![]() |
Cytuj:
|
Letni Upade 2007
Ten Upade Mial Pomuc Knightom A on z jednej strony pogorszyl a z drugiej polepszyl poco o broni wyznaczony lvlX(
|
@wyżej
Już ktoś wspominał, że nawet jeśli nie sięgasz do wymaganego poziomu to i tak z tej samej broni walisz mocniej niż przed update. |
o tym burdelu
Tak...ale mi to balans 1^na huj teraz paladyni mają robić runy,których nie potrzebują 2^te obrażenia głównie ze skila są do dupy,bo taki 100 lvl ekrobi podobny exp co 300lvl (?pisać o tym) a teraz taki 30 lvl ms bije mniej niż np lvl 20 ms suck BaLaNs X(
|
o tym burdelu
Tak...ale mi to balans 1^na huj teraz paladyni mają robić runy,których nie potrzebują 2^te obrażenia głównie ze skila są do dupy,bo taki 100 lvl ekrobi podobny exp co 300lvl (?pisać o tym) a teraz taki 30 lvl ms bije mniej niż np lvl 20 ms suck BaLaNs X(
|
Nom szkoda że tylko dla pacca ciągle dokładają a dla facca znikome żeczy są robione ;/
|
Nie sprawiedliwe update! Nie rozumiem tego, po co jest jakiś tam wymagany lvl na broń.. przed update prawie każdy 15knight miał two handed sworda - teraz jest od 20lvlu. Jakiś 100 knight może solować demca a 100 sorc? dle, gsy?
Mam do was pytanie odnośnie broni. Otóż jestem 14knightem i czy mogę używać broni która jest od lvlu 20+?(np. Two-Handed Sword) |
;/
Mi sie osobiście ten udpate nie podoba :( :(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ehhh....
Aż się serce kraje. /1/ - Co do balansu postaci to jedyne co się zmieniło to to że teraz palki latają i killerują graczy a kiedyś robili to samo sorce i druidzi. /2/ - Dla FACC wpadło kilka drobiazgów więc nie można mówić że nic. Tibia to produkt komercyjny więc logiczne że kto płaci ten dostaje. I tak zamiast płakać powinniście się cieszyć że można na FACC grać dowolnie długo a nie tylko kilka dni jak w innych grach /3/ - Osobiście uważam że FACC powinien być zlikwidowany. 80% graczy z FACC za jedyną rozsądną rozrywkę uważa PK tak więc po likwidacji FACC grało by się spokojniej. |
Ja sie bardzo akurat ciesze, i jestem zadowolony z nowego update..Przez ostatnie lata gralem tylko potsaciami magicznymi (sorc,druid). niedawano przezyiclem sie na knighta.Teraz Knight i Pall sa najsilniesza porfesja.Ich ataki o wiele wzrosly, a magow spały.. Jedyne co mi sie nie podoba tro bronie od lvl..
|
Fajny ten update specjalnie zrobilem se palladyna :D:D Kiedys mialem 55 kngihta ale hack :(:( Pozniej 33 sorca hack ;(;( a teraz pallem gram
|
lol
Cytuj:
wez cicho siedz bo zalezy w l2 jakie raty so na serwie przecierz za darmo gra sie tylko na priv serv(tak jak tibia ots)niektore so wyrownane a niektore poprosu majo wysokie raty np.exp 100x itd |
no ja wróciłem na Calmere, mój sorc 29lvl, kosi z cosmic wanda bez roznicy, wkurza mnie ze dmg w wandach nie zaleza od mlvla,
mam pytanko, w broniach, np bright sword, zminil sie status def: atk36 def30+1 co to oznacza (+1)???? czy to +1/lvl, czy+1/shielding lvl??? |
Cytuj:
|
Cytuj:
tez jestem zaaaa ;d |
xD
Ale fajnie! Nowe Outfity:D Super :cup: xD
|
hskjfgshdl
Mam taki problem jak inny uzytkownik forum wpisuje chaslo poprawnie a mi wyskakuje ze jest to chasko nie poprawne i tak juz od jakis 6 H co mam zrobic pomuzcie ? ;( ;(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:41. |