![]() |
obejzalem 1 odcinek bleach powie ktos czy warto dalej ?
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
W 3 dni obejrzałem 27 odc. po przeczytaniu tego odp. sama sie nasuwa :>...
ps:z ciekawości powie ktoś mi jak ten Kapelusznik sie nazywał? @down aha dzieki :P |
@Rayza:
Kisuke Urahara? |
kenpachi i tak ownuje cala reszte.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic: Za bleacha zabiore sie pod koniec maja bo teraz to matury :P |
Cytuj:
btw. wie ktoś kiedy będzie najnowszy film bleach'a? Bo jak na Youtube'ie oglądałem zwiastuny to się zajebiście zapowiadał :) |
Cytuj:
Co do anime - ostatnio oglądałem Ninja Scrolls (dobrze piszę?). Dość brutalny, ale mnie się podobał. Oprócz tego mam też za sobą Trinity Blood i również mi się podobał. Ciekawe są tam niektóre sytuacje, które śmiało można wpleść w ciekawe prace ]:-) |
Cytuj:
- 162 - "Syazel Aporro Laughs" (2008-02-27) wbijam.pl ;) *down U.u fakt, nie doczytalem :P |
Cytuj:
|
ostatnio odkryłem coś co sie zwie Clannad oraz True Tears. To Owni wszystko co do tej pory obejrzałem. No oprócz Green Green oraz Chrono Crusade.
|
A może ktoś z was polecić mi coś w klimatach D, albo Ninja Scroll? Chodzi o taki mroczniejszy świat, takie dark anime :) Dziękuję z góry.
|
@ Elfen Lied
Elfen Lied jest fajnie jesli sie obejrzy cale i pozna sie fabule, bo jezlei ktos widzi pierwszy odcinek to automatycznie odrzuca, chyba, ze ktos lubi hektolitry krwi i gola babke rozwalajaca wszystkich dlugopisem. Mnie osobiscie pozniej wciagnelo. @ Hell Girl Obejrzalam pierwszy sezon... Poczatki byly nudne, schemat ten sam, ale na koncu nagle ta seria "dostala skrzydel" i naprawde mnie wciagnelo. Haha obejrzalam 2 sezon i mile mnie zaskoczyl. Byl duzo bardziej udany [imo] i wciagajacy. Muzyka byla cudowna, kreska tez... Polecam :P |
Nie szukam zbytnio anime z "hektolitrami krwi", ale Elfen po obejrzeniu zaledwie 3 odcinkow juz mi przypadl do gustu:p
|
Ja obecnie nadrabiam zaleglosci i jestem pod koncem Gun x Sword , bardzo mile anime lecz z poczatku bardzo sie zawiodlem bo nie przypuszczalem ze beda tutaj walki robotow i nie zabardzo mi sie to podobalo lecz mozna przywyknac :P
|
-Elfen Lied
-Clannad -Myself Yourself -Zero no Tsukaima -Spice & Wolf _/ |
Dzisiaj obejrzalem "Green Green" :)
Polecam, bardzo smieszne 12+1 odcinkowe anime ^^ Ukryty tekst:
|
Mam ciekawą informację dla fanów Code Guess. W najbliższym czasie wyjdzie 2 seria !!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:39. |