![]() |
W końcu udpate :) Już nie mogę się doczekać. ;)
|
@up up
Nie bedziesz mógł używać Bright Sworda. @topic Wreszcie ten update, nudzilo mi sie trenienie :D Tak btw. najlepsza tibia to 7.5 była. 0 rózdzek, 0 szybkiej many, expienie na runach ;] |
To teraz tylko kupić Pacc i w droge na lodowe wyspy;)
|
Nice ^^
Cieszę się że Update juz Jutro zobaczymy co zmieni sie w Tibi czy da się w nią grac....;p czy moze nie.....;/8o
|
Czyktos wie od ktorego lvla Spike sword lub Serpent? I jakiej broni bede mogl uzywac na 24 lvlu?:p
|
Cytuj:
Dobrze ze update juz jutro, tak tak pozdro dla wszystkich pekujacych noob charow, zastanow sie teraz kolego 10 razy zanim mnie dotkniesz. ;( Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Ahhh... Jutro wreszcie znikną z forum pytania co dają knightowi itd.
Sorce też zobaczą, że nie jest tak źle, a ja od jutra nadal skiluje, bo wkońcu speary nie upadadają :D |
Teraz palkiem będzie można na slimach skillować bez problemu.
|
a ktos wie czy lagi zniknal po update czy trzeba czekac do tego 27 czerwca ? :S bo szlak trafia jak co kilka min kick -.-
|
oby nie z*****i tego update....oby byl fajny ale lipa ze bez test serva :p
|
:)
Prawie się na te udawanie MDW nabrałem ;] całkiem dobrze mu szło.
@topic: Zawsze to gadali niedokładnie (np. JUŻ TĄ ZIMĄ!!! etc.), ale i tak jestem ciekawy od którego lvla będą bronie : Fire Axe, Bright Sword, Skull Staff. Myślę, że będą od 25 lvla :) a jak nie to się mocno wqrwię bo to mi plany popsuje :/ @offtopic: Czy naprawdę Ice WItche będą zamieniać ofiary w bałwany? 8o |
Cytuj:
Fire axe- 35 lvl skull staff-pewnie 30 bedzie (nie wiem) Fajnie ze bedziesz trenowal 3 skille :) A no tak masz racje bedziesz musial poexpic dwa dni i nabijesz 30 lvl ;/ |
@up and upup
Cytuj:
|
Kurcze - a ja nie wyskillowalem 75 sworda :/ mam nadzije ze go niedlugo wbije :)
I ja nie bede narzekać - KNIGHT's GÓRĄ !!!!!!!!!!!!!!! |
Cytuj:
I teraz mam 112 lvl pacanie. -.- A sorcem mi sie nie chece juz grac to se przypakuje knighta |
Cytuj:
|
Świetna wiadomość!! 2 dni temu aktywowałem pacc i jak narazie 6 lvli wbiłem... mam nadzieje, że dzięki update poleci jeszcze szybciej :D HURAAAAAAA!!!
|
Zawsze mówiłem, że każdy update daje nowe możliwości, ale tym razem to jest już przesada, jedynym dobrym pomysłem są bronie od lvl.
Na początku postacie rzeczywiście były wyrównane. Pamiętam jeszcze jak biegałem swoim druidem z fire axem xD Później wprowadzono rody i wandy i nagle się okazało, że druid i sorc za dobrze expią. Teraz przypakowali knighta, ale za pół albo za rok okaże się, że znowu przecholowali i podniosą inne profy. Teraz gdy tak patrze na to z boku to powoli z tibii zaczyna się robić OTS. Czasami nachodzi mnie ochota żeby trochę pograć, ale wbijam lvl i nie czuje już tej satysfakcji co kiedyś :/ |
Dla mnie szkoda ze tak wczesnie chcialem jeszcze pobic z dlancy ale trudno :P . Zostaje f axe
O tej porze ilu uzytkownikow :) Zobaczymy co jutro bedzie. Massowy atak na forum " Co sie stao, co to za udajte ja kce ekspic" "Wykopao mnie jak sobje ekspiłem na ratah napefno padne bo mnie obtoczyły, jepane cipy" Kocham update ;] Pozdrawiam :) |
hehe dobre mam nadzieje update = nowy server pozdro :):cup::evul::evul:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:37. |