![]() |
LRA biegaja w kupie i tylko wylapuja samotnych bohaterow z NF ktorzy obiegaja, wybiegaja okrazaja chuj wie po co. magowie z LRA ktorzy dostana pare sdkow chowaja sie w srodek tej kupy i nic im tam nie grozi a NF wciaz obiega i okraza. zraszujcie ich tak jak oni was a wtedy oni zaczna uciekac, a jesli beda walczyc to chyba zaden problem dla was odpalic kilka kombosow (szczegolnie jesli ich combo power nie jest wystarczajacy by zabic 120 ek)
|
Gdzie sie lali?;)
|
Ankrahmun ;p
|
Cytuj:
Niunie :* Przyjaciele :* Smakowa Podusia ;* |
Skibo skor ty tak wiesz wszystko najlepiej to podziel sie z nami...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
NIUNIE :* PRZYJACIEKL :* SMAKOWA PODUSIA :* |
Silverisa poskładali jak chcieli...
|
Cytuj:
|
Nietrzeba byc noobem zeby pasc na kombo 8o
|
Moonth Slahave +494,915
Tralla0 +396,808 Gafistergo Faberman +312,648 Trettii +144,217 Niby mało ale zawsze coś.Zenkowi chyba znudziła się tibia. |
Cytuj:
"Chyba" tak ;] |
Cytuj:
|
Zenus nawet na opena boi sie wyjsc ;/
|
I jeszcze 1 pytanie do Zenka.Jak powstanie nowy serw (pvp) będziesz szedł?
|
Cytuj:
on pewnie poczeka az pare osob wbija lvle ,a potem odkupi chary ;p |
Cytuj:
|
Po prostu zazdrościcie Zenkowi że ma tyle kasy i kupuje sobie tyle charów i tyle -.-
|
Cytuj:
Hmm... Możliwe, że pójdę a nawet bardzo prawdopodobne :p A co do reszty NF to nie interesuje mnie nawet czy sa retired czy nie ;d Jak będą mnie potrzebowali to będę, nie chce chce już mi się organizowac tego wszystkiego ;d ale specjalnie dla Pawlosa wyjde ;) |
Cytuj:
Oj kochanie nie opuszczaj mnie.. wiesz ze ja tego nie przezyje jesli zmienisz serva:( a propo Twoich checi to sie wcale nie dziwie ze Ci sie nie chce organizowac tego.. bo w NF to ciezko z organizacja.. nie ma zadnej motywacji do tego, a skoro Wy nie wierzycie ze Wam sie uda, to nie macie szans na cokolwiek.. Tak czy inaczej GL |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:06. |