeby DPFT upadło to musiałby od nich odejsć aata,luki,bellish bo co wojne ktoś od nich odchodzi a i tak DPFT wygrywa. Po wojnie(po wygranej dpft) ares,tiuso,lindlay,lesz i arcash nie bedą mieli zycia.

FOSFIK IDZ LEPIEJ ZE SWOIMI KUMPLAMI NA INNY SERW BO NIGDY NIE ZAPANUJESZ NAD ARCANIA

Thuygioshok 08-06-2007 18:00

:o;(:DSilver Flame z Turtlami, to było do przewidzenia... No, a jak przegrają to do guildi Lamusa i jego lamusków też dojebią:):):);):(B)X(:cup:

17:04 Frank Wizion [16]: nei lubie cie
17:04 Frank Wizion [16]: i tak przegracie :S
17:04 Lindlay [120]: ja ciebie tez nie lubie
17:05 Frank Wizion [16]: exura gran
17:05 Frank Wizion [16]: zalozymy sie o 2k ze przegracie?
17:05 Lindlay [120]: tak
17:05 Lindlay [120]: :D
17:05 Frank Wizion [16]: no to ja zapisuje rozmowe i przegrany placi 2k

Żeby nie było, mam świadków. Za miecha~ Lind płaci 2k

Miku 08-06-2007 18:21

Nie bede sie tu wypowiadal za czesto, bo szkoda czasu. Wiekszosc z was zna lepiej historie i terazniejszosc Arcanii od kolegow "spod dp", wiec szkoda slow.

Czesc z was, jak podrosnie, albo nauczy sie "lepiej" grac zrozumie i bedzie zalowac, tego co tu wypisywalisice. Te wszystkie domysly, plotki i inne bajeczki. Ale szczerze mowiac chuja na to klade.

GOŁ GOŁ ŻÓŁWIE!11111 JE******* TJUSA I LINDLAJA !!!!1111

Myhass 08-06-2007 19:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gigoro (Post 1472204)
Szkoda ze masz nic nie warte informacje :\

ta bo sie ciagle zmieniacie i wogole pewnie sie odgadales ze starym vynem i meczysz lukrecja, ktos wyzej napisal ze dostales vyna(tzn postac) w swoje lapy i sharujecie haha mysle ze dzieki allegro&rodzinie pod choinke bedziesz mial passy do top 25 arcani haha wtedy poczujesz sie kims... bo sam nic niepotrafisz zrobic lol ;D

pozdro

Sir Stas 08-06-2007 21:49

Re:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thuygioshok (Post 1472607)
:o;(:DSilver Flame z Turtlami, to było do przewidzenia... No, a jak przegrają to do guildi Lamusa i jego lamusków też dojebią:):):);):(B)X(:cup:

17:04 Frank Wizion [16]: nei lubie cie
17:04 Frank Wizion [16]: i tak przegracie :S
17:04 Lindlay [120]: ja ciebie tez nie lubie
17:05 Frank Wizion [16]: exura gran
17:05 Frank Wizion [16]: zalozymy sie o 2k ze przegracie?
17:05 Lindlay [120]: tak
17:05 Lindlay [120]: :D
17:05 Frank Wizion [16]: no to ja zapisuje rozmowe i przegrany placi 2k

Żeby nie było, mam świadków. Za miecha~ Lind płaci 2k

Zastanow sie czlowieku co mowisz. I kogo chcesz tym obrazic?

Wyzywacie sie i bijecie na forum jak dzieci z piaskownicy, a tymczasem fragi leca po obu stronach? Obydwie strony mowia ze wygraja trudno by nie faworyzowac wlasnego ja. Jednak zajmijcie sie wojna jesli chcecie wygrac czy przegrac a nie wyzywajci sie na forum tibia.com i tibia.pl i nie wiadomo gdzie jeszcze.

Jak juz powiedzialem to nie moja wojna jak chcecie bijcie sie ja mialem moja 2~3 miechy temu i to mi wystarczy. Po obu stronach mam starych dobrych znajomych. Lindlay z ktorym chodzilem na hero jak polowa z was jeszcz nie wiedziala co to tibia. Arcash ktorego znam juz ho ho ...Auron'el, Cramsha, Galithar, Wovimus. Jak i po drugiej stronie Luki Tharion ktory wiecznie biegal za mna by mnie zabic x] Thouri Shady ktory mi uratowal na lagu kilka razy dupe, Sakul Aelis i Bellish Elane ktorych znam od samego poczatku i pamientam jak byli ze mna w pierwszej guild x] Piekne czasy. Medivh Shady na ktorego moge liczyc, Maly gruby Knight ktory czesto chce biegac na hydry, Youffie, Zin Alin ktory kilka razy ~4 wbijal 100 lvl albo 100 ktorys i ciagle padal jak tylko wbil x] Dalacin Crawler, Ljubo De'Omerta, Voronix i na koniec Sua Mea ktory chcial mnie zajebac za to ze padl od huntera ktory podeszedl na Edron. I wiele innych osob ktore pominolem przypadkiem. Nie mam mojego miejsca w tej wojnie wiec nie biore udzialu. I wszelkie teksty ze Lamusini i jego guild nie chce dolaczyc do wojny sa nie na miejscu kazdy ma swoje powody i niech tam zostanie.

Adow Adan 08-06-2007 22:29

up@ thx za twoje zwierzenia ale chyba zapomnialeś o Sheriff Woody i Szefo
(7K 4 ever)

Myslalem ze leszczu pokaze sie z dobrej strony a jednak to du*a .
GO GO GO DPFT , ONLY Polish PPL ON ARCANIA

Mr.Mare 08-06-2007 23:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adow Adan (Post 1473431)
Myslalem ze leszczu pokaze sie z dobrej strony a jednak to du*a .
GO GO GO DPFT , ONLY PPL ON ARCANIA

Chciałem Cie uświadomić, że też jestem człowiekiem i też gram na Arcanii. Zapewne jak wielu innych :"P

Adow Adan 09-06-2007 01:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mr.Mare (Post 1473598)
Chciałem Cie uświadomić, że też jestem człowiekiem i też gram na Arcanii. Zapewne jak wielu innych :"P

aff -.- mój błąd , o 1 P za mało lub bez polish :P

Nacpany_Wlodek 09-06-2007 01:37

A ja mam problem z Silver Flame.. Liczyć ich fragi i dedy, czy tez nie? Co sądzą forumowicze?

Doom Terror 09-06-2007 01:39

oj tam ja nie mam nic przeciwko graczom innej narodowosci ;p np w mojej gildii jest teraz 2 bardzo spoko graczy z hiszpaniiKar np. Xanniya Longetic czy Karpiouska :p

Rethond - moim zdaniem tak,o ile dobrze pamietam jak NO (old ng) dolaczylo do wojny do SK to liczyli all fragi ;p jak cos mi sie jeblo to sry ale lekko spiyt jestem :D btw robisz tam kawal dobrej roboty wiec rob co uwazasz za sluszne,wszystkim na raz sie nie da dogodzic :p

Nacpany_Wlodek 09-06-2007 01:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doom Terror (Post 1473954)
oj tam ja nie mam nic przeciwko graczom innej narodowosci ;p np w mojej gildii jest teraz 2 bardzo spoko graczy z hiszpaniiKar np. Xanniya Longetic czy Karpiouska :p

Rethond - moim zdaniem tak,o ile dobrze pamietam jak NO (old ng) dolaczylo do wojny do SK to liczyli all fragi ;p jak cos mi sie jeblo to sry ale lekko spiyt jestem :D btw robisz tam kawal dobrej roboty wiec rob co uwazasz za sluszne,wszystkim na raz sie nie da dogodzic :p

No, właśnie jak tu wszystkim dogodzić... Btw. miłego chlania ja ma dzień przerwy.

@edit
dzięki za te kilka słów ;s

Eti 09-06-2007 02:33

Ej dzwonil ktos do was ttt bo do nas tez dzwonili i odgrazali sie jakies szujki jechane az sie sua pospinal strasznie , i youffiego pomalowal i bedka ze strachu aby odpedzic duchy fsdhfsdkjhfskdjfhskjfhskdjhsjkdhfsdjkhfsdjkh

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:56.