![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Naps ^_-
Najpierw patrze czy polak a jak nie to wyrzucam oto mi chodzi... |
Według mnie powinna panować równość pomiędzy narodami, ale wy jesteście j3banymi nacjonalistami. Nie nawidzę takich...
|
ech..
ja aktualnie posiadam ms'a i mogę Wam powiedzieć, że Tibia to nie jest tylko: -ojaa ale słaby hit -kurde mega waste mam! Tibia to zabawa, przygoda.. Poza tym sorc ma summony, którymi może się bronić ;p Ale nie! To nasza cecha!: Narzekać! Ludzie, wszystko ma swoje złe i dobre strony! Pozdro! |
@up:
no dokladnie. tibia to jest gra, zabawa. mamy sie nia cieszyc! moze i sorca oslabili, jest teraz duzo drozszy i w ogole. ale nadal nie ma na niego bata. mocny sorc kosi rowno i palkow i knightow. mimo iz sorc stal sie teraz postacia trudniejsza i drozsza to jak dla mnie dalej jest bardzo mocny [nawet najmcniejszy]. |
ja pierdole ludzie zobaczcie na to z innej stony jak TERAZ jeżeli ktoś nie odejdzie od sorca/druta a bedzie nim nadal gral i staral sie expic tak samo napewno bedzie mial wiekszy szacunek niż wiekszość knightow zrobionych do pg...
@grali to co tu piszesz to świete słowa... btw przed chwilą oglądałem zdjęcia twojej gildii od pierwszych stron... lezki sie w oczach zakrecily jak zobaczylem stara tibie ;D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Prosze o jednym nie zapomniec... Tibia to gra, zabawa. W ktora nikt nie musi grac, nikt nikogo nie trzyma. Nie podoba sie? Przykro mi... Ale coz, radze zmienic gre, a nie psuc ja innym. |
Głłłłłupi knighci... Zawsze takie same tępe pały. Nic im się nie da wytłumaczyć. A co do summonów... Przydają się TYLKO Demon skeletony na Hydrach. To chyba jedyne zastosowanie.
|
Cytuj:
|
Jak dla mnei to tylko nooby zmieniaja postacie z powody update..
Sorc i druid przed update byl jak maszyna do expienia..kazdy nim gral poniewaz byly to maszyny do expienia..teraz kiedy knight i pall zostali brutalnie polepszeni wszyscy poprzechodzili na te psotacie..jak non vocation bedzie polepszone tez wyszyscy sie przezucicie?:o Ja bym dalej gral druidem gdyby nei to ze pacc sie skonczyl i miech przed update bylem zmuszony wejsc na knighta.. Cytuj:
respect. Ja sorcem na 38 lvl mialem 52 magic lvl..wiec nie mow ze ciezej jest nabic mlvl niz skill bo sie osmieszasz..wystarczy dobry bot i miejscowa no i oczywiscie noc;] |
Cytuj:
|
@up
ech.. no pewnie, że nie, ale gdzie ja napisałem, że ma iść? co nie zmienia faktu, że sorc na demonach poradzi sobie i tak całkiem dobrze (pewnie lepiej niż palek). a 150 ms albo powinien się bawić na demcach solo albo poprosić kumpla-blokera i wtedy zaczyna się zabawa. I na tym polega klimat rpg: wspólne wypady i faza z kumplami :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Bo Takie polaczki idą tylko na Exp/h albo na kase zdobytą z tego... -.- Zamiast pójść z kumplami na hunta, wolą rywalizować z lvlem... n/c Tibia nie polega tylko an wbiciu lvla i sprzedania itemów/ kasy na allegro.
Pozdrawiam |
Cytuj:
Powiedz jeszcze ze to wina oslabionego visa i dlatego spadles z 40 na 12%... Cytuj:
|
A moje zdanie jest takie;
Po co wogole jeszcze rozmawiamy na ten temat. Moze jeszcze sie poplaczcie bo knight i pall stal sie lepszy! Jak wy dostaliscie rozdzki, wszyscy chcieli bys sorkami itp. to bylo dobrze....? My to godnie :) przezylismy to i wy przezyjecie.... jezeli sie wam to nie podoba to skonczcie grac w tibie....sprawa jest prosta...."raz na wozie,raz pod wozem"... poczekajcie 1-2 rok/lata i bedziecie mieli to co chcecie :) @UP 65 Knight moze i walnie za 300 + ale nie wali ciagle... zaleta sorka/druta jest to ze jezeli uzywa exori vis/mort to hity sa porownywalne! Jezeli tak narzekacie to robic Knighta/Pala!:P Sorry za bledy :) No i za to ze nie ma polskich znakow :P ale angielski system wymiata:) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:03. |