Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Selena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=201)
-   -   Macavelli & Maragax Studio (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=140230)

4drian 06-12-2007 20:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez A'Kret (Post 1780014)
Pewnie jedyną wojnę jaką widziałeś to na filmiku, albo na OTSie. Jak zabijał Cie 400 Mistrzowski Czarodziej.

HAUAHSUsshausuh a zdziwiłbys sie kolego ...

Tak naprawde nikt niewie kim jest Djinn lol
I narazie sie niedowiecie !

vuxes 06-12-2007 21:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez A'Kret (Post 1780014)
Pewnie jedyną wojnę jaką widziałeś to na filmiku, albo na OTSie. Jak zabijał Cie 400 Mistrzowski Czarodziej.

Został zabity, bo prezydent go pingował, a na 400 mistrzowskim czarodzieju grał kolega z Wenezueli.

Moja stara 147 EK!!! NOT INSULTED SHE NOT NOT!

4drian 07-12-2007 01:16

Przesylam gorace pozdro od Japy xD

Dla calej Selenki :)

Cytuj:

Moja stara 147 EK!!! NOT INSULTED SHE NOT NOT!
Mama Cie Pro :>

Marczio 08-12-2007 00:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 4drian (Post 1780860)
Przesylam gorace pozdro od Japy xD

Dla calej Selenki :)

Mama Cie Pro :>

to jest jakies opetanie, to forum potrzebuje egzorcyzmow zeby wypedzic te zle demony

crosscut 08-12-2007 01:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez vuxes (Post 1778690)
Co ma piernik do wiatraka? Myślisz, że Koti zostaje zaproszony do wojny tylko po to, żeby łatwiej tracił lvle, bo ktoś z Cruoris go nie lubi?
To chyba logiczne, że łatwiej jest ogarnąć się z leczeniem osoby, która jest od paru dobrych minut w trapie. Po prostu osoby z Cruo~, które tam były, nie przewidziały tego, że Koti dostanie combo. Z resztą sam fakt, że na początku typa z Cruo~ było 5~, a Was 10-15~ (fragi to 2:11 dla Cruo~) mówi za siebie.

Tak samo można powiedzieć, że Ty masz fajnych kolegów, bo jak ginąłeś na Darashii, to reszta Ultimation biegła szybciutko, żeby tylko zdążyć zabunkrować się w pałacu i postawić poty w odpowiednich miejscach... Więc może daruj sobie takie uwagi.

Wiesz, skill pvp polega na tym zeby ogarnac wszystko co sie dzieje a nie stac jak jakis pelb na yellow hp przez 10 sekund~. Myslisz ze Saphir, Alucard, Tiases nie byli hantowani ? owszem byli, ale wystarczy pogadac, i sa free, nie musza walczyc z nami ani przeciwko...Koti tez mogl pogadac, tak duzo trzeba? wolal uniesc sie duma... Wyobraz sobie ze ja akurat zginalem jako jeden z ostatnich... jakbys jeszcze tego nie ogarnal gram eldrikem nie scottym, sam moglem dac loga tak jak to zrobilo pare osob, ale "razem walczymy, razem lezymy" jestem na tyle lojalny ze nie zostawiam kumpli ktorzy akurat mieli trapa (fabrekas, iomer ) wiec japa ;d dziwi mnie tez fakt ze jestes takim kozakiem ze albo kampisz na ktoryms ze statkow albo logujesz sie dopiero jak macie full sklad i przypadkiem przybiegasz jako ostatni :o
wiec moze skoncz kozaczyc bo jestes naprawde zalosny ...
Edit... to pewnie wynika z tego ze twoja stara chodzi po domu w stroju od w-fu :S

omagad1989 08-12-2007 02:53

@up
Owned xDD

vuxes 08-12-2007 14:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez crosscut (Post 1782217)
Wiesz, skill pvp polega na tym zeby ogarnac wszystko co sie dzieje a nie stac jak jakis pelb na yellow hp przez 10 sekund~.

Koti nie miał yellow hp przez 10 sekund, tylko przez 1.

Cytuj:

Myslisz ze Saphir, Alucard, Tiases nie byli hantowani ? owszem byli, ale wystarczy pogadac, i sa free, nie musza walczyc z nami ani przeciwko...Koti tez mogl pogadac, tak duzo trzeba? wolal uniesc sie duma...
A po co mi to mówisz?

Cytuj:

Wyobraz sobie ze ja akurat zginalem jako jeden z ostatnich... jakbys jeszcze tego nie ogarnal gram eldrikem nie scottym, sam moglem dac loga tak jak to zrobilo pare osob, ale "razem walczymy, razem lezymy" jestem na tyle lojalny ze nie zostawiam kumpli ktorzy akurat mieli trapa (fabrekas, iomer ) wiec japa ;d
Taaa, na ostatnim battle też grałeś Eldrikiem? Bo widziałem Cię uciekającego wgłąb d-lair, potem dałeś loga o.O Czemu nie biegłeś za Fabrekasem i go nie ratowałeś? Albo za Iomerem (mam na myśli jego noobchara, bo ciągle padał od żywiołów)?

Cytuj:

dziwi mnie tez fakt ze jestes takim
kozakiem ze albo kampisz na ktoryms ze statkow albo logujesz sie dopiero jak macie full sklad i przypadkiem przybiegasz jako ostatni :o
Oczywiście, jak zabijaliśmy Yantothiosa, to też przybiegłem jako ostatni. Na Darashia battle tak samo. Z resztą co się dziwisz, jak robicie te swoje 'masslogi' w środku nocy, kiedy normalni ludzie śpią.

Cytuj:

wiec moze skoncz kozaczyc bo jestes naprawde zalosny ...
Zmień płytę ;o

Z tego, co napisałeś można wywnioskować, że wyśmienity z Ciebie bojówkarz!
http://img507.imageshack.us/img507/7797/139xq9.jpg

Dalv_2k7 08-12-2007 15:29

@Skoti

Kogut przybiega ostatni bo on sie tak ogarnia :|. No cóż retardem fajnie być HEHEEHEH

http://img214.imageshack.us/img214/2687/asdasdvw9.jpg

crosscut 08-12-2007 16:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez vuxes (Post 1782722)
Koti nie miał yellow hp przez 10 sekund, tylko przez 1.

"ok"

Cytuj:

A po co mi to mówisz?

sam mowiles ze kotiego nikt nie zmuszal

Cytuj:

Taaa, na ostatnim battle też grałeś Eldrikiem? Bo widziałem Cię uciekającego wgłąb d-lair, potem dałeś loga o.O Czemu nie biegłeś za Fabrekasem i go nie ratowałeś? Albo za Iomerem (mam na myśli jego noobchara, bo ciągle padał od żywiołów)?

rozczaruje Cie... akurat to nie bylem ja :< od tygodnia nie logowalem na eldrika nie logowalem od tygodnia :<

Cytuj:

Oczywiście, jak zabijaliśmy Yantothiosa, to też przybiegłem jako ostatni. Na Darashia battle tak samo. Z resztą co się dziwisz, jak robicie te swoje 'masslogi' w środku nocy, kiedy normalni ludzie śpią.

to czemu zawsze masslogujecie pelna ekipa skoro normalni ludzie spia ;d?

Zmień płytę ;o

Cytuj:

Z tego, co napisałeś można wywnioskować, że wyśmienity z Ciebie bojówkarz!

to dlatego ze twoj stary ma full druida ;/

omagad1989 08-12-2007 16:27

Cytuj:

A czy normalni ludzie tez wyrywają sie ze snu, zeby zabic kogos w grze? o.O Noł lajf plx

A btw... te zdjecie, ktore pokazales, to Cruoris?

krytyk44 08-12-2007 18:38

Kara Kara Kara Nastal Czas Kary, Mam Brata Michala I On Tez Kara Kara Kara!!

@IOMER ten obrazek zalosny co zrobiles, lepiej sie pochwal czy noktowizor kupiles bo ci cos KARANIE w nocy nie idzie
to prawda ze schowales sie w safie bo karrrrac nie mozesz:>?

crosscut 08-12-2007 22:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krytyk44 (Post 1783068)
Kara Kara Kara Nastal Czas Kary, Mam Brata Michala I On Tez Kara Kara Kara!!
?

jakas aluzja do mnie xD?

vuxes 09-12-2007 15:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez crosscut (Post 1782841)
sam mowiles ze kotiego nikt nie zmuszal

Nie wnikam, dlaczego się dołączył, ale na pewno ma jakieś powody. Jak będzie chciał sie nimi podzielić, to po prostu sam napisze, nie jestem jego adwokatem..

Cytuj:

rozczaruje Cie... akurat to nie bylem ja :< od tygodnia nie logowalem na eldrika nie logowalem od tygodnia :<

Już myślałem, że się na Tobie zawiodę, bojówkarzu Ultimation! Bo np. taktyka Damifira to dawanie loga w środku opena (sam mi o tym mówił).

Cytuj:

to czemu zawsze masslogujecie pelna ekipa skoro normalni ludzie spia ;d?

Źle to ująłem. Chciałem powiedzieć, że nie możecie umówić się na opena or w/e o normalnej porze, tylko robicie masslogi w środku nocy, itd.

Cytuj:

Zmień płytę ;o

Napisałem to, bo swoje posty adresowane do kogoś, kogo nie lubisz zawsze kończysz zwrotem "JESTEŚ ŻAŁOSNY" jakbyś tego nie ogarniał.

Cytuj:

to dlatego ze twoj stary ma full druida ;/

http://img48.imageshack.us/img48/9430/141aa6.jpg

A tak z innej beczki, to zajebistych ludzi macie w gildii:
http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/34941

crosscut 09-12-2007 18:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez vuxes (Post 1784351)
Nie wnikam, dlaczego się dołączył, ale na pewno ma jakieś powody. Jak będzie chciał sie nimi podzielić, to po prostu sam napisze, nie jestem jego adwokatem..

Sam zaczales ten temat...

Cytuj:

Już myślałem, że się na Tobie zawiodę, bojówkarzu Ultimation! Bo np. taktyka Damifira to dawanie loga w środku opena (sam mi o tym mówił).

moja tatktyka jest zkarac cruoris :< bo kto umarl ten nie zyje...

Cytuj:

Źle to ująłem. Chciałem powiedzieć, że nie możecie umówić się na opena or w/e o normalnej porze, tylko robicie masslogi w środku nocy, itd.

a po co openy? lepiej jest was zameczyc. masslog ktos pada log.

Cytuj:

Napisałem to, bo swoje posty adresowane do kogoś, kogo nie lubisz zawsze kończysz zwrotem "JESTEŚ ŻAŁOSNY" jakbyś tego nie ogarniał.

napisalem to moze ze pare razy, poza tym nie wiem, masz jakies kompleksy na tym punkcie ?

Cytuj:

A tak z innej beczki, to zajebistych ludzi macie w gildii:

who cares ?

vuxes 09-12-2007 19:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez crosscut (Post 1784647)
Sam zaczales ten temat...

Ty napisałeś, że Koti ma fajnych kolegów, bo aż 0 uhów w niego leci, a ja właśnie w tym poście widzę początek.

Cytuj:

moja tatktyka jest zkarac cruoris :< bo kto umarl ten nie zyje...

Super karacz z Ciebie.

Cytuj:

a po co openy? lepiej jest was zameczyc. masslog ktos pada log.

A może masslog, Wy padacie i log?

Cytuj:

napisalem to moze ze pare razy, poza tym nie wiem, masz jakies kompleksy na tym punkcie ?

Nie mam kompleksów na tym punkcie. Po prostu tak głupio się powtarzasz, że aż zwróciłem Ci uwagę, żebyś się nie musiał błaźnić.

Cytuj:

who cares ?

Skoro Cię obchodzi, że Kotiego nikt nie UHnął, to pewnie też Cię obchodzi. Nie żeby mnie to obchodziło, ale muszę przyznać, że można się nieźle pośmiać. :evul:

crosscut 09-12-2007 23:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez vuxes (Post 1784748)
Ty napisałeś, że Koti ma fajnych kolegów, bo aż 0 uhów w niego leci, a ja właśnie w tym poście widzę początek.

Ale to Ty zaczales cos pisac o reasonach...

Cytuj:

Super karacz z Ciebie.

ja przynajmniej mam jakies fragi w tej wojnie

Cytuj:

A może masslog, Wy padacie i log?

a moze open wy padacie, liczycie fragi na noobach zeby wyszlo po rowno i my idziemy expic ?

Cytuj:

Nie mam kompleksów na tym punkcie. Po prostu tak głupio się powtarzasz, że aż zwróciłem Ci uwagę, żebyś się nie musiał błaźnić.

oj w takim razie dziekuje za to iz zwrociles mi na to uwage dzieki czemu nie bede musial sie juz wiecej blaznic

Cytuj:

Skoro Cię obchodzi, że Kotiego nikt nie UHnął, to pewnie też Cię obchodzi. Nie żeby mnie to obchodziło, ale muszę przyznać, że można się nieźle pośmiać. :evul:

ja tam jestem od tego zeby wytykac wam wasze bledy a nie swoje xD

Iomer Thunderblade 15-12-2007 02:04

http://i.pinger.pl/pgr165/84dd86c20009c9ab474fe8b7

PŁACZE XDD

Sulor 16-12-2007 20:11

taak VEXUS mordą o ziemie x2 XD

Marczio 17-12-2007 17:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iomer Thunderblade (Post 1788909)

TELETUBIESS TELETUBIESS

Hubuss 17-12-2007 19:42

Widziałem filmiki avi Paru Akcji Ultimation i zrobiłem z tego cały Filmik, naprawde niezłe są niektóre scenki :cup: ,Spakowałem bo sie niechciało zmieścic.

http://www.***********.com/569326515.html

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:00.