![]() |
sam jesteś edytowany klient tibii... Każdy może stworzyć sobie równie podbny interfejs od podstaw. K-z (twórca zeze) tak się składa pracował przy phobosie, i na podstawie kodu z tej gry, która i tak pozostaje offline, opracował Zezenie. ZOnline w przeciwienstwie do Phobosa stale się rozwija, i w nabliższej przyszłości czeka ją update, który zrewolucjonizuje tą grę.
|
To ciekawe, że autor "inspirował się" tibią... Zresztą, tu WSZYSTKO wygląda identycznie, jedynie tekstury zostały lekko zmodyfikowane. Widziałeś RP-Online? To jest gra tworzona na podstawie tibii.
http://www.rponline.pun.pl/_fora/rpo...1176837900.jpg Chyba widać różnicę pomiędzy projektem napisanym od zera, ale na podstawie tibii, a tibią ze zmienionymi teksturami i nazwami klas? :) |
Cytuj:
|
widzę, że ktoś gra w tą gierkę jeszcze
może ja do niej powrócę jeszcze jak wyjdzie te update :) |
Cipsoft zniszczy tą grę, gdy tylko się o niej zrobi głośno. Trzeba walczyć z plagiatem.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Kod:
Wykorzystują one lukę prawną, związaną jeszcze z wersją niekomercyjną Tibii. Kod:
Same serwery są legalne, lecz używanie oficjalnego klienta Tibii do grania na nich nie jest zgodne z prawem, ze względu na warunki licencyjne gry. Ponadto zauważ, że gdy Tibia powstawała to garściami czerpała z innych gier (czytaj Ultima Online). |
LOL TO PRZECIEŻ JEST TIBIA!! tylko zrobiona inaczej z innymi grafikami i pierdutami HAHAHAHAHAHA 8o:D:cup:
weźcie, toż to gorsza kopa od otsa, postawionego przez dziecko co nawet czytać nie potrafi. I jescze ta nazwa 'Zezenia' loolololool . : Mam nadzieję, że twórca tej gry zostanie oddany na watanagashi. :) I żeby się w połowie egzekucji maszyna do wyciągania jelit zacięła. Moim zdaniem granie w to powoduje raka. (ewentualnie katar) Poważnie, zasada na jakiej opiera się grafika tej gry jest identyczna w 100% jak w tibii. I nie mówcie mi tutaj, że tibia i my fantasy mają taką samą gfx, bo zaraz pewnie podasz jakiś przykład 2d mmoerpega i będziesz się tym zasłaniał, jak gwałcony dzieciak kawałkiem deski klozetowej. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
I wyprzedzę twoją wypowiedź- nie gram w Tibię ani ZO, ponieważ T&ZO<WoW. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Nolife detected, wiesz chociaż co oznacza słowo 'kumpel'? Nie, nie chodzi o 'friend online'. Kumpel :)[/quote]
"Po co mi koledzy w szkole, same książkowe mole." :D @Wszyscy broniący Rzeźni [zezeni lol] TU NIE CHODZI O TO NA JAKIM KODZIE BAZUJE GRA! CHODZI O EFEKT! A jest on identyczny (chociaż bardziej kiczowaty) jak w tipii (nie chodzi mi o dom indianina :P) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@offtopic kocham wchodzić na tibie.pl do działu Rpg :D zawsze można się pośmiać :) a co do ciebie stary przegiąłeś :) jak można Metina porównywać do Silkroad i Knight online lub mówić że jest podobne LOL Metin w porównaniu z tymi grami co podałeś :) to jakby nazwać to hmm :> Metin Alpha version 1 :D ( jeżeli wiesz ocb ) :D a co do zezeni jedni grają w to bo mają nadzieje że stanie się tak popularna jak tibia i nie zepsują ją updatami jak w tibi :) a jednym po prostu się podoba :> inny klimacik nic dodać nic ująć w sumie grałem w to do 25 lvl można pograć :) wszystko zależy od gustu a ja gustuje w grach 2d :) więc każdego mmorpg 2d sprawdzam :) @up a co do ciebie że mówicie że to plagiat co prawda to prawda ale kod i inne pierdoły wszystko sami robili więc nie można się do nich dopier!! mogli to nawet nazwać Ibia lub Dibia nie ważne nie mogą się doczepić do niczego :) Ktoś wcześniej pisał że jakby tibia podała ich do sądu to by dostali po dupie , wybacz ale się mylisz nie mogą się do niczego doczepić , to nie jest takie proste na jakie wygląda , gry mmorpg rządzą się własnym prawem... Diablo II mogło by się doczepić do tibi że robili update według ich Aktów na to samo wychodzi bezpodstawne oskarżenie :) @edit wiesz mogli by się doczepić do tego ja tu widzę połączenie tibi i Ultimy online http://www.daimonin.org/ ale i tak nic zrobić nie mogą :) jeżeli pisze Free to Play :) jeżeli by zrobili z tego płatną grę wszystko jest możliwe NO BEZ PRZESADY ŻEBYM WSZYSTKICH ZAGIĄŁ :>LoL |
Cytuj:
|
Sprzedam postac na zezeni za real kase jesli ktos jest chetny pisac na gg:8333984
|
Cytuj:
B) Poważnie, tam nawet wooden shield tak samo jak w Tipi wygląda :) twórca tej gry zrobił sobie jajca i za 2 dni wszystko sam delejtnie HŁEHŁEHEHLEH |
Na razie jedyną wadą gry jest to, że nie można w nią grać.
O KURWA |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:36. |