![]() |
ty napewno nie raz oddalas swoj set na malym lvl;0
|
Jak mialam maly lvl to albo mialam farta albo nie bylo zbyt duzo pa na selenie, bo nigdy nic nikomu nie placilam. Poza tym od 20+ lvla mialam pro od Slash'Qu!!!!! :cup::cup::cup:
Jesli juz potem walilam PA to np bohy zbieralam, patrz: poczatek tego tematu, ktoras z kolei wypowiedz Lady of Selena ;) Pozdro |
Nom Xyriela to zła kobieta była, dzięki temu sławę zdobyła!
|
lol 'byla' to takie pesymistyczne stwierdzenie, przeciez niedawno zamordowalam pare osob lol =(
wiec chyba.. nadal jestem???? |
Cytuj:
Morderczyni trafisz do wiezienia ultimejszyn... Szkoty będzie Cię pilnował dzień i NOC! |
Tylko nie SZkoty, SZit... :(
BTW Gratz dla obozu wroga bo dedlam na ostatnim openie. Mar 29 2008, 20:49:51 CET Killed at Level 109 by Veltriz and by Despi Ale bylo warto zwlaszcza dla : Mar 29 2008, 20:48:47 CET Killed Dark Sidar at Level 128 ok Mar 29 2008, 20:17:23 CET Killed Haskemian at Level 92 unjustified Mar 29 2008, 20:05:06 CET Killed Master Macavelli at Level 110 unjustified Hue hua I'm evul morderczyni... :baby: |
nie wiem jak to mozliwe, ale na 6 punktow, 4 zdobyla Twoja postac;\
<cry> |
Dziwne ;o :):):):):):)
|
@up: Już myślałem że nie wrócisz, niestety nadzieja matką głupich ;|
|
@up
on czekał na wynik wojny bo nie wiedzial komu dupke wylizac btw.22:42 Djinn de'Moon [23]: ja <3 Xyrcia ;d ja juz myslalem ze mama ci kare na komputer dala albo cos |
Cytuj:
|
Cytuj:
WANTED !!! Zaginol Kaczor znalazce czeka nagroda, Kusy szuka mamy! |
Cytuj:
Sorry but you: http://img.photobucket.com/albums/v2..._josh/fail.jpg |
Cytuj:
|
Co sie quwa czepiacie pożądnej kobiety ?? :P Pozdro dla graczy z seleny :)
@Topic Co ona takiego zrobiła że tak się czepiacie ??B) |
quwa kto sie czepa to nasza najlepsha kómpela
|
Cytuj:
<znaczki> |
Cytuj:
|
Dżin deduwke masz.
Ja nie rozumiem kto i jak w waszych kilku SQMowych kartonach internet instaluje. [Jestem fanem pasztetu! Xyrielka :*:*:*] |
Generalnie rzecz biorac temat robi sie nudny.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:45. |