![]() |
ja tam się ubieram jak mi się podoba , często tez robię rożne śmieszne rzeczy z ubiorem żeby było śmiesznie np; 2 inne skarpety , 2 inne buty , krótkie spodenki gdy śnieg po pas czy koszulka nakładana tył na przód.
|
Cytuj:
Jak im się podoba tak się ubierają , co w tym dziwnego? W sumie fakt ostatnio sporo takich no ale coż ubierają się jak chcą. A co do wyśmiewania się z wyglądu no niestety tacy ludzie są. Ostatnio widziałem w autobusie chłopaka , dłuższe rude włosy , czarny skórzany płaszcz i glany , większość osób niestety by go wyśmiało gdyby nie to ,że to było w autobusie. Tacy poprostu są ci "pro" ziomy. |
Cytuj:
Dlaczego nikt nie wysmiewa glosno skinheadow, chociaz nosza glany? Bo ta subkultura nie zostala jeszcze zepsuta przez pizdowate dzieciaki, ktore nie potrafia przywalic komus kto ich gnoi. 15-20 lat temu metal to byl twardy chlop - chlanie, panienki, motory i zadymy w knajpach. Teraz metal jest kojarzony z cherlawa, wrazliwa pizda, ktorej ulubiona rozrywka jest siedzenie przed komputerem. |
Up.
Wszystko ma swój czas , u nas kiedyś każdy lubił Disco Polo i Hip-Hop a metali i punkow mogłeś policzyć na palcach , teraz jak weszła moda na metale i punki to co drugi ma długie włosy. a co do Skinheadow to takiej mody nigdy nie będzie dopóki panuje demokracja , gdyż te dzieciaki które zmieniają subkulturę z nadejściem nowej mody będą bały się rodziców/prawa które jest na nie korzyść Skinheadow. Zazwyczaj Skinheadzi (tych których znam) to albo ludzie z przemyślanymi poglądami którzy kochają swój kraj i chcą coś dla niego zrobić albo tacy co szukają zadymy. Ogólnie rzecz biorąc tez kiedyś miałem do metali większy szacunek bo to byli kolesie , ale teraz gdy co drugi dzieciak ma długie włosy i słucha szatanów to się rzygać chce , oczywiście nie mam nic do tych prawdziwych. |
@up
O, z tym się zgodzę. Teraz wydarzeniem jest w mojej miejscowości spotkanie jakiegoś skinhead'a, więcej jest za to emo gówien (chodź i to zanika) |
Cytuj:
Za to duzo dresow jest ;d (tzw. bluza dresowa (w jakichś oczojebnych kolorach) , + pedalsko przekrzywiona czapka) prowadzajacych sie laskami wygladajcymi jak te z domow publicznych. |
Cytuj:
Czemu twierdzisz, ze jestem jakims niby-metalem? Nie stwierdzilem, ze chce nim byc, powiedzialem tylko, ze denerwuje mnie takie zaczepianie, a do jakiejkolwiek subkultury mi jeszcze sporo brakuje. |
U mnie w okolicy nie ma żadnych kindermetali, za to 13-16 letnich pro elo skejtów/drechów pełno, nic tylko fajki i nędzny hip hop udający muzykę puszczany z komórki.
A wracając do tego co mówił Maldoryz o kostce. To, że jacyś debile wyśmiewają kostkę, glany i trampki świadczy tylko o ich głupocie. Nie przejmuj się tylko noś to co Ci się podoba. Tak poza tym to metale>reszta |
Cytuj:
|
Oczywiście, że nie. Ale zazwyczaj ci co noszą te "oczojebne" bluzy to niemyślący idioci którzy uważają że to czarny jest najgorszy. W innym wypadku nic nie mam do jaskrawozielonofioletowoczerwonorożowych bluz. Aczkolwiek preferuję czarny.
|
Cytuj:
|
Ta bo jak ktos jest juz inny to na stos z nim
oczywiscie jaskrawa bluza tak przeszkadza ze nie da sie z tym normalnie zyc |
ja zazwyczaj nosze dresy a ubrany jestem w 90 % na czarno/granatowo , i co ma piernik do wiatraka...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
powinienes zmienic ubior he? |
Cytuj:
|
zaraz wam wszystkim wpierdole i powyrywam te kłaki z głowy
|
A co sądzicie, o ludziach noszących podkoszulek z che guevara ? Ja widziałem dzisiaj jednego.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:14. |